20. Home

12.7K 496 133
                                    

AN

Okee sorry voor deze vroege authors note maar ik werd vandaag dus wakker en zag dat ik op dit verhaal 50k reads heb... Hoe? Serieus! Ik ben jullie zo dankbaar voor iedereen die dit boek leest!! Dankje dankje dankje!! Nu kunnen jullie beginnen met lezen terwijl ik nog een dansje doe van blijdschap!! :D

20.

Ik deed de deur open van de kamer en zag dat het helemaal verlaten was. Ik liep uit de deur en ging op de rand van het podium zitten. Ik veegde mijn tranen weg en nam een hap adem.

"Waarom?" Zei ik nog een keer. Ik pakte mijn jas van de kapstok die nu helemaal leeg hing. Ik stapte de deur uit en werd begroet door een windvlaag die mijn haar door de war blies. Ik liep de straat uit naar een bord waar de weg opstond. Ik keek en zag dat het 30 minuten lopen was. Ik zuchtte en begon in de goede richting te lopen. Het was redelijk koud door de wind die steeds langs mijn lichaam blies. Ik wreef met mijn handen over mijn armen heen om warmer te laten worden.

Ik keek achterom en zag dat ik maar een heel klein stukje verder was. Ik zuchtte weer en versnelde mijn stappen. Ik voelde iemand achter mij lopen en weer keek ik om. Ik zag een man met een zwarte jas en een zwarte camera om zijn nek hangen en hij kwam mijn richting in lopen en zette zijn camera voor zijn oog. Ik rende weg maar hij kwam achter mij aanrennen. Al snel keek ik weer om en zag ik dat er nu 3 mensen achter mij aan rende.

"Danielle!" Was het enige wat ik hoorde achter mij. Ik probeerde nog sneller te rennen en rende een hoek om en snel in een steegje. Ik ging tegen de muur staan zo stil mogelijk en hoorde de mensen praatte maar al snel rende ze het steegje voorbij. Ik kwam weer op adem en voelde weer tranen over mijn wangen lopen. Ik hoorde gebonk achter een prullenbak die in het steegje stond en rende snel uit het steegje. Ik zag niemand meer over de straat lopen en liep langzaam verder naar huis toe.

Na een half uur, 2 zwermen van paparazzi en een paar fans later, kwam ik eindelijk aan bij mijn huis, naja, The Styles huis. Ik pakte mijn sleutelbos die in mijn zak zat en deed de sleutel, die ik van Anne had gekregen, in de deur.

Ik liep naar binnen, deed mijn jas uit, deed mijn schoenen uit en liep de woonkamer in. Ik keek op en zag iedereen bij elkaar zitten. Anne, Gemma, Harry, Niall, Liam, Louis, Zayn, Cassidy, Anna, mijn stiefmoeder, mijn stiefbroers en een man die ik niet herkende.

"Hey" zei Harry en ik keek hem aan. Ik voelde de tranen al weer op komen en ik rende naar boven toe. Ik zag Anna, Cassidy en Harry opstaan maar Gemma hield ze tegen. Ik gooide de deur dicht van de kamer en ging op het bed liggen. Ik trok de dekens over mij heen en liet de tranen vallen.

Ik hoorde iemand op de deur kloppen en de deur open gaan.

"Dani?" Hoorde ik Anne zeggen. Ik deed de dekens verder over mij heen en ik voelde het bed naast mij inzakken.

"Are you alright?" Vroeg ze en ik schudde mijn hoofd terwijl er een traan over mijn wang liep. Ze legde haar hand op mijn, door de dekens bedekte, been en wreef erover.

"Do you want to eat something?" Vroeg ze en ik knikte mijn hoofd en ik voelde dat ze opstond.

"I'll get you something" zei ze en ze liep de deur uit.

"Anne?" Vroeg ik voordat ze wegliep. Ze draaide zich om.

"Yes?" Vroeg ze

"Thank you" zei ik en ik ging met mijn rug tegen de muur zitten en mijn benen opgetrokken.

"It's okay" zei ze met een glimlach en ze liep de trap af. Een paar minuten later hoorde ik iemand de trap opkomen. Ik keek op en zag Niall voor mijn opening van de deur staan.

"Hey" zei hij en hij kwam binnen met een bordje met koekjes.

"Hey" zei ik en hij ging op de plek zitten waar Anne net zat.

"Here" zei hij en hij zette het bord tussen ons in. Ik pakte en koekje en hij ook.

"Mhh, they are delicious" zei ik en hij knikte.

"So.." Zei ik na een tijdje stilte. Ik pakte nog een koekje en Niall keek mijn acties na.

"Yeah, they send me because I'm the one who cheers people who are sad up, and I wanted to know you better so, here I am." Zei hij met een lach en ik moest ook zachtjes lachen.

"Well ask me what you want to know." Zei ik en hij dacht na.

___________

AN

Het is Styles Sunday dus hier is een update.

Nogmaals bedankt!!!!!!!!! Als bedankje is hier voor iedereen een aapje 🐒 :D

Ik heb steeds meer ideeën voor dit verhaal duuuss ik ga nog niet stoppen voor een tijdje :)

De vraag van vandaag iiisssss:

Gaan jullie nog op vakantie?

Zoja waarheen, hoelang en hoe?

Zo niet waar kijk je naar uit in de vakantie?

Ik ga naar Griekenland voor 11 dagen met het vliegtuig :3

Tell meh :)

Nog gefeliciteerd met het 4 jaar bestaan van One Direction!

En sorry voor het korte hoofdstuk :3

Ps: als je ooit een cover nodig hebt wil ik er wel een voor je maken :) je hoeft me alleen een berichtje te sturen 😊

Vote, Comment, Fan and Follow? Pretty pretty please

XxKoekie/NutellaMonsterxX

I'm A... Styles?! Complete Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu