5💙

2K 127 57
                                    

Ráno jsem se probudil asi v devět hodin. Jelikož jsou prázdniny, tak nejdeme do školy. Logicky...

Sešel jsem schody a rovnou jsem zamířil do kuchyně. Tam jsem našel na stole ležet lísteček.

,,Jeli jsme vyzvednout Emmu k babičce, tak tam možná přespíme. Pusu máma."

Výborně, takže jsme doma sami. Pokrčil jsem rameny a šel si udělat něco na snídani a protože se mi nechtělo vařit, tak jsem si dal jenom cereálie s mlékem. Když jsem dojedl uklidil jsem a vydal se vzbudit Marcuse.

Už jsem byl u jeho pokoje, když jsem z něj zaslechl tiché vzlykaní. Potichu jsem přiložil ucho ke dveřím a zaposlouchal jsem se.

,,J-já jsem takový idiot." Zaslechl jsem mezi vzlyky. ,,Co teď budu jako dělat?" Zeptal se sám sebe. Často si povídá sám se sebou, hlavně když je nervózní. ,,Měl bych se jít někam zahrabat." Byl na sebe naštvaný? Ale za co?

Už jsem vzal za kliku, abych otevřel dveře a šel ho uklidnit, ale v tu chvíli jsem zaslechl poslední větu.

,,Zamiloval jsem se do vlastního bratra." Špitl a než jsem si stihnul uvědomit, co vlastně řekl, tak jsem dveře otevřel a pohled mi spadl na Marcuse, který seděl u zdi, tiskl si k sobě kolena a v očích měl slzy. Jeho vzlyky však utichly, když mě spatřil.

,,Shit!" Uteklo mu z úst a stále se mi díval přímo do očí. Ani jeden z nás nechtěl uhnout pohledem jako první, o to to bylo těžší.

,,C-cože jsi to říkal?" Zeptal jsem se, protože jsem chtěl, abych se přeslechl. A nebo možná ne...?

,,Ale nic." Řekl zařazeně a stále udržoval oční kontakt.

,,Marcusi, nedělej ze mě vola." Zamračil jsem se na něj. Hlasitě polkl. Povzdechl jsem si a sedl si k němu, on se ale rychle o kousek posunul.

,,Tak proto se mi vyhýbáš?" Zahleděl jsem se do svého klína.

,,Já... Jo, doufal jsem, že to přejde." Posmutněl.

,,Macu, třeba si to celý jenom vsugerováváš." Snažil jsem se najít nějaké rozumné vysvětlení. On ale jenom záporně zakýval hlavou.

,,Ale v pohodě, klidně mě pošli do prdele a řekni mi, jak jsem naivní, když si myslím, že by mezi námi mohlo něco být." Povzdechl si a podíval se na druhou stranu, než jsem byl já.

,,To neudělám, už jenom proto, že bych ti ublížil a to já nechci. Záleží mi na tobě, Marcusi a spolu to nějak vyřešíme."

Happy international MMers day!
❤🧡💛💚💙💜
Doufám, že si užíváte poslední dny prázdnin, protože já jsem nervózní, jak sáňky v létě... 😬
Děkuji za všechnu podporu!
Ly❤

Soul mates (M&M)Kde žijí příběhy. Začni objevovat