the accident

978 63 41
                                    

"Merhaba Bay Park,"

Gözlerini açtığı yer bir hastane odasıydı. Kafası fena halde zonkluyordu. Camdaki yansımasına bakarken iç çekti. Yüzü tanıdıktı, ama kim olduğunu bilmiyordu. Gözlerini kapayıp kafasını unutmaya çalıştı. Kapının aniden açılmasıyla yerinden zıpladı. Gözleri gelen adama odaklandı. "M-merhaba..." Kapıdaki adam gülümsedi ve ona yavaşça el salladı. "Merhaba Jinyoung...nasılsın sevgilim?"

"Adım Yoo Kihyun. Doktorunuzum."

Sevgilisi mi? Bir sevgilisi mi vardı? Gözlerini çocuğun yüzünde gezdirdi ve bir süre öylesine baktı. Sonra çarşafları sıkıca kavradı ve dudaklarını yaladı. Konuşmak istiyordu ama boğazı çok kuruydu. Konuşmak istiyordu ama başı çok ağrıyordu. Konuşmak istiyordu, sadece kim olduğunu hatırlamıyordu. Karşısındaki kimdi? Kendisi kimdi?

"Üç gün önce bir trafik kazası geçirdiniz. Arabanız başka bir arabayla kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama."

Hatalı sollama. Jinyoung kafasında tekrar etti. Aptalın teki hatalı sollama yapmış. Kafasını çarşaflardan kaldırıp bekleyen adama baktı. Hala konuşmuyordu. Başındaki ağrı artıyordu. Sanki...biri kafasını deliyormuş...gibi. Kesik bir nefes aldı ve gözlerini keskin bakışlardan ayırıp dışarıya dikti. Adamla konuşamıyordu zaten. Bakışıp duracaklar mıydı?

"Her neyse, hastanemize geldiğinizde bilinciniz açıktı ama tepki vermiyordunuz. Bunun geçirdiğiniz şokla ilgili olduğunu düşündük ama...beyin hasarı göz ardı edilemeyecek düzeydeydi."

Beyin hasarı. Jinyoung'un gözleri büyüdü ve iki kelime kafasının her yerinde dönmeye başladı. Yavaş yavaş her şeyi anlamaya, olayların farkına varmaya başlıyordu. Beynindeki adam konuşmaya devam etti. Ama Jinyoung zaten ne diyeceğini biliyordu. Kendi kendine siktir diye düşündü. Lanet hafızamı kaybettim..

"Hafıza kaybı ciddi bir ölçüde. Artık bir şeyler hatırlamanızın pek bir yolu yok...her şeyi en baştan öğrenmelisiniz."

Her şey...en baştan. Jinyoung kendi kendine güldü ve dudaklarını yaladı. Neden onu bulmuştu ki? O kadar çarpacak kişi varken gelip neden ona çarpmıştı?

"Adınız Im Jinyoung ve 24 yaşındasınız. Im Jaebum ile 2 yıldır evlisiniz."

Jinyoung karşısındaki adamla göz göze geldiğinde kesik bir nefes aldı. Boğazının acısını umursamadan ağzını araladı ve pürüzlü sesiyle adamın adını söyledi.

"Jaebum."

~~~~~~~~~~~~~

Bir süredir üzerinde çalışıyordum...umarım beğenirsiniz.

💚

-Light

thirty day love lettersWhere stories live. Discover now