2.4

10.2K 357 55
                                    

{Hayley}

Ethan staat er met Luna naast zich. De jongen die mijn hart heeft gebroken. Waar ik al vijf jaar niks meer van heb gehoord. Mijn hart stopt voor een seconde met kloppen als ik hem bekijk. Hij is echt knap geworden.

'Natuurlijk kunnen jullie meedoen' zegt Ryan. Ethan en Luna nemen tegenover ons plaats. Samuel weet niet dat dat Ethan is. Ik heb het wel over hem gehad, maar ik heb verder nooit verteld wie het is. Wanneer Ethans blauwe ogen de mijne vinden staren we elkaar voor een aantal seconden aan. Hij glimlacht klein naar me als hij Samuels arm om me heen ziet. Ik sta op het punt om iets te zeggen, maar Puck is me voor.

'Truth or dare aan Milou' zegt hij. Ze denkt even na.

'Truth' antwoordt ze dan.

'Trek een kledingstuk uit.' Zonder moeite trekt Milou haar topje uit. Ze is nooit preuts geweest wat zulke dingen betreft. Als mensen haar in haar bikini hebben gezien boeit een bh haar ook niet. Ze heeft een punt. Een bikini en ondergoed bedekt hetzelfde. Na een aantal beurten ben ik.

'Dare' kies ik deze keer. Hopelijk moet ik iets bij Samuel doen.

'Zoen een jongen met blauwe ogen' is mijn opdracht. Ik kijk even de groep rond. Ethan en Ryan zijn de enigen met blauwe ogen. Ryan is een goede vriend van Samuel, dus dat is raar. Maar Ethan zoenen zou nog raarder zijn. Ik zucht diep en blik even naar Samuel. Hij knikt waarna ik opsta. Kan ik het überhaupt wel maken om Ethan te zoenen? Luna is er ook. Ik loop op Ryan af en druk mijn lippen op de zijne. Hij beantwoordt mijn kus meteen. Na een aantal seconden laat ik hem los en ga weer naast Samuel zitten. Hij slaat zijn arm opnieuw om me heen.

'Oh, ik zie wat vriendinnen van me' zegt Luna tegen Ethan. 'Is het goed als ik ze even gedag zeg?' Hij knikt. Luna drukt een korte kus op zijn lippen en loopt dan weg.

'Truth or dare aan Noah' zeg ik.

'Dare' antwoordt hij.

'Spuit wat slagroom op Milou en lik het er dan af.' Milou schudt lachend haar hoofd. Noah staat op en loopt richting de keuken. Niet veel later komt hij terug met de slagroom.

'Kijk uit voor mijn bh' zegt Milou tegen hem. 'Deze was 50 euro.'

'Dit is mijn lievelingsbh' zegt Noah. 'Dan ga ik hem niet verpesten.' Hij spuit redelijk veel slagroom op Milou, maar ontwijkt haar bh netjes. Vervolgens likt hij het er allemaal af.

Na een aantal rondes is Ethan aan de beurt. Hij kiest ook voor dare.

'Kies iemand om half uur mee boven te gaan zitten.' Zijn ogen vinden de mijne.

'Hayley' zegt hij dan. Ik blik snel naar Milou. Ze knikt als teken dat ik het juist moet doen. Ik geef Samuel snel een kus en loop dan met Ethan mee naar boven. Daar zoeken we een lege kamer. Terwijl Ethan op bed gaat zitten doe ik de deur op slot en loop dan naar hem toe.

'Waarom heb je mij gekozen?' vraag ik terwijl ik ook op bed plaatsneem.

'We hebben elkaar vijf jaar niet gezien of gesproken' legt Ethan uit. 'Ik wilde wete hoe het nu met je gaat.'

'Het gaat goed met me' vertel ik. 'Met jou?'

'Ook.' Ethan zucht. 'Ik zag dat je iemand anders hebt gevonden?' Ik knik.

'Samuel en ik wonen samen' zeg ik. 'We hebben nu bijna vijf jaar een relatie.' Ethan knikt. 'Hoe gaat het tussen jou en Luna?'

'Goed' glimlacht Ethan. 'We zijn drie jaar samen.'

'Drie jaar?' vraag ik verward. 'Ik dacht dat je...' Ik sla mijn ogen neer.

'Hayley, na jou heb ik voorlopig niemand gehad' vertelt Ethan. 'Ik kon voorlopig geen relatie hebben. Ik had wel een paar scharrels, maar daar bleef het bij. En toen kwam ik weer in contact met Luna.'

One Night Where stories live. Discover now