Ep: "AyCan&MelTol"

2K 210 178
                                    

Günün şarkısı; Toygar Işıklı- Sen eşittir ben

Beklemede kalıp, yorum yapın🙈 Yeni bölüm düzenlendiğu gibi gelecektir.

-1-

Tolga siyah kaskı kafasına yerleştirdi ve karizmatik bir şekilde motora atladı. Yağız hoca kamerayı iyice ona yaklaştırdı bu sırada. Herkes sezon finali heyecanı ile son sahneyi izliyordu. İşte şimdi kapanış sahnesi için Yavuz'un motorla ilerlemesi gerekiyordu.

Biraz sonra motor harekete geçti ve git gide gözden kayboldu. İşte tam o sırada Yağız hocanın "Kestik" diye neşe ile bağırması ve etrafta koca bir çığlık eşliğinde alkışların yankılanması ile Tolga motoru çevirip onlara doğru ilerledi.

Meriç: "Veda zamanı!"

Meriç'in bağırması ile Aybüke dahil olmak üzere herkes somurttu. Resmen koskoca bir seneyi sona vurmuştular ve sonunda ayrılık zamanı gelmişti.

Şimdiye kadar çektiği en zor sahnelerinden biri de, geçen gün çektiği vurulma sahnesi olmuştu. Tolga'yı o hâlde göreceğini hiç tahmin etmezdi. Adam Aybüke'yi kollarında tutarak resmen acıyı iliklerini kadar işlemiş ve Yavuz'a yansıtmıştı.

Burak: "Bu yaz çok aksiyonlu geçecek sanırım."

Burak'ın ani konuşması ile Aybüke düşüncelerinden ayrılıp onlara çevrildi.

Aytaç: "Neden ki?"

Görkem: "E herkes Bahar'ı öldü sanıyor. Şimdi tüm tatil boyu Bahar öldü mü, ölmedi mi kaosu başlayacak."

Aybüke omuzlarını düşürüp dudaklarını büzdü. Bunun olmasını istemezdi ama prim için, heyecan ve aksiyon için böyle bir sonluk gerekliydi.

Aybüke: "En kötüsü de, veda postu paylaşacağız. Linç is coming.."

Doğukan: "Ben bir türkü patlatırım, linç falan kalmaz.."

Meriç: " Ya Yağız hocam, Allah aşkına Ethem beye söyleyin, şu Aşık'a türkü söyletmesin. Vallahi Doğukan'a da bulaştı Aşık hastalığı"

Herkes güldüğünde Eren bir adım öne çıktı ve kolunu Doğukan'nın omzuna dolayıp gözlerini kıstı.

Eren: "Evet. Hatta 3.sezonda rep falan söylesin"

İlayda: "Valla, haklı."

Yeniden gülüşme sesleri yükseldi. Aybüke her ne kadar gülse de üzülüyordu işte. Sette iken acayip eğlenceli dakikalar geçirirken, şimdi onlardan uzak kalma düşüncesi onu üzüyordu. Bir yandan da mutluydu. Yaz tatili sayesinde Tolga ile bolca vakit geçirecekti.

Tolga: "Neye gülüyorsunuz, bakalım?"

Meriç: "Hah, Tolga. Ethem beyden rica edeceğiz. 3.sezonda Aşık için rep yazsın. Adam iki sezondur türkü de türkü diye dolanıyor ortada."

Aybüke: "Ah, uğraşmayın benim Mansur'um ile. Adam olmasa bu hödük Yavuz'un kıza evlenme teklifi edeceği yoktu ya!"

Mehmet: "Mansur ne alaka şimdi? Asıl Hamit başkan sayesinde evlilik teklifi etti. Adam karısının sevdiği çiçeklerden bile haberdar değildi."

Aniden Mehmet ağabeyin söyledikleri ile Tolga ve diğerleri güldü. Aybüke ise kaşlarını çattı. Çevrilip yanı başında duran Tolga'nın koluna sertçe vurdu.

Aybüke: "Mehmet abi haklı! Yah, sen nasıl hödük bir karakteri canlandırıyorsun? Neden bu Yavuz bu kadar odun ya!"

Tolga dudaklarını büzüp çocuk gibi Aybüke'ye baktı.

Galata'nın Kızkulesi| TamamlandıWhere stories live. Discover now