Proloog

21.9K 654 235
                                    

Proloog

Danielle's POV

'She captures her reflection then she throws the mirror to the floor

Her image is distorted screaming "Is it worth it anymore?" '

Ik doe mijn wekker uit en sta op uit bed. Mijn moeder komt naar binnen lopen met een glimlach.

"Laatste dagje voor de zomervakantie dus hup aankleden eten en naar school!" Zei ze vrolijk. Ik kleedde mij snel aan en liep naar beneden waar mijn moeder mijn eten al klaar had.

Laat ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben Danielle Kuipers. Ik ben 14 jaar en zit in de 3e klas. Ik heb blond/bruin krullend haar en groene ogen en ben best lang. Ik heb een vriendinnen club op school maar mijn 2 beste vriendinnen zijn Anna (die bij mij in de klas zit) en Cassidy (die een jaar hoger zit). Ik heb 2 broers Tristan (19 jaar) en Luke (17 jaar).

Ik ben ongelofelijke fan van One Direction samen met Anna en Cassidy. Mijn favoriet is Liam, ik bedoel, hoe kan je die puppy ogen negeren?!

Ook ben ik fan van Little Mix, 5 Seconds of Summer, Ed Sheeran en The Vamps.

Veel fandoms? Ik weet het

Ik ga deze vakantie naar Engeland toe want ik bedoel... One Direction woont daar en ik mocht een bestemming dit jaar uitkiezen.

Als ik klaar ben met eten loop ik naar de keuken toe en zet mijn bord er neer. Ik heb opzich best zin in school want we gaan een film kijken met de klas, omdat het de laatste dag is voor de vakantie.

"Doei mam ik ga" zeg ik terwijl ik haar een kus geef. Cassidy staat buiten al met Milla (een andere vriendin van mij) te praten. Ik loop naar buiten, pak mijn fiets en we fietsen met z'n 3e naar school.

Eenmaal op school kunnen we meteen het lokaal in lopen. Ik zie mijn mentor al zitten samen met een paar kinderen uit mijn klas onderanderen Anna. Ik loop naar haar toe en laat haar schrikken. Ze kijkt om en geeft me een dodelijke blik.

"Waarom moeten jullie mij altijd laten schrikken?" Vraagt ze terwijl ik een lach op mijn gezicht krijg en ga zitten.

"Omdat jij makkelijk te laten schrikken bent" zei ik simpel en ze kijkt weer op haar telefoon.

Ik kijk in mijn whatsapp groep 'ONE DIRECTION ❤️' waar ik, Cassidy en Anna in zitten en zie dat ze een gesprek hebben. Al gauw doe ik mee totdat de bel gaat en onze mentor opstaat.

"Okee iedereen telefoontjes weg want we gaan met de film beginnen" zegt hij. Iedereen doet zijn mobiel in zijn zak en kijkt naar de film.

We kijken een saaie actie film dus al gauw pak ik mijn telefoon weer en ga weer whatsappen

Ik: hellooo

CassieBassie 💓: heeyy

FrozenAnna 💓❄️: helloo

Ik: cas hoe is het daar?

Cassiebassie 💓: saai! Bij jullie?

FrozenAnna 💓❄️: same

"Danielle, Anna telefoon weg of je mag hem inleveren." Ik en Anna schrikken op en doen ze snel weg.

Ik hoop dat deze film snel over is...

__________________

Duss wat denken jullie zo ver?

Ik ben hiermee begonnen omdat ik denk dat ik Summer Love ga verwijderen. Ik weet namelijk niet meer hoe ik verder moet. Ik wil hem misschien ook op on hold zetten maar ik heb totaal geen idee.

Met dit verhaal ben ik begonnen om het hele verhaal op te schrijven zodat ik zeker weet dat ik niet vast loop.

Dus ja...

Ik ga zo snel mogenlijk weer proberen te update maar het kan een tijdje duren aangezien ik eerst even wil kijken wat ik met Summer Love ga doen.

Kunnen jullie zeggen wat jullie er zover van vinden zodat ik weet of ik hier mee verder kan, niet dat ik summer love verwijder maar dat jullie dit verhaal helemaal niets vinden?

Vote, Comment, Fan? Pleasee

XxKoekie/NutellaMonsterxX

I'm A... Styles?! Complete Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu