4. Kurşun 🔫

4.3K 327 347
                                    

RiJin derin bir nefes alıp analizini baştan yazmaya devam etti.

Chanyeol yüzünden kaç saat uğraşıp hazırladığı analiz çöpe gitmişti. Adam gözünün önünde dosyayı çöpe atmıştı yahu!

"Yürürken kafan gözün dallara çarpsın Chanyeol!" Gözlerinin yanmaya ve karıncalanmaya başlaması ile ellerini gözlerine götürdü ve şöyle bir ovuşturdu.

"Ne güzel laflar ediyorsun sen öyle?" Aşina ve gıcık olduğu sesi duyunca genç kız derin bir nefes aldı.

"Yaa söz konusu sen olunca böyle laflar ediyorum işte." Gözlerini devirip önüne döndüğünde yanındaki sandalyenin çekildiğini duydu.

"Bana karşı niye böylesin?" Chanyeol tek kaşını kaldırıp meraklı bir ses tonu ile konuştuğunda RiJin derin bir nefes aldı.

"Bana karşı olan davranışlarını gözden geçirmeyi düşündün mü?" Bilgisayar ekranından gözlerini ayırmadan konuştuğunda Chanyeol genç kızın bu hareketine göz devirdi.

"Işimi yapıyorum ben."

"Tabii tabii. Analizimi okumadan çöpe atmak da işinin bir parçasıdır eminim."

Chanyeol kıkırdayıp yüzüne geniş bir gülümseme yerleştirdi. "Şunu bırak da..." Konuşmasına ara verip bilgisayar ekranını kapattı.

"Yah! Park Chanyeol!"

"Yardımın lazım RiJin-ah."

***
"Bunlar hep bizimle mi gezecek?" Key ters ters çevrelerinde olan kalıplı ve bir o kadar güçlü görünen adamlara baktı.

"Kalmalarına gerek olmadığını söyledim ama gitmediler. Sadece MinHo derse gideceklermiş." Arkadaşına açıklama yaparken bir yandan da kızmaması için içinden yalvarıyordun.

Key derin bir nefes aldı ve tam yanında duran adama baktı.

"Bari bir kaç adım geride dur. O mesafeden ne yapsalar yetişirsin." Adam bir Key'e bir sana baktıktan sonra onay verircesine iki adım geri attı. Fakat arkadaşın bundan memnun olmamıştı.

"Git git. Biraz daha git." Eliyle gitmesi gerektiğini ifade eden bir hareket yaptı. Adam buna da ses çıkarmadı ve bu sefer üç adım geri gitti.

"Özür dilerim Key." Üzgün bir surat ifadesi ile konuştuğunda Key sana bakıp tek kaşını kaldırdı.

"Sen niye özür diliyorsun?"

"Ne olduğunu bilmiyorum ama dolaylı yoldan bana zarar gelmemesi için yolladı MinHo bu adamları. Sen de benim yüzümden rahatsız oldun işte."

Key önündeki gazozdan bir yudum alırken seni dinledi. Sen sözünü bitirince de sinirli bir şekilde sana baktı.

"Saçmalama. Senin değil o kazmanın yüzünden diken üstündeyim ben. Adamın her hareketi ile batıyor bana."

"Kazma biraz ağır olmadı mı?" MinHo'nun sesi arkandan geldiğinde acele ile arkanı dönüp ona baktın. Bir eli cebinde düz bir surat ifadesi ile Key'e bakıyordu.

"Sana az bile." Key suratını buruşturup kafasını başke yere çevirdiğinde MinHo gözlerini devirdi. Az önce Key'in bir kaç adım uzaklaştırdığı adamı yanına çağırdı. Ikisi ciddi olduğu surat ifadelerinden oldukça belli olan bir konu konuşuyorlardı. Bu durum ister istemez seni geriyordu.

Çevrende olan adamlar ve MinHo'nun bu denli ciddi olması iyi şeyler olmadığını oldukça bariz bir şekilde belli ediyordu.

"Selam güzellik." MinHo yanına oturup kısaca saçını okşadıktan sonra konuştu. Onun bu hareketi seni utandırırken Key'in göz devirmesine sebep olmuştu.

Kurşun (Choi MinHo OC)Where stories live. Discover now