Ep:"Tanışma"

3.4K 277 116
                                    

Bölümler ilk yorum yazan kişiye
ithaf edilecektir✔

-3-

Tolga arabadan inerek üzerine geçirdiği ceketi düzelterek arabayı kitledi.Usulca stüdyoya doğru ilerlerken,içinde kızın gözlerini göreceğine dair anlamsız bir neşe vardı.Kendine bile açıklayamadığı bir heyecandı bu.Ilk kez o virgüle benzettiği gözleri,canlı görecekti.

Aybüke'de bu sırada stüdyoya doğru ilerliyordu.Hala çok heyecanlıydı.
Ister kadro olsun,ister partneri olsun onu heyecanlandırmaya yetiyordu.
Aslında kadronun müthiş oluşuna karşı idi bu tavrı.Sonuç olarak onlara ayak uydurmak ve kamera karşısında bir obje gibi değil'de insan gibi görünmek istiyordu.

Kapının önüne gelip duraksadı.
Derin bir iç çekerek,kapı kulpunu çekti.Kapıyı aralandığında ürkek adımlarla içeriğe geçti.Az sonra nerdivenleri çıkarak onu içeriğe doğru yönlendiren kadını takip etti.

Yağız:"Aybüke,kızım gel"

Aybüke başını sallayarak,daha kimsenin gelmediyi odaya girip,masanın sağ köşesine geçti.

Aybüke:"Merhaba hocam,nasılsınız?"

Yağız:"Iyiyim,çok şükür.Seni sormalı?Anladığım kadarı ile heyecanlısın.Bir de tedirgin.Ama merak etme, gerçekten partnerin sana çok yardımcı olacak"

Aybüke gülümsemeden edemedi.Dilandan sonra Yağız hocanın da Tolga'ya karşı olan güveni onun güvende hissetmesine sebep olmuştu.

Yağız:"Işte iyi partner'de lafın üzerine gelirmiş.Gel Tolga"

Tolga sıcaktak terlemiş alnını silerek onlara doğru ilerlerken,gözleri istemsizce masanın sağ köşesinde,sırtı ona dönük olan o kıza kaymıştı.Uzun saçları yukarıdan dağınık topuz yapılmış,koyu mavi jeans,beyaz gömlek ve beyaz spor ayakkabıları ile Aybüke heyecandan iyice terlediğini hissetti.

Tolga:"Merhaba!"

Tolga'nın sesini duyan Aybüke iyice heyecanlandı.Hafif başını omuzlarının üzerinden ona doğru çevirmek istese de,duraksadı.

Yağız:"Neyse,ben senaryoları getireceğim.O sırada siz tanışın"

Yağız Alp Akaydın gülümseyerek ayaklandı ve odaya doğru yöneldi.Bu sırada Tolga'da masanın sağ köşesine,Aybüke'nin oturduğu sandalyenin yan tarafındaki boşluğa geçti.Şimdi Aybüke,sırtı Tolga'ya dönük olup tam onun önünde oturmuştu.

Hemen sırtını dönerek,Tolga'ya doğru çevrildi.Sırtının ona dönük olması çok ayıp olurdu diye düşündü.Aybüke'nin ona çevrilmesi ile Tolga'da yüzüne her zamanki gülümsemesini yerleştirdi.

Aybüke:"Aybüke Pusat"

Aybüke Tolga'nın havadaki elini sıkarak gülümsedi.

Tolga:"Tolga Sarıtaş"

Tolga kızın gülünce kıslan gözlerini görüp hayret etti.Geceyi anımsatacak kadar koyu olan gözleri,aslında kahverenkli idi.Bu Tolga'nın keskin gözlerinden kaçmamıştı.Minik gözleri,burnuna doğru yavaşca uzanmış ve köşeleri yuvarlak bir şekilde biçimlenip,kulaklarına doğru sivri bir şekil almıştı.Uzaktan bakınca bade'yi hatırlatan bir biçimdeyken,yakından
virgülü anımsatıyordu.

Galata'nın Kızkulesi| TamamlandıWhere stories live. Discover now