Capitolul 23-DOAR SĂ ÎNCERCI CEVA...

58 6 4
                                    

Flame povestește:
Nu îmi aduc aminte prea nimic... Știu doar că am avut o ceartă urâtă cu tata din care au ieșit multe scântei. Ochii mi se mișcă ușor, încerc să mă ridic în capul oaselor dar ceva imi pune piedică să fac ce imi trece prin cap. Recunosc am fost răzvrătit... E vina mea..  Tinerețea mea duce mai mult spre mândrie, sunt un adolescent prea egosit. Ce as fi fără razvratirea si dorinta mea de a as conduce totul?
Imi îndrept ochii spre mâinile care îmi erau legate de frânghia destul de dura care îmi lăsa urme vizibile la încheieturi. Capul mă doare încă din cauza somniferilor pe  care mi-au fost puse la gura cu forța. Trosnesc din dinți nervos încercând sa scap din aceast loc dubios unde m-au adus acești nebuni, sprancenele stufoase mi se incruntau din reflexie, furia mă controla, toți mușchi mi se contractau încercând sa scap din legătură. Cine m-a adus aici? Numai aceasta întrebare îmi trecea prin minte, vreau să scap din acest chin. Ce am facut sa merit asta? Nu neg ca am fost si o persoana rea, dar cred ca acum plătesc pentru toate greserile mele. In locul unde ma aflam era prea dubios și înfricoșător. Nu l-am mai văzut pana acum în orașul nostru. Era un fel de sediu. Numai ca eu stateam într-un coltisor fiind singur singurel. Imi trecea un fior pe șirea spinării.Intra in camera doi bărbați mai infricosatori, bine lucrati, nu prea îngrijiti, se vede ca valorile lor morale au trecut de mult orice limită... Imi vreau viata inapoi! De ce nu pot sa fiu curajos? De ce nu am putere sa fiu din nou acelas Flame? Simt doar ca mă sufoc... Tac din gura nu vreau sa patesc ceva rău. Cei doi sunt urmați de Cornor un om de nici 35 de ani, cu mustața rară si scurta, ochii verzi si brunet. Îmi inspira in suflet prea multă frica după cum mergea și se comporta. El era generalul, dar sunt sigur ca nu el este în spatele acestei Mafie! Vine spre mine cu un zâmbet cald si blând, dar in mintea lui avea planul perfect. In acest moment vreau sa fiu la familia mea, la mama mea cu zambetul acela care îmi da iubire si afecțiune, ochii blanzi ca o căprioară si mâinile catifelate care ma mangaiau si ziceau
că voi fi bine.... Dar spusele mamei nu se mai adeversc... Sunt în pericol! Mare pericol! Vreau sa țip! Să zbier! Sa ma trag de par, dar cârpă ce-mi era legată la gură mă împiedică efectiv să îmi extind starea. Numai aveam ce face, de ciuda si nervi plâng. Ochii imi sunt inpaienjeniti. Alți copii stau si se joaca bucurosi, veseli si eu unde naiba am ajuns? E tarziu sa gandesc ce am facut. Tăcerea asta doare... Ma doare si pe mine....mereu se întâmplă asta, sufar... ma căiesc dar după totul revine la normal, dar acum stau sa cred ca nu va mai fi al fel.  Ochii mi se atintira spre bărbatul înalt din fața mea(Cornor) il privesc nervos ca o fiară, daca nu eram legat l-as omori l-as face sa sufere dar acum nu am puterea necesară.
-Eu sunt Cornor toti ma știu si eu îi stiu pe toți, ce se zice despre mine poate fi adevărat! Si unele pot fi false! Dar sa ști un lucru, eu sunt propriul meu stăpân si fac ce vreau eu!
La auzul acestor cuvinte măresc ochii
-Si trebuie sa ma ști Kai! Nu-i asa? Imi Zambeste sadic si ma ia de bărbie
Ce Kai viseasa? Eu sunt Flame... Tata e Kai,, stau a cred ca ma confunda asta nu e de bine... Nu e deloc de bine! Cornor îi da jos cârpa de la gura, Flame vrea sa zica ceva dar părul lui aspru este luat strâns in mana de către Cornor, din cauza puteri ce îl trageau de colo-colo Flame trebuia sa îl urmeze pe "păpușarul" ce îl controla.
-Da-mi drumul!... Reușesc sa zic eu ceva dar cu o voce foarte subțire din cauza fricii. Eu nu sunt Kai... Sunt Flame!
-Haide piticanie nu te cred! Esti Kai! Vulpoiu'. Mafia ta te aștepta!
Măresc ochii, nu pot crede ce aud! Tata..  A luat alegeri asa rele in viata sa? Acum stiu cu cine semăn asa! Priveam deseori spre tata cand il vedeam trist si cu acele riduri care de abia se mai vedea, nu îmi dadeam seama de unde le are si de ce  e trist. Acum stiu! Se gândea la vremurile pe cand era mafiot si care acum au apus cu mult timp in urmă!
-Haide Kai întoarce-te! Vino ia-ti calea cea rea inapoi... Paseste spre raul care te domina si care e mai bun!
-Nu sunt Kai în rasa ma-ti! Zic eu intr-un final enervat la culme
Mare rău am facut, timpul ma ia si strânge de beregata si imi da un pumn in stomac. Scot un icnet de durere, sunt la mana lui nu mai am ce face. Un strop de ingeniozitate îmi trece prin minte și îi dau un picior destul de puternic spre mana care imi lua aerul, scap si răsuflu cu greu... Ma tin de piept in acel moment plamani mei erau fericiți de aerul ce reintra din nou pe trahee. Durerea mea nu se termina aici, Cornor ma ia de umăr si îmi da un pumn in buza curgandu-mi un firicel gros de sânge.
-Ajunge! El nu e Kai! Aud vocea groasă din partea cealaltă a camerei
-Da domnule! Il lasa pe Flame pe jos făcând un contact dureros cu podeaua rece
-Cine sunteti voi?
Un bărbat de 60 de ani își facea prezentă in fata mea, cu pielea ridata trecută de timp, parul cărunt dar se mai vedea șuvițe negre ca taciunea, pe sub mustața neagra zăresc un zâmbet, ochii caprui se ațintiră spe mine, plin de ironie îmi zice:
-Se pare ca tu esti nepotul meu nu? Fiul lui Kai! Eu sunt Ray... Ray Smith tatăl lui Kai!
-Bunicile!? Zic cu lacrimi in ochi
-Esti o provocare pentru mine la fel si tatăl tau! Voi scăpa de voi! Scoate pistolul spre el
Atunci îmi aștept sfârșitul, asta va fi ultima secunda a vietii mele? Sper sa nu...

Va continua....

Aprinde Scânteia Where stories live. Discover now