2.31

8.1K 281 19
                                    

{Ethan}

Ik heb al een aantal dagen niks meer van mijn moeder gehoord. Ze zal wel nog steeds boos zijn. Blijkbaar mag ik niet gelukkig zijn en mijn eigen keuzes maken. Ik heb het ook niet goed aangepakt met Hayley en de hele situatie. Maar ik hou zoveel van haar. Uiteindelijk heb ik er geen spijt van gehad dat we destijds met elkaar naar bed zijn geweest. Ik had niet moeten vreemdgaan bij Luna, maar ik deed het alleen voor Hayley. In de drie jaar dat Luna en ik samen waren heb ik haar nooit bedrogen.

Zuchtend kijk ik op de klok. Het is nu half vijf, wat betekent dat ik nog een uur zal moeten wachten tot Hayley thuiskomt. Zij moest alweer werken. Ik pak mijn telefoon en zie dat Hayley me een bericht heeft gestuurd.

*Heey, het loopt uit vandaag.*

*Hoe laat ben je dan thuis?*  stuur ik terug.

*Ik hoop rond half acht. We hebben nog veel te doen. Ga maar vast eten x*

*Ik mis je*

*Nog drie uur...*  Zuchtend leg ik mijn telefoon weer weg. Het is saai zonder Hayley. Ik ben niet gewend om alleen te zijn. Toen Luna en ik nog iets hadden waren we ook constant bij elkaar.

Al de hele dag verlang ik naar Hayley. Vanochtend hadden we een momentje, maar ze moest gaan. Ook al zei ik dat het maar een paar minuten zou duren. Ze heeft me beloofd het vanavond goed te maken. Wanneer ik mijn telefoon hoor afgaan pak ik hem weer op. Hayley heeft me een bericht gestuurd. Het is een foto.

*Ik kom onze afspraak voor vanavond nog steeds na x* staat onder de foto. Het is een foto waarop haar bh te zien is. Ik slik en stuur iets terug.

*Ik zou maar op je werk eten, want zodra je thuiskomt kom je het bed niet meer uit.*

*Klinkt goed. Tot zo x*

Als ik mijn telefoon weer heb weggelegd sta ik op en loop naar de keuken. Ik heb honger gekregen. Terwijl ik wat te eten maak dwalen mijn gedachten af naar Hayley. Ik word helemaal gek.

Nadat ik heb gegeten ga ik weer op de bank zitten en kijk verder naar mijn serie.

Plotseling hoor ik een sleutel in het slot. Het is pas half zeven. Ik kijk naar de deur en als ik Hayley zie binnenkomen glimlach ik breed.

'Heey' begroet ze me terwijl ze haar sleutels op tafel gooit en haar jas en schoenen uittrekt.

'Hey, ik dacht dat je pas om half acht thuis zou komen.'

'Ik heb geregeld dat ik eerder weg mocht' zegt Hayley terwijl ze naar me toeloopt en op mijn schoot komt zitten.

'Ik zit al de hele dag te wachten' mompel ik. Hayley lacht en drukt een zachte kus op mijn lippen.

'Ik ga even douchen, goed?' Ik zucht even, maar knik dan. Ik kijk toe hoe ze opstaat en richting de badkamer loopt. Nu moet ik nog steeds lang wachten. Ik kijk weer verder naar mijn serie. Eerder dat Hayley klaar is met douchen zijn we een half uur verder.

'Ethan' begint Hayley terwijl ze de badkamer uitkomt. Meteen kijk ik op. 'Ik ben echt heel moe.'

'Oh' mompel ik. 'Geeft niets.' Hayley komt naast me op de bank zitten en pakt een dekentje. Ik zucht even en zet de volgende aflevering van mijn serie aan.

'Heb je al gegeten?' vraag ik aan Hayley. Ze schudt haar hoofd. 'Wil je de pasta van gisteren?'

'Is goed' glimlacht ze. Ik sta op van de bank en loop richting de keuken waar ik de pasta opwarm. Vervolgens loop ik met het bord eten terug naar Hayley.

'Dankje' zegt ze terwijl ze het bord aanpakt. Ik ga weer naast haar op de bank zitten en bekijk haar. Een plukje van haar steile blonden haren zit achter haar oor waardoor haar zilveren oorbellen zichtbaar zijn. Ze is echt heel mooi.

'Wat is er?' vraagt Hayley terwijl ze opkijkt van haar eten.

'Niks' antwoord ik snel. 'Ik ga even douchen. Zet jij maar iets op.' Ik overhandig haar de afstandsbediening en loop dan naar de badkamer.

Terwijl het water van de douche opwarmt trek ik mijn kleding uit en bekijk mezelf even in de spiegel. Mijn blauwe ogen staren mezelf aan. Waarom is het zo moeilijk voor me om me eroverheen te zetten dat Hayley moe is? Ik word al de hele dag gek. En nu hebben we de kans en wilt zij niks.

Zuchtend stap ik onder de douche en laat de warme stralen over mijn lichaam rollen. Mijn gedachten dwalen af naar Luna. Ben ik echt zo stom? Ik had gewoon niet moeten vreemdgaan. Dan was dit hele drama voorkomen. Maar ik ben nou eenmaal dom en ik maak de verkeerde keuzes. Ik heb Luna nooit bedrogen in die drie jaar dat we iets hadden, maar voor Hayley heb ik zo'n zwak gekregen. Ik zal haar altijd boven iedereen verkiezen.

Na ongeveer een kwartier zet ik de douche uit en droog me snel af waarna ik een schone boxer aantrek en een joggingbroek. Zodra ik de woonkamer inloop valt mijn mond open. Hayley ligt op de bank met niets anders aan dan een setje lingerie.

'Blijf je daar staan of kom je nog hier?' vraagt Hayley.

'Je was toch moe?' vraag ik verward terwijl ik naar haar toeloop. Ze haalt haar schouders op.

'Ik had je iets beloofd.' Ik ga naast haar zitten en vrijwel meteen kruipt ze op mijn schoot en zoent ze me.

>>>>>

Hayley laat zachte kusjes achter in mijn nek en zuigt aan een stukje huid. Dit is nieuw. Normaal ben ik degene die zuigzoenen maakt. Ik hap naar adem als ze haar hand naar de bult in mijn broek laat glijden. In een snelle beweging til ik haar op en loop naar de slaapkamer waar ik haar op bed leg. Ik spreid haar benen en laat mezelf er tussen zakken terwijl ik kusjes over haar hele lichaam plaats. Ik open de sluiting van haar donkerrode kanten bh en duw de bandjes van haar schouders af. Al snel ligt het kledingstuk ergens naast het bed. Hayley trekt aan het touwtje van mijn joggingbroek waardoor het knoopje losschiet. Ik trek mijn broek en boxer in een keer uit en kijk toe hoe Hayley haar onderbroek uittrekt.

Ik spreid Hayley's benen nog iets verder voor ik mezelf bij haar naar binnen laat glijden. Vrijwel meteen zijn haar vingers in mijn natte haren verstrengeld. Ik stoot steeds opnieuw in en uit haar en bouw het tempo langzaam op.

'Ethan' brengt Hayley kreunend uit terwijl ze haar benen om mijn middel wikkelt. Ik laat mijn lippen even de hare raken, maar al snel kreunen we beiden luid. Hayley sluit haar ogen van genot als ik haar gevoeligste plekje raak. Wanneer ik mijn hoogtepunt voel naderen voer ik het tempo nog iets meer op wat me een luide kreun van Hayley oplevert.

'Ethan...' brengt ze hijgend uit. 'Niet... niet stoppen.' Ik knik en verlaag het tempo even zodat ik op adem kan komen. Ik laat mijn vingers bij haar meewerken en al snel beginnen haar benen te trillen en laat ze haar hoofd in het kussen vallen. Ik kijk toe hoe al haar spieren samenspannen en ze haar mond open laat vallen. Het duurt niet lang voor ook ik mijn hoogtepunt bereik.

Hijgend laat ik me naast haar neervallen en kijk dan naar de klok. Het is bijna kwart voor acht. We zijn ruim een half uur bezig geweest.

>>>>>

Hayley kruipt tegen me aan en drukt een kus op mijn lippen.

'Ik hou van je' vertelt ze me voor ze haar ogen sluit en in slaap valt in mijn armen.

(Ik ben levensmoe. Nee grapje, maar ik ben wel moe. En ik wilde hier iets nuttigs zeggen, maar dat ben ik vergeten.

Ohja, we hebben de 300K lezers bereikt! Heel erg bedankt allemaal x

Geniet van dit hoofdstuk voordat je gaat slapen, of voordat je naar school gaat als je het morgenochtend pas leest.

Ik ga nu slapen, dus slaap lekker iedereen xx)

One Night Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon