Özel Bölüm-1🔫

2.4K 197 128
                                    

Özel Bölüm-1
Evli,Mutlu,veletli. [Demet Akalın Cospilav zhhejjfjd]

 [Demet Akalın Cospilav zhhejjfjd]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Choi Iseul 3 yaşında.

***
Yanaklarına dokunan ufak ellerle kıkırdayarak gözlerini araladın.

"Dünaydın!" Kızın Iseul büzdüğü dudakları ile sana baktığında gülümsedin.

"Günaydın bebeğim." Yanaklarını öpüp kollarını ona sardığında Iseul kıkırdadı. "Erken kalkmışsın." Saçlarını severek konuştuğunda kızın kafasını senin göğüsüne yasladı.

"Kaynım guyladı." Gülümsedin ve kızının saçlarına bir öpücük kondurdun.

"Benim tatlı kızım acıkmış demek." Iseul kafasını kaldırdı ve seni onayladı.

"Appa muytfakta. Ommayı taldır dedi." Yataktan kalkıp kızın kucakladın ve banyoya ilerledin. MinHo genellikle sabahlarını sizinle geçiriyordu. Çoğunlukla da kahvaltıyı o hazırlıyordu.

"Yüzümüzü yıkayalım sonra appanın yanına gidelim." Iseul minik ellerini çeşmeye uzattı ve yüzünü yıkadı. Sen de yüzünü yıkadıktan sonra kızını tekrar kucakladın ve mutfağa ilerledin. MinHo her şeyi hazırlamış sofrada sizi beklerken telefondan bir şeylere bakıyordu.

"Günaydın." Yanağından öpüp konuştuğunda MinHo irkilerek sana döndü.

"Günaydın aşkım." Iseul babasına uzandığında MinHo onu senden aldı. Sen de sandalyene oturdun.

"Appa, Iseule de dünaydın." Iseul babasının yanaklarını tuttu ve burnunu öptü. MinHo kahkaha atmıştı.

"Sana da günaydın bebeğim." MinHo'da kızınızın burnunu öperek karşılık verdi. MinHo ve Iseul'un arasındaki ilişki harikaydı. MinHo harika bir kız babası olmuştu. Size en önemlisi de kızınıza vakit ayırmak için elinden ne geliyorsa yapıyordu.

Çete hâlâ duruyordu ki zaten MinHo dağıtmak gibi bir şeyi asla yapmazdı. Fakat eskisinden daha fazla güvende olmanız için, kardeşlerinin de güvende olması için elinden geleni yapıyordu.

Onew ve Key ile aran hâlâ biraz limoniydi fakat eskisinden daha iyiydiniz. Iseul herkesin arasını düzeltmişti.

"Bugün bizimkiler ile vakit geçirmeye karar verdik. Aslında biz hepimiz karar vermedik. RiJin hepimizin yerine karar vermiş." Kocan son cümlesinde gözlerini devirdiğinde kıkırdadın.

"Haberim var dün gece mesaj attı. Ama haklı. Sen görsende uzun zamandır hep birlikte vakit geçiremedik." MinHo, Iseul'e meyve suyu içirirken somurtuyordu.

"Ben RiJin ile vakit geçirmek istemiyorum." Gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdın.

"Niye?"

"Bir insan nasıl olur da dakika başı laf sokup çemkirebilir? Sen bu kadınla nasıl arkadaşlık kurabildin?" Bıkkın bir ifade ile konuştuğunda kendini tutamayıp kahkaha atmıştın.

Kurşun (Choi MinHo OC)Where stories live. Discover now