Jisoo

280 27 7
                                    

Jeon Jungkook

Tam bir haftadır evde köle gibi çalıştırılıyordum.Evden dışarı çıkmam yasaktı,yemekleri ben yapıyordum ve tabiki temizliği de kesinlikle bir köleden farksızdım.Peki burda benim suçum neydi?
Eşcinsel olmam,anne ve babamın olmaması,prensle dans etmem??
Yaptığım yanlış hangisi...

Kesinlikle benim yaptığım hiç bir yanlışım yok.Sonuç olarak prensle hayatımda sadece 1 kere karşılaştım.O da bana başka biri olduğunu söyledi.Peki niye dansa kaldırdığında sadece anneme hissettiğim o sıcaklığı hissetmiştim.Kabul etmek yerine geri çevirsem ne olurdu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.O her türlü biriyle evlenmek zorunda kalıcaktı.
"JUNGKOOK HEMEN AŞAĞIYA GEL"
iste yine başlıyoruz.

Min yoongi

Her zaman böyle mi olması gerekiyordu.Doğru olduğunu düşündüğüm yol bile benim için zulüm gibi.Şimdi zorla sevmediğim biriyle evlenmem gerekiyor.Babam baloda ki kızlardan birini çoktan seçmişti ve iki gün sonra buraya gelicekti.1 hafta sonrada düğün için hazırlıklar başlayacaktı.Peki neden her şey bu kadar çabuk gerçekleşiyordu.

2 gün sonra

Evleneceğim kızla tanışacağım gün gelmişti.İsmi Kim Jisoo.Bugün şatoya gelicekleri söylenmiş.Herkes hazırlıklarla uğraşırken ben odamın balkonundan hayatım hakkında düşünüyordum.Tabi aklımda benim hayatımdan daha önemli birinin hayatıda çıkmıyordu.Kook...
Acaba şu an ne yapıyor,Onu tanıyanlar benimle dans etti diye ona acı çektiriyor mu? Keşke onu hiç dansa kaldırmasaydım.En azından birimizin hayatı güzel olabilirdi.

Jeon Jungkook

Gerçekten  Jisoo'nun prensle evleneceğine inanamıyorum.Neden bu kötülüğü bana yapıyorlar.Neden o olmak zorunda. Baloda milyonlarca kız arasından neden benim kardeşim.Ve ben sırf prensi göremiyeyim diye üvey annem tarafından yemekten sonra bir odaya kitleniyordum.Hazırlıklar olduğu için arada sırada eve geliyorlardı ve kimse benim orda olduğumdan haberdar bile değildi.

JISOO

Sonunda ilk kez istediğim bir şey gerçek oluyor.Prensle evleniceğime inanamıyorum.Bu olaylar ilk geliştiğinde jungkook'a gerçekten acımıştım aslında halâ annemin fazla abarttığını düşünüyorum.
"Jisoo kızım çarşıya kadar gider misin?"
"Anne ben prenses olucağım sen halâ beni çarşıya mı yolluyorsun jungkook gitsin."
"Birazdan eşyalarını almak için bir araba gelicek o yüzden jungkook aşağıdaki kilerde."
"İyi tamam ben giderim."
Kapının önüdeki adamlara arabayı hazırlamalarını söyledim.4 gündür adamlar burda şatodan gönderildiler.Yarın prensle buluşmaya gideceğim için çarşıya gidip elbisemi almalıyım.
"Araba hazır hanımefendi"
Arabaya bindim ve yol boyunca camdan dışarıyı izledim.Aklımda bir sürü düşünce vardı.Bir anda aklıma jungkook geldi.Annem babasıyla tanışalı bir yıl olsa bile onla hep çok iyi anlaşmıştın.Görenler bizi hep gerçekten kardeş sanıyorlardı.Şu an kendimi ona ihanet ediyormuş gibi hissediyorum.Belkide onu annemden gizli evden çıkartmalıyım.Neyse bunu daha sonra düşünürüm.

Yıllar sonra yine buradayım.Sizi çok beklettim özür dilerim.Birazcık ilhamım benden kaçmış olabilir.Sizi seviyorum (●3●)

𝓒𝓲𝓷𝓭𝓮𝓻𝓮𝓵𝓵𝓪Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin