6,1🌊

1.6K 123 1
                                    

E/3 szemszög⤵

Loki egy sikátorban húzta meg magát. Ruhája csurom vizesen tapadt a testéhez. Fekete hajából csöpögött a víz a szája kezdett lilulni a hideg miatt. A teste kissé remegett már, amikor meglátott egy idegen alakot egy kapucnis kabátban amit a hajnali szél lebegtetett. Felnézett rá majd egy sárga macskaszempárt látott meg.
-Ki vagy te?-ált fel vele szemben. Egy fél fejnyi külömbség volt köztük így az idegen szemébe tudott nézni. Az nem szólt egy szót sem szólt. Csak ledobott elé egy képet amin egy kék kocka volt rajta külömböző merevítők és fémek. Lehajolt a képért és felvette de a következő pillanatban amikor felállt addigra eltűnt az ismeretlen alak.

Tamara (Týr)⤵

Banner egy vattát szorított az szúrt alkaromhoz amit elengedett és én szorítottam tovább. Addig ő a vérmintát elkezdte vizsgálni mire ráncolt szemöldökkel figyelte a vér molekulákat a monitoron.
-Valami baj van?-néztem rá aggodalmasan mire elkezdett kutakodni a mappái között és egyszer az asztalára lecsapta a vastag fehér mappát amire rá volt írva nagy fekete nyomtatott betűkkel ,hogy THOR ODINSON. Elkezdte lapozni míg egy lapot a kezéve nem vett és elkezdte tanulmányozni a vérmintám eredményét és Thorét. Hol a szeme a lapon volt hol a monitorra kapta fel a fejét és én csak idegeskedve ültem a vattát szorongatva a karomon a fekete bőrhuzatos 3lábú gurulós széken.
-Minden rendben van csak ki nyomtatok egy-egy példányt a vérképből. Csak egy perc és kész.-mondta miközben a gépénél nézegetett dokumentumokokat. Nem jót sejtek. Valami nincs rendben. Banner ideges és kapkod mindenfelé. Ez aggaszt. Mivan ha sújjos károkat okoz bennem ez az erő? Mivan ha gyógyíthatatlan beteg vagyok? Ezernyi kérdés fordult meg a fejemben amikor rájöttem ,hogy Banner végzett a nyomtatással eljött számomra a leleplezés ideje. Gyors léptekkel indult meg a homokfúvott üveges bejáratiajtó felé. Kinyitotta majd udvariasan előreengedett majd ő is távozott. Egyenesen a konyhába mentünk. Amint oda értünk beléptem a helyiségbe majd leültem az egyik székre.
-Tamara DNSe nagyban hasonlít Thoréval.-szólalt meg Banner mire végigfutott rajtam a hideg és dermedten ültem a kanapén. Újra elkezdtem érezni a nyári esőszagot és próbáltam lenyugtatni magam. A szőnyeget kezdtem páztázni hátha az elvonja a figyelmemet a hírekről. Ekkor egy számomra ismeretlen női hangot hallottak meg füleim.
-Ti is érzitek ezt az esőszagot?-vonta kérdőre a többieket.
-Esőszag.-jelentette ki Steve. A szürke padlón halványan kezdtek megjelenni a víz nyomai foltokban amik kitűntek a világos bolyhos anyagból. Kezdtem pánikolni. Nem tudtam ,hogy mit tegyek. Próbálom visszafogni magam de ekkor a szemeimen akár mintha ólom sulyok lettem volna húzta le őket valami.
-Jézusom Banner!-csak ennyit hallottam Stevetől és megszűnt körülöttem a külvilág.

Thor Elfeledett Húga Týr| BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now