19❤

1.5K 110 68
                                    

,,Nemám pro vás moc dobré zprávy," Začal doktor, když jsme se posadili naproti němu. Oba jsme měli ve tváři neutrální výraz.

,,Víte u dvojčat je vývoj vždy trochu komplikovanější, než bývá u normálních dětí. V těle matky se dětem tvoří různé látky, které jsou k životu důležité a občas se stane, že u dvojčat se špatně vyvinou. Tato látka má na starosti funkci organizmu a právě u vás se jí vyvinulo málo. Někomu se nevyvine vůbec, u někoho se na to naopak přijde dřív a látku můžeme uměle doplňovat. Občas tato porucha ze začátku není vůbec zřejmá a člověk žije naprosto normálně. Tato porucha se jmenuje Twin syndrome a vyskytuje se v 15% všech dvojčat a trojčat a tak dále."

S Marcuse jsme se na sebe zděšeně podívali. Hele klid, ještě nevíš, co znamená!

,,Chci vám jen říct, že nezáleží na tom, kdo se narodil první, nebo na rozdílech ve váze, nebo na čemkoliv jiném. Chyba se prostě stala už ve vývoji. Mohli jste to mít klidně oba-"

,,Počkat, nemocný je jenom jeden z nás?" Přerušil doktora Mac.

,,Ano, Martinus, ale nemůže za to. Klidně jsi to mohl být ty, ale prostě to vyšlo takto."

,,A co to teda znamená? Jaké jsou následky?" Zeptal jsem se já na to, co mě zajímalo nejvíc.

,,Kdyby jsme to zjistili dřív, tak by to až takový problém nebyl, ale bohužel, je moc pozdě." Řekl doktor. ,,Nezbývá vám už moc času." Dodal a mě zabylo zle.

,,C-cože!?" Začal jsem koktat a vyjeveně jsem se díval na doktora, ten ale bohužel nevypadal vůbec na to, že by si dělal legraci.

,,Můžeme vám podávat nějaké ty pomocné látky, ale to vám život může leda tak prodloužit, žádný lék.. Neexistuje."

Snažil jsem si v hlavě nějak vysvětlit, co se vlastně děje, ale nešlo to. To prostě nejde pochopit.

,,Kolik mám času?" Zeptal jsem se narovinu.

,,Myslím, že vám můžeme zajistit tak rok. Ale ještě musíme udělat podrobnější testy." Odpověděl doktor. ,,Nechám vás tu teď chvíli osamotě." Dodal a společně se sestrou odešel.

Podíval jsem se vedle mě na Marcuse a ten mě jen se slzami v očích sledoval. Nestačil jsem se ani nadechnout a už mě drtil v objetí.

Tady na přání mnoha z vás je dneska ještě jedna kapitola.. 😁
Já se jdu radši zahrabat! 😅
Můj pohřeb se koná pozítří v Norsku. 😘😂
Tak já snad radši jdu...
Ha det bra! 😂❤

Soul mates (M&M)Место, где живут истории. Откройте их для себя