9

16.3K 439 95
                                    

Dit hoofdstuk bevat een intieme scène. Ik zal met >>>>> aangeven waar het begint en waar het eindigt voor degenen die het niet willen lezen.

{Hayley}

Met trillende benen sta ik voor zijn deur. Ik weet niet eens wat ik hier doe. Ik heb Milou om zijn adres gevraagd, maar ik was niet van plan om hier te komen. Toch ben ik er.

Langzaam kijk ik op naar Ethan. Zijn ogen zijn dik en rood. Heeft hij gehuild?

'Wat doe je hier?' vraagt hij verbaasd.

'Ik...' stamel ik. 'Ik wilde...' Ik sla mijn ogen neer. Wanneer Ethan mijn hand vast wilt pakken deins ik onbedoeld achteruit. Zijn ogen staan gebroken door mijn actie.

'Je kan maar beter gaan' fluistert hij. 'Ik ben gewoon...' Hij is een aantal seconden stil. 'Ik ben kapot.' Toch blijf ik staan. Ik heb zoveel vragen, maar ik weet niet meer hoe ik fatsoenlijk moet praten. Deze jongen houdt zoveel achter. Hij heeft zoveel geheimen die hij met niemand deelt. Ik zie aan hem dat hij eraan kapot gaat. Hij heeft niemand. Ik zucht en zet dan een stap naar hem toe. Hij kijkt me verrast aan.

'Hayley, ik-' Voor hij zijn zin af kan maken heb ik een kus op zijn lippen gedrukt.

'Ik loop niet van je weg' fluister ik.

'Zou je wel moeten doen' mompelt hij. Ik schud mijn hoofd.

'Vertel me het hele verhaal' zeg ik. 'Dan besluit ik wel of ik wil gaan.' Ethan knikt en zet een stap opzij zodat ik naar binnen kan. Ik hang mijn jas op aan de kapstok en volg dan Ethan naar de woonkamer.

'Wil je iets drinken?' vraagt hij waarop ik mijn hoofd schud en plaatsneem op de bank. Ethan neemt naast me plaats.

'Ken ik haar?' vraag ik als eerst. Ethan schudt zijn hoofd.

'Ze is al een tijdje van school af' legt hij uit.

'Waarom?' fluister ik dan. Hij zucht en speelt wat met de touwtjes van zijn joggingbroek.

'We waren op een feestje' begint hij. 'We hadden allemaal aardig wat op. En Timo en Brian wilde een trio of zo doen met een meisje. Dus we zochten er één uit. In eerste instantie stemde ze erin mee. Maar toen Timo aan me vroeg of ik het wilde filmen haakte ze af. Ik was zo dronken dat ik nergens meer op lette en gewoon die camera aanzette. Timo en Brian vonden het alleen maar leuk dat ze tegenstribbelde. En ik vond het allemaal maar best. Ik was totaal de weg kwijt. Toen ze klaar waren is ze huilend weggerend. Ik had niks door. Pas toen ik de beelden terugkeek besefte ik me wat ik had gedaan. Ik zou ervoor opgepakt kunnen worden. Ik heb ze iemand laten verkrachten en ik heb alles gefilmd.'

'Heb je jezelf aangegeven?' vraag ik voorzichtig. Ethan schudt zijn hoofd.

'Nee, ik ben wekenlang ziek geweest van ook maar de gedachte dat ik naar de gevangenis moest.' Hij slaat zijn ogen neer. 'Ik zou het wel verdienen na alles wat ik heb gedaan.'

'Je hebt tenminste wel spijt' zeg ik terwijl ik mijn hand op de zijne leg. 'Van wat ik vanmiddag zag, Timo en Brian niet.'

'Je hoeft het niet goed te praten' zegt Ethan. 'Het maakt me geen minder erge klootzak.'

'Misschien niet' mompel ik. 'Maar ik probeer er voor je te zijn.'

'Waarom?' Ethan lacht. 'Ik wil niet dat iemand er voor me is. Ik verdien het niet.'

'Je verdient het wel.'

'Vanochtend haatte je me nog' mompelt Ethan.

'Ik haat je niet' zeg ik meteen. 'Af en toe gedraag je je gewoon als een eikel.'

One Night जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें