~waar ben je?~4

208 15 4
                                    

Pov. Niall
Ik opende me ogen toen ik 2 armen om me heen voelde en ik op iets harder lag dan een kussen maar het lag niet verkeerd, ik lag lekker.
Ik keek op en zag Shawn die nog lag te slapen, zijn arm lag om me middel en ik keek naar zijn borst waar ik net dus op lag, ik glimlachte en waarom kon ik niet zeggen, ik voelde me blij? Ik voelde hem bewegen en ik legde me hoofd terug op zijn borst en sloot me ogen, en ineens voelde ik me bang. Wat als hij straks boos word dat we zo liggen? Ik voelde hem onder me bewegen en zijn andere arm ging om me heen en ik voelde hem mijn arm strelen en ik werdt ontspannen, de paniek die ik voelde ging me lichaam uit en ik glimlachte en keek naar zijn hand die me arm streelde "ben je wakker?" Vroeg hij zacht "ja" "hoe laat is het" vroeg hij en ik boog over hem heen en pakte me telefoon "half 1" zei ik "hoelang hebben we wel niet geslapen dan?" Vroeg hij en ik legde me hoofd op de kussen naast hem "geen idee" zei ik en keek op me telefoon en zag allemaal gemiste oproepen en berichten van de jongens "fuck" zei ik zacht "wat?" Vroeg hij "de jongens wisten niet dat ik hier was" zei ik "zijn ze ongerust?" Vroeg hij en ging dichter tegen me aan liggen en zijn hoofd lag op me schouder en hij keek mee op me telefoon.

Liam: Niall waar ben je?

Liam: we zochten ze maar we kunnen je nergens vinden?

Liam: ben je oké?

Liam: Niall reageer please

Liam: wees veilig Ni x

Zayn: waar the fuck ben jij?

Zayn: Liam raakt helemaal gek dat je niet reageert

Harry: hey Ni als je dit leest, please bel of bericht één van ons, we zijn ongerust x H

Harry: Niall is het meer dan 8 uur waar ben je

Louis: hey kleine waar ben je?

"Kleine" zei Shawn en lachte zacht "hij is even groot als mij en noemt hij mij klein" zei ik "je bent wel klein" zei Shawn "nee jij bent groot" zei ik en hij lachte "bel of app even één van hun dat je veilig bent" zei hij en ik knikte en belde Liam op.

Al snel was hij opgenomen "God eindelijk, Niall waar ben je en ben je veilig?" Vroeg hij "sorry en ja ik ben veilig" zei ik "waar ben je?" Vroeg Liam "Bij Shawn, gister vond hij me bij een kamer en later zijn we naar zijn hotel gegaan, omdat we beide daar niet meer wilde zijn maar we zijn in slaap gevallen" zei ik en keek Shawn aan "geef niks, ben allang blij dat je veilig bent. Zien we je zo?" Vroeg hij "ja tot zo" zei ik "oh en Ni, alsjeblieft zeg het voortaan, de hele nacht heb ik alleen maar lopen piekeren" zei hij en ik lachte zacht "is goed pap" zei ik en hij lachte "zie je later Ni" zei hij nog half lachend "bye" zei ik en ging op "pap" zei Shawn en ik lachte "hij is altijd de vader van de groep geweest, we noemen hem ook wel is Daddydirection" zei ik "alleen maar goed dat ze tenminste zorgen om je maakte toch?" Zei hij en ik knikte "ik ben vaker wel is weg gelopen dus elke keer zijn ze bang dat ze me niet meer vinden weet je wel" zei ik "ja snap ik" zei hij en zijn hand ging langs me nek "we waren te aangeschoten gister" zei Shawn en lachte en ik kreunde "ik haat je" zei ik en daardoor lachte hij erger en trok me van het bed af en mee naar de badkamer, we stonden bij de spiegel en ik keek naar me nek en kreunde "ik haat je nog meer" zei ik en legde me hoofd naar achter waardoor hij op Shawn's schouder kwam die achter me stond en lachte "je kan niet zeggen wie het gedaan heeft" zei hij "en de jongens dan? Daar heb ik niet aan gedacht" zei ik "Louis doet het toch ook altijd? Zeg gewoon de waarheid, we waren aangeschoten en toen deed ik dit kunstwerk" zei hij met een grote grijns op zijn gezicht "ja kunstwerk" zei ik sarcastisch en hij lachte alweer "niet zo boos doen jij" zei hij en deed zijn armen om me heen en ik keek naar ons in de spiegel en er kwam een glimlach op me gezicht, een raar gevoel ging door me lichaam maar ik schudde het van me af en ging uit zijn armen. "Ik moet me aankleden" zei ik en liep de badkamer uit maar niet zonder het gevoel hoe warm ik het nu had.

~Famous~ ShiallWhere stories live. Discover now