Capitolul 25-Alegerea finală

58 3 0
                                    




         Flame mărea ochii înspăimântat la gândul doar că ar putea să apese pe acel trăgaci nenorocit.Pe de o parte voia să își masacreze bunicul fără nicio pic de milă dar pe de altă parte nu avea curaj. A avut atât curaj să acționeze în unele moduri neînțelese nici de propria persoană dar acum nu are curaj să se apere pe el însuși!?Scrâșnea din dinți , palmele erau transpirate și tremurânde acum ori niciodată trebuia să acționeze . Se uita îndoielnic spre omul cu păr cărunt ici colo cu fire negre ce își privea nepotul mai ceva ca un șarpe veninos care în orice clipită l-ar omorî dintr-o mușcătură . Scena asta fu ruptă parcă  dintr-o telenovelă spaniolă dar Flame nu se afla într-un asemenea serial din păcate totul era real și asta îl face în momentul de față să înebunească în adevăratul sens al cuvântului . Emoțiile lui erau intese , chiar dacă uneori era instabil luând alegeri mult prea drastice la nervi sau tristețe în acest moment era diferit trebuia să ia viața unui om doar pentru ca el să trăiască . Vorba aceea  . . . UCIDE SAU VEI FI UCIS .

      Sentimentele lui Flame e exact ca o scânteie care printr-un singur moment sau chiar acțiune acesta să ia foc , inima lui să ia foc până când se face scrum dar care va renaște ca o pasăre Phoenix . Inspira aerul îl introduce plămâni și îl scoate afară prin gâfâieli prin scâncete prin icnete cauzate de un plâns înăbușit . Fața roșcatului devenea mai palidă ca al unui mort scoțând un țipăt strident mai apoi băgându-și o mână în păr strângând dar cu mâna stângă încă nehotărât o ținea ațintită spre ruda sa . Respirația era îngreunată de sentimentele ce îl apăsau își muta privirea spre orice altă a camerei în afară de bunicul său și își trăgea nasul . 


        - Ei bine dragă Flame ? Nu ai de gând să mă împuști?De ce nu o faci ți-e teamă ? pașii apăsați ai bătrânului se apropiau de adolescent

      -Nu te apropria ! a țipat el apăsând pe trăgaci glonțul trecând pe lângă Ray fără să îi provoace vreo rană , bătrânul nici măcar nu se aștepta la această reacție a lui Flame rămase pentru o clipă surpins înainte să tresară , zâmbi meschin ochii licărindu-i cu interes .

      - Îți ador întrăzneala să vedem dacă ai curaj să mă și nimerești ! își ținea mâinile deschise pașnic dând totuși un sentiment al naibii de defensivă dar nu are cum să facă asta nu?Mafiotul ăsta e mult prea bun față de acest copil nexperimentat . 

      - Eu nu sunt ca tine ! Vreau să fiu ca tata . . . un erou . SĂ FIU NUMĂRUL 1 ! 

     -Cum să fi tu numărul 1 ? Dacă nici de tine nu știi să ai grijă de bia dacă te descurci vrei să vezi doar printr-o singură acțiune poți muri?zâmbetul îi apăru pe față transformându-se într-un rânjet sadic .

   Umerii puștiului tremura unde s-a ajuns era prea de tot . Ce ar avea să se întâmple dacă ar muri . Nimic . Cui i-ar păsa ? Nimănui ! Deci pentru ce ar lupta inima lui ? Dacă acum va acționa va scăpa cu viață dar de ce nu poate reacționa de ce nu poate riposta ? Era mult prea speriat . 


       Viața nu ar fi deloc piperată dacă nu ar exista foc sau extaz , durere și furie , ambiție și nerăbdare pe scurt acestea sunt lucrurile pe care le posedă Flame uneori le poate folosi ca un atuu altetori să îl facă să decadă într-un întuneric abisal . Dar care e cea mai mare caracteristică a sa ? Mândria . . .  Inima lui e atât de fragilă în orice moment ea stă să explodeze .Atât de trist așa-i? Cum poate să mintă că e stăpân pe el dacă în acest moment sentimentele lui pun stăpânire pe corp pe gândire și pe acțiuni . Srângea din pumni își dă capul pe spate apropiindu-și mâna de piept și scoțând șiruri de țipete stridente , ținând încă capul pe spate parcă încercând să iasă dintr-un coșmar îi apăru pe față lacrimi de suferință . Căzu în genunchi uitându-se lung la pistolul din palmele sale :


      - Nu am vrut să ajung aici nu în așa mod . Tata mi-a zis ceva "Un ninja nu renunță niciodată!" de ce aș renunța când pot lupta . Nu îmi pasă dacă mor dacă știu că te voi omorî dar știu că voi fi un erou . Uneori viața e o curvă de aceea trebuie să o provoci să devină mai interesantă , o să ard la modul pentru că vreau și atât . NU MĂ VOI PRĂBUȘI NU VOI CĂDEA ÎN FAȚA TA . Eu lupt pentru dreptate chiar dacă pumnii îmi vor fi plini de sânge , mi-am dat seama pentru ce să trăiesc , să lupt cu sufletul rănit și cu corpul plin de bandaje pentru o lume mai bună . Lupt pentru ceea ce vreau , doresc și iubesc . Exact ca mama care a murit ca tata și ceilalți prieteni ai săi care au apărat orașul Ninjago și au ajuns atât de cunoscuți . Vreau să îmi mândresc tatăl , mama și oamenii care mă vor exclama ca să putem fi liberi nu să ne speriem în fața unora ca tine . O să vezi tu ! scrâșni din dinți își ținea pistolul strâns fiindu-i ca o mică portiță de scăpare în acest joc intens care era mai ceva ca un joc de șah dar partea cea proastă e că printr-o mișcare proastă va ajunge să regrete mai mult decât ar face-o , să își piardă viața dar puțin îi pasă . 


       - O să vezi tu copile ce pot face ! fugi în viteză spre Flame fiind armat cu un cuțit și fără măcar să anunțe îi băga lama adânc în zona coastelor îl lovi puternic în abdomen după îi băga cuțitul în abdomen adânc . Sângele se scurgea abundent pe podea murdară formându-se o baltă .Băiatul nu își mai simțea picioarele , îi tremurau albi la față mai rău , ochii îi erau învinețiți fiind lipsit de vlagă , înainte să cadă cu singura sa putere apăsa pe trăgaci și îl nimeri pe Ray în piept atingând mușchii inimii , pentru câteva minute bărbatul avea pulsații scoase un țipăt de durere , rămăsese pe jos cu gura deschisă era considerat mort . Flame se ghemui de durere își scăpa pistolul și plângea punându-și mâna la gură , nu se poate mișca iar sângele curgea mai rău îi era frică că va muri . Își închidea ochii și tot ce făcu e să aștepte cu mândrie ca pe o mireasă Moartea ce nu iartă pe absolut nimeni . . . 




                                                                                VA CONTINUA . . . 

Aprinde Scânteia حيث تعيش القصص. اكتشف الآن