5,2🔱

473 30 6
                                    

-Loki!-vicsorogtam rá.
-Áá nővérem...nemigaz? Míly kellemes meglepetés, hogy puszta kézzel intézhetlek el!-mosolygott el pimaszul. Magamra öltöttem Asgardi öltözékemet és tőrömet magamhoz vettem. Felkacagott öcsém és elküldte a bajtársát evvel jelezve hogy el fog bírni velem, ő szerinte. Előrántotta tőrjét és felém irányította. Két kezemet reflexből magam elé tartva egy pajzsot alkotva a tőrt megfékeztem, hogy megsebesítsen. Hirtelen Natashát láttam magam előtt. Tudtam, hogy szemfényvesztés...

E/3⤵

A zsúfolt páncélozott autóban üllt láb és kézbilincsben egy rab. Hirtelen sárga ruhájából egy fekete kapucnis egyberhua vált. Hirtelen eltépte a láncokat és eltörte az egyik kommandós gégéjét. Natasha egy kis sokkoló hatású korongot vett elő.  Felé fordult a sárgán virító szempárral rendelkező idegen, majd a gyomrába rúgott volna de Nat hárított és a nyakára nyomta a sokkolót. Pár masodpercre lefagyott s letszedte a kis szerkezetet majd puszta kézzel összemorzsolta. Steve pajzsa repült felé a fejét eltaláva avval együtt felfedve az ismeretlen alakot. Csupasz feje teli szent tetovált írásokkal színbólumokkal amit a vére terítette be egy részét ,szeme pupillája összeszűkült evvel még bizarabb hatást keltve.
- Jézusom...-motyogta Clint. Ekkor Tony lépett közbe és egy nyugtató lövedéket próbált bejutattni de sikertelen próbálkozással járt.

Asgard⤵

-Gyere kedvesem!-fogta meg a kezét Odin és lesegítette a cellából.
- Mi legyen Odin?-kérdezte Fridga az ősz hajútól.
-Akadájozzuk meg Loki tervét.-határozta el magát. Kézen ragadta hitvesét és gyors tempót diktálva elindultak az egyik folyosón.

Týr⤵

Loki mégis a testvérem de nem vagyok rá képes. Nem tudom megtenni.
-Add ide vagy a torkodban robbantom szét!-sziszegtem a fogaim közt. Kezdtem egyre türelmetlenebb lenni és ennek következtén jobban szorítani a lábaimmal a nyakát még kevesebb oxigénhez juttatva őt. Egyszer elengedte a kémcsövet és a benne lévő anyag megdermedt. De ekkor...

Thor Elfeledett Húga Týr| BEFEJEZETTTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang