Κεφάλαιο 6ο - Ραντεβού / Μέρος 3ο

42 6 0
                                    

Λίγο ακόμα...

Λίγο ακόμα και φτάναμε στην ράμπα που φτιάχνονταν για εμάς μπροστά μας. Τα αμάξια εξακολουθούσαν να είναι από πίσω μας συνεχίζοντας να μας πυροβολούν χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει. Ένα χαμόγελο απόλαυσης σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου μόλις αρχίσαμε να ανεβαίνουμε την γέφυρα.

Από πίσω μας μπορούσα να ακούσω τον Bellamy να φωνάζει χαρούμενος για το πόσο κοντά είναι στο να μας σκοτώσει. Σίγουρα αυτός ο αγώνας ήταν σχεδιασμένος. Δεν αμφιβάλω για αυτό. Όσο για τον λόγο πιστεύω είναι επειδή νικάει συνέχεια ο Kidd. Είναι πολύ καλός οδηγός εξάλλου. Λίγο δύσκολο να τον νικήσεις. Θέλει να είσαι έξυπνος, όπως εγώ.

-"Φτάνουμε!" φώναξε ο Kidd και βγήκα από τις σκέψεις μου.

Κοίταξα μπροστά μας και είδα ότι ήμασταν ελάχιστα μέτρα πριν την γέφυρα. Το αμάξι πήγαινε γρήγορα καθώς κοντευαμε στην ράμπα. Και όταν το αμάξι βρέθηκε στον αέρα ένιωσα τον χρόνο να πηγαίνει πιο αργά. Φρεναρισματα ακουγοντουσαν από πίσω μας κάνοντας με να καταλάβω ότι πολλοί φοβήθηκαν και αποφάσισαν να σταματήσουν, κάτι που θα τους κάνει να πέσουν στο κενό. Μερικά αμάξια ακόμα πυροβολούσαν σε μία προσπάθεια να πετύχουν τις ρόδες. Ενώ εγώ και ο Kidd είχαμε ένα αποφασισμένο βλέμμα ξέροντας ότι θα τα καταφέρουμε.

Και ξαφνικά ο χρόνος έγινε κανονικός και πάλι. Πολλά από τα μαύρα αμάξια έπεσαν στο νερό κάτω από την γέφυρα, ενώ ελάχιστα από αυτά τα κατάφεραν στην άλλη πλευρά. Όσο για εμάς το αμάξι προσγειώθηκε με επιτυχία στην άλλη πλευρά, όμως κάποιες από τις σφαίρες πέτυχαν τις ρόδες κάτι που έκανε το αμάξι να κάνει περίεργους ελιγμούς πλησιάζοντας τους αστυνομικούς που μας περίμεναν στο τέλος της γέφυρας.

-"Κρατήσου!" φώναξε ο Kidd και γύρισα να τον κοιτάξω.

Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω καθώς ξαφνικά γύρισε το τιμόνι αριστερά κάνοντας τις ρόδες να γυρίσουν απότομα. Το αμάξι είχε μεγάλη ταχύτητα για να μπορέσει να γυρίσει αριστερά έτσι άρχισε να γέρνει προς τα δεξιά και πριν το καταλάβω κάναμε σβούρες στον αέρα. Για λίγο έχασα επαφή με την πραγματικότητα καθώς δεν ήξερα τι γινόταν ή πόση ώρα γυρνούσαμε. Όμως ξαφνικά το αμάξι σταμάτησε καθώς ήρθε σε σύγκρουση με ένα άλλο μεγαλύτερο αντικείμενο.

Η όρασή μου ήταν θολή και οι αισθήσεις μου δεν λειτουργούσαν καλά, όμως άκουγα φωνές να πλησιάζουν. Μία φωνή φώναζε το όνομα μου όμως δεν ήξερα από που ερχόταν. Ξαφνικά στο θολό μου οπτικό πεδίο μπήκαν φώτα από ασθενοφόρα κάτι που με έκανε να καταλάβω ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Ήθελα να γυρίσω το κεφάλι μου όμως ο πόνος ήταν ανυπόφορος για να το καταφέρω αυτό.

Battle Lovers (Eustass Kidd) Where stories live. Discover now