I loved you because of you

6.8K 670 82
                                    




@mingenius

Seni ilk gördüğümde, saçlarına değen rüzgarla havalanıyorlardı. Gözlerin, muazzamdı. Kahverengi bir insana ancak bu kadar yakışırdı. Tenin bana göre daha esmerdi, hatta sana çikolata gibi derdim. Gamzelerinde can bulmak isterdim, ancak kocaman gülersen oluşan gamzelerinde. Ama sen hep kocaman gülerdin Hoseok. Güneşin ışığı yüzüne vurduğunda, muazzam güzelliğine eklenen bir şey de, sürekli gülümsemekten havaya kalkan yanağına düşen kirpiğinin gölgesiydi. O kadar uzaktan onları nasıl gördüğümü inan bilmiyorum, ama o kadar acınası bir haldeydim ki.

Ve sonra, günlerce ağladım. Gözlerim şişti, hatta morardı bile diyebilirim. Bunları sana yazma sebebim, kendimi acındırmak mı? Evet, çünkü acınacak haldeyim. Tüm o egom, gücüm elimden çekilmişti. Sürekli seninle konuşmak isterdim, sürekli seni isterdim. Ben, senin yarın değildim.

Sen bana hükmediyor, ama farkına varmıyordun. Ellerim bağlıydı ve ben boğuluyordum, ama sana. Tenin, gamzelerin, kahverengi gözlerin ve sana ait tüm özellikler, en iyi betimlemenin yanında bile sönük kalıyordu. Gözümde bir Tanrıça değildin, çünkü sana tapmıyordum. Bu farklı bir şeydi, anlatamayacağım bir şeydi. Sana açılacak olsam, o kadar kibardın ki beni reddedemezdin bile. İlk başlarda hetero sandım, ve bunun için de epey ağladım tabii.

Sonra da cesaret edemedim işte, ama dedim ya. Gücüm çekildi diye. Her gece hayalinle yaşamak inanılmaz bir acıydı. Gözlerim ağlamaktan yerinden çıkacaktı ve ben, kahroluyordum Hoseok.

Seni düşlediğimde, yeni doğan bir bebeğin annesine ilk verildiği o huzurlu anı yaşıyordum sanki, ya da uzun ve karanlık olan bir yer aydınlanıyordu, eksik parçalar oturuyor, yamuk parçalar düzeliyordu. Tüm o rahatlatan her şey, sendin meleğim. En kötüsü de neydi biliyor musun?

Saat 01.45'te ben deli gibi ağlıyordum, ve sen arkadaşlarınla gülüşüyordun. Bu elbet güzeldi senin gülüşün, dünyamdaki her şeye değerdi ama, insanın içinde yine de sıkıntı yaratıyordu. Sonra, çektiğim acıyı bile siklemedim ve hep gül istedim. Sonra da bir ergen gibi bu hesabı açtım ve seninle konuştum.

Acı içindeyim Kızıl'ım.


@hopeseok

Hyung, gel.

Gel sana sarılayım.

( görüldü 01.55 )

/////////////////

SONUNDA GERİ DÖNDÜM BENİ UNUTMADINIZ DEĞİL Mİ?

AYNI ANDA 30 BÖLÜM ATACAĞIM. İSTERSENİZ 5-10 DAKİKA BEKLEYİN HEPSİNİ ATINCA OKUYUN YA DA GÜNCELLEYİP DURUN.

30 BÖLÜMÜ DE OKUDUĞUNUZDAN EMİN OLUN.

DANCER / Sope / YoonSeok TEXTINGWhere stories live. Discover now