Κεφάλαιο 5ο - Ραντεβού / Μέρος 2ο

34 6 0
                                    

Τα αμάξια ήταν έτοιμα. Οι οδηγοί ήταν μέσα έτοιμοι να αγωνιστούν. Τα χέρια στο τιμόνι και στις ταχύτητες των αμαξιών με τον κινητήρα να σφύζει από ζωή έτοιμος να τρέξει χιλιόμετρα σε δευτερόλεπτα. Το φανάρι ήταν κόκκινο και περιμέναμε να γίνει πράσινο για να αρχίσει ο αγώνας. Το χαμόγελο δεν έσβησε ποτέ από το πρόσωπο του Bellamy κάτι που με έκανε να ανησυχώ πιο πολύ. Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος και είναι φανερό πιστεύω.

-"Kaira συγνώμη αλλά το ραντεβού μας καταστράφηκε." είπε ο Kidd, ο οποίος καθόταν στην θέση του οδηγού.

-"Μην ανησυχείς. Δεν καταστράφηκε καθόλου. Αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον." είπα με ένα μικρό χαμόγελο καθώς καθόμουν στην θέση του συνοδηγού.

-"Σίγουρα σου αρέσουν οι αγώνες." είπε με ένα μικρό χαμόγελο.

-"Εννοείται. Κάνουν την αδρεναλίνη να ανέβει στο τέρμα." είπα καθώς του ανταπέδωσα το χαμόγελο.

Τότε το φανάρι έγινε πράσινο και τα αμάξια άρχισαν να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα μπροστά. Στην αρχή βρισκοντουσαν δίπλα δίπλα, αλλά ύστερα από μία στροφή ο Kidd πήρε το προβάδισμα. Κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζαμε, αλλά δεν το κάναμε καθώς ο Bellamy εξακολουθούσε να έχει εκείνο το σπαστικό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

-"Kidd δεν μου αρέσει αυτό." μουρμούρισα.

-"Ούτε εμένα." είπε καθώς μου έριξε ένα μικρό βλέμμα.

Το αμάξι έστριψε δεξιά σε μία στροφή κάνοντας τα μάτια μας να γουρλωσουν. Στο τέλος του δρόμου περίμεναν μερικά μαύρα αυτοκίνητα με άντρες ντυμένους στα μαύρα, οι οποίοι κρατούσαν διαφορά όπλα. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε και άρχισαν να πυροβολανε.

-"Σκύψε!" φώναξε ο Kidd και έκανα ότι μου είπε.

Το αμάξι τότε πήρε μία απότομη στροφή σε ένα άλλο στενό και οι σφαίρες σταμάτησαν να πετυχαίνουν το αμάξι. Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα πίσω μας βλέποντας πως τα μαύρα αμάξια μας ακολουθούν.

-"Kidd έρχονται."

-"Το ξέρω." είπε καθώς γρύλισε.
-"Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ!"

-"Δεν είναι ώρα να παραμιλας. Πρέπει να φύγουμε από δω." είπα καθώς κοίταξα τον δρόμο ψάχνοντας έναν τρόπο να τους ξεφύγουμε.

-"Συγνώμη για αυτό. Δεν περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι." είπε καθώς έστριψε απότομα σε μία στροφή αποφεύγοντας μερικές σφαίρες.

Battle Lovers (Eustass Kidd) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum