Ep:"6 saniye"

2.7K 264 227
                                    

Herkese merhabalar,canlarım benim👌

Durun!Bunu erken yayınlayacağım.Şuan 10.05.2018!😺
Ve ben gördüğüm şeyle şok oldummmmm😮Şuna bakın yahhhhhh!

914 hikaye arasında 13 olmak nedir ya?🙈Mucize misiniz siz?Tanrım,teşekkürler,çok teşekkürler OkurCanlar😻Iyi ki varsınız🌙

-1-

Tolga bön bön Aybüke'ye bakarken,kızın da ondan farklı kalır yanı yoktu.Ikisi de zaman durmuş da yanlız onlar için akıyormuş gibi hissediyordu.Ikisi de bir yandan  kalp seslerinin duyulmaması için,bir yandan da bu büyülü anın sonlanmaması için dua ediyordu.

Sadece 6 saniye!

Aybüke gözlerini kısıp adamın acaba onunla aynı şeyi düşünüp düşünmediğini anlamaya çalıştı.Eskiden çok severek izlediği  dizilerden biri olan 'Çakıl taşları'dizisinde böyle bir durum olmuştu.Duruma göre;eğer biri sizin gözlerinizin içine 6 saniyedir bakıyorsa,öpüşmenin zamanı gelmiş demektir.

Yutkundu.Arsız ruhuna bir tokat atmak istedi.Nasıl olurda böyle bir şeyi düşünürdü?Ne var yani normal iki insan 6 saniyeni aşkın bir süre içinde bakışamaz mıydı?

Iç sesine olan soruları,beyninde dolanan düşünceleri,etrafta yankılanan zil sesi ile uçup gitti.Kapı çalıyordu;ekip gelmişti!

Tolga:"Geldiler…"

Adam gözlerini Aybüke'nin gözlerinden ayrılmadan gülümseyerek söylemişti bunu.Kızın virgül gözlerindeki derin bakışlar iliklerine kadar işlemişti.Sıcacık gülümsemesi kalbinin ritmini değiştirmişti.Nefes alış verişi o muazzam kokusu ile artmış,kan dolaşımı kıza dokunmanın verdiği utançla iyice hızlanmıştı.Her şey nasılda karman çorman olmuştu.Hem de 6 saniye içinde!

Aybüke:"E-Evet!Ben hemen gideyim"

Aybüke Tolga'nın bakışları ve şahsi düşünceleri ile afallayıp hemen kapıya doğru ilerlediğinde,Tolga da onun peşine takıldı.

Tolga:"Dur beni de bekle.Onları bir güzel azarlamam gerek"

Adamın yalandan bir ciddiyetle söyledikleri ile Aybüke duraksadı ve hemen geri çevrilip Tolga'nın karşısında dikildi.

Aybüke:"Sadece küçük bir şaka yapmak istemişler..Fazla üzerlerine gitme,olur mu Tolga?"

O an Tolga duydukları ile afalladı.Adam sadece şaka yapmıştı ama Aybüke bunu ciddiye alıp endişelenmişti ve kızın bu kadar melek kalpli olması adamı her geçen gün,her geçen saniye daha da eritiyordu.

Tolga:"Sakin ol.Sadece şaka yaptım Pusat"

Kadın gözlerini devirip ellerini beline yerleştirdi.

Aybüke:"Çok mizahkarmışsın Sarıtaş.Gülmekten gözlerim yaşardı"

Tolga:"Dur bakayım?"

Tolga gülerek eğilip yüzünü bir az kızın yüzüne yaklaştırdı.Aybüke adamın bu ani hamlesi ile şaşırırken,Tolga ne yaptığının farkına bile varmadan doğruldu ve baş parmaklarını kızın göz pınarlarına bastırdı.

Galata'nın Kızkulesi| TamamlandıWhere stories live. Discover now