◽ "Ben Bu Gece Ölmezsem, Ölmem Ölmem Hiç Bir Vakit.." ◽

10K 759 457
                                    

Çete!
Selamın aleyküm...
Keyifli okumalar...

Bu bölüm, Şehit Bayram Çiçek'e ithaf edilmiştir...

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan.
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir :Turan."

🕸️
"Ben Bu Gece Ölmezsem, Ölmem Ölmem Hiç Bir Vakit!" ◽
🕸️


Faryalı hemen bulgaristanda bulunan bir Türk hastanesine getirilmişti. Yol çok uzun olduğu için bu süre zarfında da maalesef çok fazla kan kaybetmişti. Şu anda ameliyata alınmıştı.

Ameliyathanenin önünde bekleyen Kenan Binbaşı telefonu çalınca cebinden çıkartıp baktı. Metin Binbaşı arıyordu.

"Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun.."

Derin bir nefes alıp ayağa kalktı. Ve telefonu açtı.

"Metin.."

" Gönderdiğim araca binilmediğini öğreniyorum. Bölgeye gönderdiğim İstihbarat ekiplerinden sizin orda olmadığınızı öğreniyorum! Üstüne üstlük bir hastanede kaydınızı buluyorum! Ne oluyor Kenan! Bana cevap ver! Sen çömez değilsin ne yaptığını bildirmek zorundasın bana haber vermek zorundasın! "

Kenan binbaşı sıkıntıyla yüzünü sıvazladı. Derin bir nefes aldı ve başladı konuşmaya.

"Metin... Faryalı vuruldu."

"..."

"Kalbine... yakın yerden vuruldu."

"Oraya bir ambulans helikopter gönderiyorum buraya getirecekler. Benim yanıma gelene kadar onun yaşamasını sağla Kenan. En azından bunu yap."

"Terbiyesiz dedim ona. Herkesin içinde bağırdım. Bana saygısını bozmadı. Ve... Ve bana nişan alınmış bir silahın önüne atladı. Benim gibi biri için. Son nefesinde terbiyesiz olmadığını söyledi. Bu çok ağır Metin. Çok ağır lan! Bana bu işi teklif ettiğinde 'ben onlar için her şeyi yaparım, onlarda benim için,bunu bilerek gel' dedin bana. Bu çocuk beni tanıyalı daha bir gün oldu. Benim için canını feda etti Metin. Çok ağır, Çok fazla ağır. "

Metin Binbaşı'nın sesi belkide ilk defa böyle bir hayal kırıklığı ile sarılmıştı.

"Senin ben kalıbına tüküreyim Kenan! Lıyakatla, tırnaklarıyla kazıya kazıya gelen ve gerçek bir Türk subayının örneğiydi o çocuk. Her şeyden önce o bir Türk subayıydı, Türk terbiyesiz olmaz! Faryalı koca yürekli bir insandır Kenan! Faryalı terbiyesiz olmaz! Sana büyüğüsün diye tek kelime etmez benim koçum, Faryalı terbiyesiz olmaz! Sana nişan alınmış bir silahın önüne atlamış benim aslanım. Atlar. Sen yeterki İnsan ol! Yüreğin olsun! Faryalının önüne yedi ceddin gelse yine seni korumak için önüne atlar! Onlar benim ailem,onlar birbirinin ailesi, iste canını versinler. Benim onlara karşı olan sevgim derinden! Faryalıya bu sözü söyleyeceğine onu vursaydın daha iyiydi. Ha başkası vurmuş ha sen. Neden biliyor musun Kenan?! Çünkü o çocuk o ameliyattan çıkacak. Gözlerini de açacak. Sen yanına gittiğinde pişman olduğunu görsün görmesin sana ne diyecek biliyor musun? Geçti komutanım diyecek. Geçmesede geçti diyecek. Faryalı böyle bir insandır çünkü. "

Kenan Binbaşı sözlerin ağırlığından konuşamamıştı.

" Sana daha fazla konuşmayacağım. Helikopter bir saate hazır olur. Ameliyat bittiği zaman gelmiş olurum. Sana canımı emanet ediyorum. Bu sefer emanete hıyanet etme. Yaşat onu."

«Kod Adı: Bordo» Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang