8-Eşimi buldum...

6K 519 342
                                    

Selamm ben geldim qkdbdkxhdj biraz geç geldim ama olsun wkdbdfj umarım güzeldir wkfnfknfn neyse sizi seviyorum, iyi okumalarrrrr💜💜💜 hadi gittim qkdbclccncj

"Ben hayatta böyle bir etkinliğe gitmem. Resmen kandırılar bizi ya! Hani A+ alacaktık? Pis yalancılar..." sinirle köpürürken Jimin beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Resmen sırf katılım çok olsun diye not konusunda yalan söylenmişti...

"Aman be Taehyung koy göte gitsin." Yoongi hyungun küfür etmesiyle gözüm büyümüştü. Bunu görünce özür dilemişti.

"Selam gençler. Akşamki partiye geliyor musunuz?" Hoseok hyung Jimin'in yanındaki sandalyeyi çekip sormuştu. Gözlerim ona sorarcasına bakarken benim yerime Jimin sormuştu.

"Ne partisi?" göz devirmişti.

"Seks partisi Jimin." bunu demesiyle Yoongi hyung kafasına vurmuştu.

"Düzgün konuşsana."

"Tamam tamam. Kostüm partisi olacakmış YuGyeom'un evinde. Tüm okul davetliymiş. Bilirsiniz YuGyeom'un partileri muhteşem olur." sonda göz kırparken ben göz devirmiştim. Kostum partisi mi? Kaç yaşındaydık biz, 5 mi?..

"Tabi ki geliriz!" Jimin heyecanla cıvıldarken itiraz etmiştim. Hep bizim grupta mızıkçılık yapmamla bilinirdim. Uyuz oluyorlardı bana tabi.

"Asla bu saçma şeye gelmem."

"Hayır geliyorsun." Jungkook yanımdaki sandalyeyi çekip otururken bana bakmıştı.

"Sana mı soracağım?" onunla inatlaşmayı seviyordum.

"Hayır bebeğim ama gelmelisin. Bundan eksik kalmanı istemem." bana öpücük atıp bunu söylerken dudağımı ısırmıştım.

"Evet ya eğlenceli olacak." Jimin bunu söylerken hepsi onaylamıştı. Ben de zorla onaylarken hepsi bir ağızdan sevinmişti. Ne vardı bunda şimdi?

"Tamam o zaman okuldan sonra sana gelirim ben Tae. Benim bir arkadaşımın kostüm dükkanı var. Ben sizin için alırım." kafamla onaylarken Jimin de ayağa kalkıp gitmişti. Arkasından bakıp gidecekken Jungkook beni tutmuştu.

"Kedi kostümü giyebilir misin Taehyung?" ciddi mi diye bakarken gayet ciddi olduğunu görmüştüm.

"Kedicik fantezisi mi istiyorsun Jungkook? Sana babacık da demeli miyim hm?" dalgayla söylediğimde ciddiye almasını beklemiyordum.

"Evet bu harika olurdu!" onu orada bırakıp giderken okula daha fazla dayanamayıp çantamı toplamıştım. Son ders boştu ve eve gitmemde bir sakınca yoktu yani. Değil mi?

"Bunu giymem ben. Başka bir şey yap." elimle giysileri iterken Jimin makyaj malzemelerini hazırlıyordu.

"Başka kostüm yoktu Tae. Hadi giyin de makyajını yapayım." ciddi ciddi konuşurken oflamış ve elime kıyafetleri almıştım. Erkektim ama Harley Quinn olacaktım...

"Bu şortu giymem ben." elimle şortu gösterirken üzerime doğru gelmesiyle kaçmaya başlamıştım.

"Muhteşem oldun Tae!" son rütuşları da yaparken ağlamamak için kendimi sıkıyordum. Basbaya giyinmiştim. Şort giyinmiştim ve üstümde daddy's yazan tuhaf bir tişört vardı.. Asıl şey yüzümdeydi. Resmen saçlarımı da sprey boyayla boyamıştı. Jimin'den korkulacağını şu an anlamıştım açıkçası.

"Jimin normalde kızardım ama çok güzel olduğum için kızmayacağım. Tanrı nasıl yarattıysa kız kıyafetleri içinde bile güzelim ya." kendi kendimi överken Jimin göz devirip kendi kıyafetlerini giyinmişti. Kendini zombie hâline getirirken gülümsemiştim. Aşırı tatlı bir zombiydi. Yani sırf tatlılığı yüzünden kendi ellerinizle beyninizi çıkarıp ona verebilirdiniz. Tamam susuyorum.

What is a Soulmate? |TaeKook|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon