Η γνωριμία..

12 0 0
                                    

Σήμερα είναι το τελευταίο Σάββατο του καλοκαιριού,από Δευτέρα δηλαδή ξεκινάνε τα σχολειά,μαζί και η ρουτίνα κάτι που σημαίνει ότι σήμερα τα Famous παιδιά θα κάνουν το ετήσιο πάρτι τους για τους τελειόφοιτους πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα.Για καλή μας τύχη ο Τζόναθαν (αρχηγός της ομάδας φούτμπολ,σούπερ σέξι μωρό και φυσικά το πιο δημοφιλής αγόρι του σχολείου μας) έχει ένα μικρό  crush με την κολλητή μου την Κρίστεν και αυτό σημαίνει ότι σήμερα έχει ΠΑΡΤΙΙΙΙ!!
Οι δύο κολλητές μου ήρθαν στο σπίτι μου περίπου 3 ώρες πριν το πάρτι γιατί προφανώς έπρεπε να ετοιμαστούμε όλες μαζί.Σήμερα είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε το καλοκαιρινό μας glow up και να παρτάρουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.Βάλαμε την μουσική στο φουλ και αρχίσαμε να χοροπηδάμε σαν βλαμμένα μέσα στο σπίτι μου.Η Κριστεν πρόσθεσε την τρίτη στρώση μάσκαρας στα μάτια της,ενώ η Έλλα διόρθωνε το μουτσουρωμένω κραγιόν της και γω έφτιαχνα, διόρθωση προσπαθούσα να φτίαξω τα τουφάκια που πετάνε συνέχεια απτά μαλλιά μου.Μόλις ολοκληρώσαμε όλες τα υπέροχα λουκ μας,βγάλαμε προφανώς 100 φωτογραφίες και στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το αμάξι της Έλλα.
Δονίστηκε ξαφνικά η τσέπη και αμέσως άνοιξα την οθόνη του κινητού μου να δω ποιος είναι.
*Ξανθούλα μου ψήνεσαι νάρθω απτο σπίτι σου να κάτσουμε?*
*Εμμ σόρρυ Νταν θα πάω σε ένα πάρτι σήμερα ,αύριο αν θες..*
*Με ποιόν θάσαι στο πάρτι?*
*Με τα κορίτσια προφανώς*
*Καλά κατάλαβα,καλά να περάσεις..αλλά όχι πολύ καλά*
*Χωρίς εσένα δύσκολο* απάντησα και τοποθέτησα το κινητό πίσω στην τσέπη μου.
Ήδη από ένα στενό μακρία η μουσική ακουγόταν πεντακάθαρα και μεις παρκάραμε 2 δρόμους πιο κάτω γιατί παντού ήταν γεμάτο αυτοκίνητα.Καθώς περπατούσαμε γινόταν άμεσα αντιληπτό το πάρτι.Η ώρα ήταν μόλις 10 και ήδη υπήρχαν άτομα που ξερνούσαν στο γκαζόν και καθώς περπατούσες στο σπιτί κάμποσα ζευγαράκια που φασώνονταν σε κάθε γωνιά.Αμέσως μας πλησίασε ο Τζόναθαν με έναν φίλο του και στα χέρια τους είχαν 3 ποτήρια με βότκα στο εσωτερικό τους είμαι σχεδόν σίγουρη.
-Γειας κορίτσια,ευτυχώς που ήρθατε χωρίς εσάς το πάρτι δεν θα ήταν το ίδιο είπε ενώ μας πρόσφερε τα πότα
-Εννοείς δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ερχόταν η Κρίστεν όχι και μεις μαζί είπα πίνοντας μία γουλία απτο ποτό μου.Ο φίλος του Τζόναθαν ( που το όνομα του δεν μουρχετε τώρα ) νομίζω ψιθύρισε κάτι του στυλ Πωω ζόρικη αυτή και κοίταξε αλλού.
-Εμμ λοιπόν κορίτσια ψάχνουμε δυό κοπελές για να παίξουν μαζί μας beer pon ,ψήνεσται? Συνέχισε ο Τζόναθαν αγνοώντας το σχόλιο μου.
-Εμμ μα εμείς είμαστε τρεις ,λυπάμε δεν χωριζόμαστε απάντησε η Κριστεν
-Έλα μωρέ έναν γύρο μόνο,εδώ σε κάλεσα στο πάρτι δεν μου αξίζει ένα ευχαριστώ? Πρόσθεσε ο Τζόναθαν σε συνδιασμό με μια τάχα στεναχωρημένη φατσούλα
-Καλά θα παίξουν αυτές οι δυό ,εγώ πάω να ξαναγεμίσω το ποτήρι μου και να μετράω τα άτομα που ξερνάνε σε κάθε γωνία του σπιτιού σου είπα με ένα ειρωνικό γελάκι και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα.Γέμισα το ποτήρι μου μέχρι πάνω (ωω ναι θα χρειαζόμουν τις δυνάμεις μου) και πήγα στην πίσω αυλή να πάρω λίγο αέρα.Εκεί αντίκρισα ένα κιόσκι και έκατσα κοιτάζοντας τα αστέρια και ακούγοντας την μουσική του πάρτι.
-Τι κάνει ένα κορίτσι μόνο του έξω από ένα πάρτι τέτοια ώρα? Άκουσα μια φωνή πίσω μου μα πριν προλάβω να γυρίσω αυτός πήδηξε πάνω απτο κιόσκι και έκατσε δίπλα μου.Δεν τον είχα ξαναδεί θα έπρεπε να ναναι κανά καινούριο παιδί ή μαθητής άλλου σχολειού.
-Προσπαθεί να αποφύγει αγοριά που κάνουν πολλές ερωτήσεις απάντησα και ήπια άλλη μια γουλιά απτο ποτό μου
-Έλα τώρα δεν είμαι τόσο κακός ,μου αξίζει μια πιο μεγάλη κακία μπόρεις και καλύτερα απάντησε μαζί με ένα χαμόγελο
-Και ποιος είσαι είπαμε?Γιατί είμαι σίγουρη έναν τέτοιον χιουμορίτσα θα τον θυμόμουν.
-Αστεία και έξυπνη τι άλλο έχεις? Τον κοίταξα με θυμό και συνέχισε…Εμμ είμαι καινούριος ,θα πάω στο σχολείο σας.Με λένε Νειτ και αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά.
-Νειτ λοιπόν ,με λένε Μπλερ και είναι και η δικία μου η τελευταία χρονιά,σκληρό πάντως να μετακομίζεις τέτοια στιγμή ε?
-Εντάξει στην αρχή στεναχωρήθηκα πολύ αλλα σίγα σε έναν χρόνο θάμαι πάλι με τους φίλους μου είπε και ύστερα άρπαξε το ποτήρι μου και ήπιε μια γερή γουλιά
-Ειιι τι κάνεις έκει?Πρώτον  μπορεί να είχα τίποτα και να κολλούσες και δεύτερον ιουυυ
-Άχχ είσαι μια μικρή drama queen απάντησε και με έσπρωξε ελαφρά με τον αγκώνα του.
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι πέρασα το υπόλοιπο μου βράδυ μιλώντας μαζί του (γιατί φαινόταν πολύ συμπαθητικός) αλλα γρήγορα ήρθε στην αυλή η Έλλα και με ενημέρωσε για την άφιξη του Νταν στο πάρτι …

Η Περίπλοκη Ζωή μουWhere stories live. Discover now