Kino, I'm so sorry but it's not love.

6.1K 596 126
                                    




@kinokin

Pekala, neden en yakın arkadaşımla birbirinize hallendiğinizi düşünüyorum?

Ya da neden diğerleri de öyle düşünüyor?


@hopeseok

Kino, bana hesap soramazsın sen, iki gün önce senin ne yaptığını bir tek biz biliyoruz. Hala utanmadan gelip bana yazabiliyor musun? Seni engellemedim çünkü inan aklıma bile gelmedin, arkadaşınla ne yaşadığım-ki bir şey yaşamıyorum- seni ilgilendirmez. Sokuk bir insana dönmüşsün. Buraya döndüğünde seni unutamıyorum demiştin.

8 SEVGİLİ VE SADECE 6 AY KINO. Kendine gel, bu aşk değil bu sadece alışkanlık. Ben senin alışkanlığın olmuşum, takıntın olmuşum. Her zaman kibar ve iyi biriydin ama ben sana dün, sarhoşsun yapma dedim. İstemiyorum dedim lanet olası çocuk, ağladım. Ve sen hiç düşünmedin, bana dokundun. Ya Jungkook ve Tae gelmeseydi? Ağlamaktan sana engel bile olamıyordum, boynumu kanattın beni ittirdin. Kafamı kapıya çarptım. Utanmadan özür bile dilemiyor ve hesap soruyorsun.


@kinokin

Sarhoş olduğumu kendin söylüyorsun, özür dilerim sadece bana 'Bence zorlamaya gerek yok.' dedin ve ben çıldırdım. Seni seviyorum gibi ama Hoseok, alışkanlık olsa böyle olmazdı ki.


@hopeseok

Seni seviyorum gibi ama ne ya? Ben senin için bir aşk olsam, 6 ayda 8 sevgili yapacak kadar umursamaz olamazsın. Cidden Kino, uzatmayalım ve bitirelim. Uzun süredir seni seven bir çocuk var biliyorsun. Onunla sohbet et. Ben de sen de yolumuza bakalım.


@kinokin

Ya pişman olursak Hoseok?

Bunu hiç düşünmüyor musun?


@hopeseok

Çok düşündüm olmayız, hadi diyelim olduk.

Zaten ikimizde pişman olursak işler tersine döner.

Bizim için doğrusu neyse o olsun.


@kinokin

2 gün önce için, tekrar özür dilerim.


@hopeseok

Bu beni üzüyor, seni affetmeyecek bir yanım var, affediyorum diyeceğim yoksa kendini kötü hissedip sürekli yazacaksın. Hoşçakal, Kino.


@kinokin

Pekala, hoşçakal.

Hoseok.

( görüldü 23.57 )


///////////////////////////////////////////

30 BÖLÜMÜ DE OKUDUĞUNUZDAN EMİN OLUN. SİZİ SEVİYORUM

DANCER / Sope / YoonSeok TEXTINGWhere stories live. Discover now