Κεφάλαιο 1ο - Πρώτο βήμα

96 8 2
                                    

Η μουσική έπαιζε δυνατά στα αυτιά μου, μέχρι που ο ήχος κλήσης διέκοψε το κομμάτι που άκουγα. Αναστέναξα καθώς κοίταξα την οθόνη του κινητού μου. Ένα χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου μόλις είδα το όνομα που έγραφε.

-"Γειά σου Ace."

-"Γειά σου Kaira. Διακόπτω κάτι;" με ρώτησε καθώς δυνατή μουσική ακουγόταν από πίσω.

-"Μουσική άκουγα. Μπες στο θέμα."

-"Θα μαζευτεί όλη η παρέα έξω από την πόλη, στην περιοχή 'Θάνατος'. Θα έρθεις;"

-"Εννοείται. Σε λίγο θα είμαι εκεί." είπα καθώς σηκώθηκα από το κρεβάτι.

-"Τα λέμε." είπε και τερμάτισε την κλήση.

Πλησίασα την ντουλάπα μου και άρχισα να διαλέγω τι θα φορέσω. Στο τέλος κατέληξα σε ένα ζευγάρι μαύρες αρβύλες, ένα εξίσου μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μια κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που μου αρέσει και λατρεύω να το δείχνω. Έπιασα τα καστανά με ροζ στις άκρες μαλλιά μου σε μία ψηλή κοτσίδα και έβαψα λίγο τα μάτια μου μαύρα για να κάνει αντίθεση με το μπλε χρώμα τους.

Άνοιξα το παράθυρό του δωματίου μου αθόρυβα και βγήκα έξω. Πέρασα τα κάγκελα του μπαλκονιού και πήρα μία βαθιά ανάσα πριν αφήσω τον εαυτό μου να πέσει από τον δεύτερο όροφο. Έπεσα με ασφάλεια στο γρασίδι από κάτω μου, καθώς δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που το έσκαγα αργά το βράδυ από το σπίτι.

Περπάτησα στην μαύρη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι και ανέβηκα πάνω φορώντας το μαύρο κράνος μου. Αμέσως μετά έβαλα μπρος και άρχισα να οδηγώ για το μέρος που είπε ο Ace νωρίτερα, την περιοχή 'Θάνατος'. Αυτό το μέρος αντιπροσωπεύει πολύ το όνομά του, καθώς είναι μία περιοχή που έχουν γίνει εκατοντάδες ατυχήματα και έχουν σκοτωθεί ακόμα περισσότεροι. Αυτό το μέρος φημίζεται για τις απότομες στροφές και πλαγιές του. Είναι θαύμα εάν πέσει κάποιος και βγει ζωντανός από κει. Για αυτό και πολλοί αποφεύγουν αυτό το μέρος. Όμως άτομα σαν εμένα που κυνηγάνε την δράση και διψουν για λεφτά πηγαίνουν εκεί για να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες.

Πλέον ήμουν έξω από την πόλη. Τα φώτα από τα αυτοκίνητα σε εκείνη την περιοχή φαινόντουσαν από μακρυά κάνοντας ένα μικρό χαμόγελο να σχηματιστεί στο πρόσωπό μου. Εάν είμαι τυχερή θα φύγω από κει με αρκετά λεφτά για να κάνω μερικές αναβαθμίσεις στην μηχανή μου. Εάν όχι τότε θα δοκιμάσω ξανά αύριο. Δεν πήρα πολλά λεφτά εξάλλου μαζί μου για τα στοιχήματα. Ποτέ δεν παίρνω πολλά, γιατί πολλοί επιχειρούν να τα κλέψουν. Όχι ότι τα καταφέρνουν με εμένα, αλλά καλό είναι να είμαι ασφαλής.

Battle Lovers (Eustass Kidd) Where stories live. Discover now