~we meet again~2

203 17 4
                                    

Ik ga proberen elke vrijdag te update! Dus dat word een vaste update dag per week. Ik moet weer een beetje in het schrijven komen omdat ik het nu dus vaak vergeet, het kan zijn dat ik het een paar keer vergeet te update. 

Pov. Niall
Vanavond hebben we een feest voor de mensen die optreden bij het festival en als ik eerlijk ben heb ik er niet zoveel zin in, tenminste om mensen om me heen te hebben, daar heb ik geen zin in.
Ik deed andere kleren aan dan me Joggingsbroek en ging naar beneden waar ik de andere al zag op de bank zitten en ik ging in de hoek zitten en pakte me telefoon "ook hey" lachte Louis en ik gaf hem alleen een glimlach voordat ik weer op me telefoon ging en door Twitter heen ging kijken, tenminste soms keek ik even en andere staarde ik naar me beeldscherm en dacht na, ik wil proberen zover weg te blijven bij Alcohol zodat ik weer niet in de verleiding raak, ik moet stoppen want het wordt weer alleen maar erger.

Ik reageerde op een paar fans en las door dingen heen maar bleef stil en las het elke keer weer bij deze tweet.

Wat als één van de members van One Direction gay was? Heel One Direction zou verpest zijn voor zoveel mensen. Laat hopen van niet dat één van hun een vieze freak is.

Het raakte me, zou heel de fandom er zo over denken als ik misschien ooit uit zou komen? Zouden de jongens er ook zo over na denken? Ik keek door de reacties onder die tweet en veel waren er mee eens met haar maar sommige ook weer niet.

Ik bet als iemand van hun gay zou moeten zijn is het sowieso Niall, je hoeft alleen maar naar hem te kijken en je weet het, One Direction zou sowieso beter zijn zonder Niall.

Een naar gevoel had ik in me buik en ik vond het gevoel niks, ik wilde het weg hebben. Ik sloot me telefoon af en op dat moment kwam Paul aangelopen en zei dat de auto buiten stond, we liepen er heen en ik stapte als eerst in bij het raam en keek daarna ook niet op als de jongens in stapte, waarom kan zo'n kut tweet in je hoofd blijven zitten?

Ik voelde een hand op me dijbeen en ik keek op en zag Zayn "gaat het, je bent zo stil en sip" zei hij "gewoon dingen aan me hoofd veder niks" zei ik "je kan er over praten he, we zijn er altijd voor je ook als je hulp met iets nodig heb" zei Liam en ik knikte "weet ik, maar dit moet ik zelf in me hoofd zeg maar doen" zei ik en ik zag dat ze het begrepen dat het in me hoofd zat, niet waar ze dus mee kunnen helpen.

We kwamen aan en liepen naar binnen, ik ging meteen naar de kantine om drinken te pakken sinds me keel te droog was en ik draaide me om en het beker viel uit me handen toen ik tegen iemand aan botste en het viel over hem heen "sorry" zei ik meteen en keek op en zag Shawn die glimlachte "blijven we elkaar botsend zien" lachte hij en ik glimlachte "sorry dat het nu over je heen is" zei ik en hij schudde zijn hoofd "nee, geef niks ik botste ook tegen jou en nu kan ik dit shirt uit" zei hij en lachte zacht en ik keek hem raar aan "ik moest dit aan van iemand maar vind het niet echt wat ofzo dus nu kan ik eindelijk een ander shirt aan" zei hij en ik knikte "alsnog" zei ik "kom ik koop een nieuwe voor je sinds het ook mijn schuld was" zei hij en trok me mee naar de kantine "hoeft niet ik kan het zelf betalen" zei ik en hij ruste zijn hand op me arm en ik keek ernaar en voelde me rood worden "2 smoothies graag" zei Shawn en de man gaf het aan hem en hij glimlachte en ging aan een tafel zitten en ik ging tegenover hem zitten "dankje" zei ik toen hij de smoothie aan me gaf en hij glimlachte "geen probleem, kom je vanavond ook?" Vroeg hij en ik knikte "ja, alleen weet niet voor hoe lang" zei ik "niet zoveel zin?" Vroeg hij en ik schudde me hoofd "niet echt nee" zei ik "ik ook niet hoor, vooral niet om drinken te worden en morgen dan te moeten zingen" zei hij en ik knikte "ik ook" zei ik "houden we elkaar gezelschap in plaats van de dronken mensen dan om ons heen" zei hij en ik lachte zacht en knikte "is goed" zei ik en hij glimlachte "altijd beter om met iemand te praten die niet dronken is" zei ik en hij knikte "zijn Louis enzo erg met drinken?" Vroeg Shawn "alleen Liam niet, eerst dronk ik ook altijd, maar heb niet meer echt de drang naar alcohol op dit moment" zei ik, leugen. Maar ik wil niet terug naar vroeger dat ik geen dag meer zonder alcohol kon en die prikkels komen weer en dat wil ik niet, maar dat ga ik niet tegen hem zeggen "snap ik" zei hij "waarom zijn jullie hier zo vroeg trouwens" vroeg Shawn "de jongens wilde nog een paar mensen zien en ik had geen zin om alleen in een hotel kamer te zitten, voordat ik tegen jou botste zou ik naar de muziek ruimte gaan en daar mezelf vermaken, en jij" zei ik "ik verveelde me in de hotel kamer dus ja" zei hij "het is wel saai om alleen in een kamer te zitten maar vaak ook weer niet" zei ik "ben je vaak alleen in een kamer?" Vroeg hij "met hotel kamers wel, maar daar ben ik ook ene moment blij mee dat ik dan eindelijk me eigen ruimte heb en niet de jongens om me heen heb" zei ik. "Zijn jullie dus echt vaak bij elkaar" "bijna geen uur zonder elkaar op een dag'' zei ik en zag hem knikken. 

~Famous~ ShiallWhere stories live. Discover now