Prolog

3.8K 149 20
                                    

Starší bratr nervózně pochodoval po pokoji svého sourozence. Pořád jen sem a tam a sem a tam. Mladší bratr, který seděl na své posteli s lokty opěrnými o kolena, z toho už byl mírně zoufalý, ale nevěděl jak mu má pomoct.

,,Marcusi, takhle to dál nejde..." Vydechl ten mladší po delší chvíli ticha. Opravdu rád by teďka všechno mávnutím kouzelného proutku spravil, aby se on ani jeho nejmilovanější dvojče netrápili, ale bohužel to nešlo.

,,A co chceš jako dělat?" Vyjekl zoufale starší bratr. Věděl, že to, co dělal, není správné, ale přestat jen tak nemohl. Nemohl přestat milovat.

,,Zapomenout! Na to všechno, co se za poslední týdny stalo." Řekl dost rozhodně Martinus. Sám si ale nervózně pohrával s prsty na rukou, taky tak úplně nechtěl, aby to skončilo, ale musel to udělat. Už jenom pro dobro svého vlastního bratra.

,,Jasně, to je totiž přesně tvoje parketa. Dělat jakože nic." Zasmál se ironicky Marcus. V tom smíchu se ale odrážela bolest. Bolest, kterou způsobovala láska. ,,Jenže ono se stalo a říkej si, co chceš, ale mně se to líbilo. Vím, není to dobře, ale je to tak!" Znovu ucítil ve svých očích slzy. Klekl si na kolena před sedícího Martinuse a chytil jeho ruce do svých dlaní. ,,Dobře." Vydechl. ,,Řekni mi, že ty jsi nic necítil a já tě nechám být. Celou tu záležitost nechám být." Zahleděl se do očí svého bratra.

,,Já..." Natáhl to a doufal, že to mučení skončí, ale Marcus na něj stále hleděl a čekal na odpověď. ,,Já... Nemůžu ti lhát." Semkl víčka pevně k sobě, aby zahnal slzy, které se mu dost rychle draly do očí. Nikdy ve lhaní nebyl dobrý, hlavně svému dvojčeti nikdy nelhal, a to se mu teď nehodilo. Stačilo jen říct, že opravdu nic necítil a bylo by po starostech.

Marcus, ač to byl obrovský problém, se usmál. Rychle své mladší dvojče objal tak silně, jak jen mohl. Martinus mu také okamžitě omotal ruce kolem krku a nosem se zabořil do jeho mikiny. Oba toto objetí potřebovali víc než cokoli jiného.

Čus Tinus! 🤗
Ano, já vím, že toho mám opravdu hodně rozepsaného, ale rozhodla jsem se, že s touto povídkou už nechci dál čekat. 😋
Btw. Toto je podle mě nejlepší prolog, co jsem kdy napsala! 😭
Tento příběh má kratší kapitoly a je to záměrné, tak snad to nebude vadit. 🙃
Ly❤

Soul mates (M&M)Место, где живут истории. Откройте их для себя