Maybe, you should kiss me?

6.4K 646 365
                                    




Kapının çalan zili ile, heyecanla ayağa fırlamış ve son kez kendine çeki düzen vererek kapıyı aralamıştı. Derin bir nefes vererek gülümsedi ve, ''Yoongi..'' dedi şaşırmış gibi. Yoongi planladığı konuşmanın verdiği heyecanla gülümserken, açılan kapıdan içeri girmiş, ''Selam.'' demişti. Hoseok gülümseyip kapıyı kapattığı an, Yoongi elini Hoseok'un boynuna attı. Baş parmağı hafif morluğun üzerinde gezinirken, Hoseok dudaklarını birbirine bastırmış, utançla kafasını eğmişti.

''Kino'yu nasıl durdurdunuz?''

''Ona zarar veremedim, vermek istemedim.'' diyerek salona doğru Yoongi'ye eşlik etti Hoseok. ''Ama bir süre sonra itip, bağırmaya başladım, kavga edecekken Jungkook falan geldi işte.''

Yoongi kafasını sallayarak, yanına oturan Hoseok'un boynunda gözlerini gezdirdi. ''Çok acıyor mu?'' Yoongi'nin kafası, Hoseok'a oldukça yakındı ve ikisi için de bu inanılmaz bir şeydi.

''H-hayır hyung.''

Yoongi'nin morluğa bastırdığı parmağıyla, küçük bir inleme döküldü Hoseok'un dudaklarından.

''Acıyor belli, belki de krem sürmeliyim?'' diyerek dikkatlice parmağını gezdirdi. Hoseok, onun bu ilgili haliyle gülümserken, anın verdiği sarhoşlukla Yoongi'nin bileğini tuttu. Aslında içten içe ne yaptığını anlamazken yapıyordu işte. ''Belki de..'' dedi koltukta Yoongi'ye yaklaşırken. Artık dizleri birbirine değiyordu.

''Beni öpmelisin, Hyung.''

Yoongi, ona bu kadar yakın olan Kızıl'a öpmekten daha güzel şeyler elbet yapardı ama önce, bir şey söylemesi gerekiyordu.

''Hoseok, benim sana bir şey söylemem lazım.''

Hoseok kaşlarını çatarak elini çekti ve dudaklarını ısırırken kafa salladı.

''Min genius benim.''

Hoseok başta anlamasa da, biraz bekledikten sonra, şokla Yoongi'ye baktı. ''NE!?''

Yoongi, dudaklarını birbirine bastırırken, ''Aylardır, sana aşık yaşıyordum Kızıl, ve hiç değilse bir hesaptan seninle konuşayım dedim. Bir zaman sonra açıklayacakken, Kino olayı oldu. O benim dostumdu ve bunu ona yapamazdım. Ama o da gittiğinde, küçük bir umudu besledim. Seni kendime hiç yakıştırmazdım ama senin benden hoşlandığını öğrendiğimden beri, evde liseli aşıklar gibi davranıyorum. Ben, artık sana gerçekten Kızıl'ım demek istiy-''

Hoseok, koltukta hafif doğrularak Yoongi'nin dudaklarına dudaklarına bastırdı. Eli, Yoongi'nin boynundayken, Yoongi şoktan birkaç saniye içinde çıkmış, elini Hoseok'un beline dolayarak dudaklarını hareket ettirmişti.

Şu an, aşık olduğu adam ile mi öpüşüyordu? Hayır hayır, Yoongi şu an bir afetle öpüşüyordu.

/////////////////////////////////////////

30 BÖLÜMÜ DE OKUDUĞUNUZDAN EMİN OLUN. SİZİ SEVİYORUM

DANCER / Sope / YoonSeok TEXTINGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin