1,1🌊

2.4K 150 11
                                    

Kicsit olyan esőszag csapta meg az orromat amikor nyáron egy kisebb zivatar van és a nap meg szárítja a betont. Gyorsan az egyik ablakhoz léptem és nem láttam ,hogy esett volna az esh vagy valahová vizet öntöttek volna ki. Ez furcsa. Felemeltem mind két kezemet és a tenyereimen meg apró vízcseppek voltak. Hol egy kisebb hol egy nagyobb valamelyik meg egybenőtt a szomszédjával. Gyorsan a fürdőbe beléptem ,hogy letöröljem a tenyeremet. A kezembe vettem a nedvszívó textilt és a kezemet megtöröltem és visszaakasztottam a törölközőt az akasztóra és rezdült egyet a zsebemben a telefonom amit gyorsan kukaptam a combomnál lévő farmerom zsebéből és feloldottam azt, és az ujjam megint vizes lett valami úton módon. Ekkor megint megnéztem a tenyereimet és ugyan úgy kis cseppek voltak rajta. Ekkor el kezdett róllam fójni a víz mint a lóról aki most izzadja szét magát. Aggódva a tükör elé léptrm és megláttam amint a szemem sarkánál kisebb vízcsepp tetoválások vannak halványan.
-Mi a...-ráncoltam össze a homlokom és a szemöldököm majd a sminklemosómért nyúltam majd az egyik fiókomból kivettem egy vattát. Pár cseppet csepegtettem a kis kör alakú fehér lapos tárgyra majd a tükörbe néztem és elkezdtem a bőrömet vele tisztítani. De semmi sem használt.

E/3 szemszög ⤵

Viharossá vált az idő Jane háza elött. A barna hajú lány unottan kémlelte az eget majd felcsillant a szeme amikor meglátta az idegen technológiájú portált. Vidáman felnevetett majd felpattant a székéről és kirohant az udvarra ahop Thor állt kezében súlyos kalapácsával és vörös palástyában díszes Asgardi ruházatában. Szorosan megölelte Jane hőn szeretett szőke hercegét majd adott neki egy puszit.
-Az én egyetlen istenem!-mosolygott rá mire Thor kontrázott.
-Itt csak félisten.-nevetett fel majd gyorsan a mosoly lehervadt az arcáról.
-Mi a baj?-tette az egyik kezét Thor arcára Jane.
-Lokit ide küldték száműzetésre és az emberek most veszéjbe kerültek!-csattant fel Thor mire Jane kissé megrezzent, még soha nem látta őt ilyen feldúktnak valahányszor találkoztak. Pár pillanatig csak hallgattak majd Jane megtörte a kínos csendet.
-És mit akarsz tenni?-kérdezte halkan alig hallhatóan.
-Vissza viszem Lokit Asgardba és ott fogja a büntetését letölteni.-fordult meg vele szemben és jane homlokára adott egy lágy csókot. -Minden rendben lesz, oké?-nézett rá bociszemekkel Thor Janere amikre nem tudott soha nemet mondani ahogy most sem.
-Thor Odinson ha bármi bajod esik az a te lelkeden szárad!-szólt hozzá kissé agresszívan de mégis barátságosan feltartott mutatóujjal, mire bólintott válaszul.

Týr⤵

Egy téli kesztyűben és egy pamut fölsőben és nadrágban ültrm az ágyamon amikor a hírek mentet a TV-ben. Kelletlenül felsóhajtottam mert utálom a híreket. A kezembe kaptam a távirányítót és elkapcsoltam volna amikor valami érdekesre lettem figyelmes.

Egy idegen férfi azt álítja ,hogy egy másik bolygóról érkezett és ,hogy ő egy valódi Isten és azt tehet amit akar. A rendőrök elfogták a férfit és egyenlőre nem tudni rólla semmi információt.

Csak hangosabbra vettem a TV-t és hallgattam a többi friss hírt.

Thor Elfeledett Húga Týr| BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now