2,1🌊

2K 139 5
                                    

Egész este nem tudtam aludni. Forgolódok össze vissza és csak azért sem tudok aludni. Mi van velem? Én is már nem fogok tudni rendesen aludni amikor telihold van? Elegem lett abból ,hogy csak forgolódom ezért férrerántottam a takarómat magamróm és mezítláb sétáltam a padlófűtéses padlózaton. A konyhába brléptem és leültem az étkező asztalhoz és a homlokomat maszírozntam pár másodpercig.

A Börtönben⤵

Loki nyitott szemmel feküdt a beton ágyán ami csak egy párnából és egy takaróból állt a földön. A kezei össze voltak kulcsolva a hasán és csak bámulta a plafont amin nem tudom mit lehet annyira bámulni minden egyes alkalommal. Loki a csuklóin lévő bilincseket megfagyaztotta amiken jégvirágok jelentek meg majd a falhoz csapta mind két kezét és a bilincsek összetörve estek le a betonra majd Loki felállt a piros börtöni ruhájában. Szemében a gyűlölet és a bosszú úszott. Mind két kezét a falra simította majd azok után fehérség maradt. Ezután Loki egy gyengéd mozdulattal a falba rúgott és az erő hatására a falon egy hatalmas lyuk tátongott amin kényelmesen mit nem törődve az emberekkel átsétált rajta Loki. Magára öltött egy átlagos emberi ruházatot és az utcákon kezdett barangolni. Közben az idő egyre jobban telt és virradni kezdett. Még szerencse ,hogy nem vették észre ,hogy megkszökött. Mázli az is ,hogy a járókelők sem ismerik fel őt.
-Nem igaz ,hogy ezen a nyomorult bolygón sehol nem húzhatja meg magát az ember!-morgolódott miközben az egyik zebránál álldogált és egy taxis kiszólt a sárga járműből.
-Haladjon már maga hajléktalan!-üvöltött rá mire Loki megfékezte a lépteit és egyenesen a taxis felé haladt.
-Odinson fiát nevezed te szélhámos semmirekellő kis patkány hajléktalannak?!-akadt ki a fekete hajú isten mire a férfire ráijesztett a gyilkos tekintetével amivel minden Asgardinak fel áll a szőr a hátán ,majd ekkor a férfi a gázra lépve elhajtott Loki elől.

Týr ⤵

Reggel fejfájós fejjel ébredtem meg. Mivel logikusan egyből azt szokták a legtöbben ilyenkor csinálni ,hogy beveszik a bogyójukat és kész pár óráig hat a kis kémiai szir szar amit bevett. Nos hát nekem nem hatnak ezek a fejfájáscsillapótók meg semmi sem. Egyszerűen csak végigszemvedem a napomat a műhelyben. De ma szabadnapos vagyok szerencsére. Haleluja🙏.
Főztem magamnak egy erős kotyogós kávét ami ilyenkor nekem fájdalomcsillapítóként szokott hatni. Míg főtt a kávé addig én a kanapén néztem a
TV-t. Épp a The Tonight Show With Jimmi Fallon ismétlő adását adták Tony Stark beszélgetésével. Tony a kanapén ült vörös zakóban fehér ingben fekete nyakkaendőben szemüvegben és a zakója színével megeggyező színű nadrágban és feket lakkozott cipőben.

-Tony önnek mi volt eddigi élete legnagyobb hibája amit tett és nem gondolta meg elötte ,hogy mit mond?-kérdezte meg udvariasan Jimmi Tony-t, mire Tony pár pillanatra elgondolkozott majd megszólalt.
-Azon kívül ,hogy a házamat felrobbantotta A Mandarin semmi olyan nem történt amit ne bántan mert mert én vagyok Vasember és Vasembernek semmi sem fáj mert vasból van.-húzta önelégült vigyorra a száját és a kanapén hátradőlt kényelmesen, közbe a közönség meg nevetett Tony mondatán amin csak én mosolyogtam. Nap mint nap ők vannak talpon azért ,hogy mi biztonságban legyünk. Ők akkor ugranak amikor veszélyben vagyunk és csak alig vannak páran de mégis különlegesek ,bátrak és erősek.

Thor Elfeledett Húga Týr| BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now