11

886 89 15
                                    

hot as a fever, rattle of bones

Ertesi sabah, Felix hasta bir şekilde uyandı. Aslına bakarsanız oldukça hasta bir şekilde. Bütün uzuvları acıdan ağrıyordu ve midesini de garip hissediyordu. Felix ne olursa olsun okulu asmazdı bu yüzden kalkıp üniformalarını giydi.

Okula gitti. Normalden sonra uyandı bu nedenle otobüsü kaçırdı.

"Woah, Felix. İyi misin?" Chan genç arkadaşına endişeyle sordu. Felix omuz silkip yavaşça kafasını salladı, eşyalarını dolabına koydu, ilk dersi için lazım olacak malzemeleri dolabından aldı.

Felix iç çekti ve Minho tarafından sıkıca sarıldı. Jisung ve Jeongin ona doğru koşuyordu. "Felix! Neler olduğunu duyduk! İyi misin?! Sana nasıl böyle bir şey yapabilir?! Jisung Felix'in kulağına doğru bağırdı ve hafifçe sıçradı.

"Ne? Ne duydunuz ki?" Felix sordu. Sarılmadan kurtulup dolabına yaslandı.

"Changbin'in etrafında dolanan sarı saçlı çocuğu biliyor musun?"  Minho, Jisung'dan daha yumuşak bir sesle sordu. Minho yumuşak konuşmasıyla bilinirdi ama istediği zaman sesli de konuşurdu.

Felix başını salladı. Sarışın olan, onu taciz etmeye çalışan çocuktan bahsediyorlardı.

"İşte, onun adı Woojin, bize dün geceki partide Changbin ve Hyunjin'in seni taciz etmeye çalıştığını söyledi. Tabii seni taciz ettiklerine dair bir kanıtımız yok ama inanması zor değil.  Woojin her zaman aklı başında biri olmuştur."

Felix kaşlarını çattı. Sarışın çocuğun nihayet adını öğrenmişti ama neden etrafta, olanlar hakkında yalan söylüyordu? Bunun için ne sebebi olabilirdi ki?

Felix Hyunjin'i dolapların diğer tarafında dolaşırken gördü. Ayaktaydı, telefonuna bakıyordu ve omuzları kamburdu. Felix onun adını bağırdı ve gruba katılması için onu çağırdı.

"Felix! Ne yapıyorsun?! Delirdin mi?!" Jisung tekrar bağırdı. Minho omzuna elini koyduğunda küçük bir özür mırıldandı.

Hyunjin isteksizce gruba katıldı. Diğerlerinin bakışlarının kendisine ulaşmasını istemiyordu.

"Hyunjin beni taciz etmedi." Felix açıkladı. Beni tuttu ama bu Woojin onu tehdit ettiği içindi. Ne için tehdit ettiğini bilmiyorum ama sorun değil, muhtemelen kişisel bir şeydir. Ve Changbin'de beni taciz etmedi." Felix kızardı.

"O beni kurtardı."

Sex On Fire / Changlix [Türkçe Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin