5. "Uh, how do you know my name?"

20K 595 235
                                    

Danielle's P.O.V

Ik werd wakker door een piepje. Ik keek op en zag dat het mijn vader wekker was. Ik kreunde maar stapte toch maar het bed uit.

"Ah Danielle ben je meteen wakker, wil jij eerst douchen of zal ik eerst gaan?" vroeg mijn vader. Ik ging als eerste en stapte in de warme douch. Ik nam een zucht en genoot van de warme douchstralen.

"Danielle opschieten je staat er al een kwartier in!" riep Tristan terwijl hij op de deur stond te bonken. Ik zette de kraan uit, droogte me af en liep de badkamer uit. Tristan rende naar binnen naar de wc.

"Wanneer vertrekken we?" vroeg ik aan mijn vader. Hij keek op zijn horloge.

"Over een half uur" ik knikte en liep naar mijn bed. Omdat ik gister mijn tas al in had gepakt ging ik nu even op mijn bed muziek luisteren. ik zette shuffel aan en het eerste liedje was 'My Boyfriend Is Gay' van Hailey Rowe. Het klinkt zo een heel raar lied, dat weet ik maar het is best een leuk liedje eigenlijk. (liedje staat hier naast)

My boyfriend is gay

I know it sounds cliché

That everybody saw right through this guy but me

My boyfriend is gay

Should've known by the way

He tivoed every episode of RHOC

Tristan zei wat tegen mij dus ik deed mijn oortjes uit.

''Wat?'' vroeg ik.

''Dus jou boyfriend is gay'' zei hij. ik rolde met mijn ogen en deed mijn oortjes weer in.

''Danielle ben je klaar'' vroeg mijn vader die mij wakker maakte. Ik knikte en stapte uit het bed en pakte mijn koffer. We gingen nu naar londen en daar kan ik mijn missie starten: Operatie 1D en Matthew

We zaten in de auto en het was nu 1 uur. We hadden ontbeten bij het hotel. Daar had ik mijn eerste echte engels ontbijt en wow wat was dat lekker. Dat was om 8 uur 's ochtends en ik en mijn broers hadden nu weer honger. We kwamen langs een klein restaurandje en we parkeerde daar. Het was best klein maar het was wel schattig. Ze hadden allemaal tafeltjes met schattige kleedjes erop en met een paar kaarsen die aan stonden.

''Wat schattig hier!'' zei ik. Mijn broers keken mij raar aan.

''Wat is hier schattig aan?'' Vroeg Luke.

''Jullie zijn jongens jullie begrijpen dat niet'' zei ik en ik liep naar de vitrines. Ze hadden allemaal heerlijke dingen: Cakjes, Brownies, Muffins, Bagels. Ik koos een bagel met sla en kaas.

We gingen aan een tafeltje zitten en begonnen te eten. Het eten was hier echt heel lekker. Ze hadden de kaas nog even gesmolten en die was heerlijk. Mijn ouders hadden ook een bagel en mijn broers hadden een brownie.

Toen we klaar waren stapte we de auto weer in en reden we verder naar Londen wat nog maar een half uurtje duurde. We reden langs de Big Ben en de London Eye. Het zag er allemaal zo raar uit, want normaal zie je dit op tv en in films maar nu zie je het met eigen ogen.

Als we bij het hotel zijn stap ik snel uit. Het was een heel mooi hotel. Een hotel waar One Direction in zou zitten. Wat als ze hier zouden overnachten? Nee ik denk dat ze in hun eigen huis zouden slapen. Maar wat als die wordt verbouwd? Dan zouden ze hie-

Mijn gedachtes werden afgebroken door Tristan.

''Dat we dit kunnen betalen'' zei hij. Ik knikte en keek naar mijn moeder.

''Het was een last minute dus het was een stuk goedkoper'' oh ja dat verklaard veel.

We liepen naar binnen en ik zag mensen daar in nette kleding en van binnen zag het er nog mooier uit. We liepen naar de bali.

I'm A... Styles?! Complete Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu