Ep:"Tavla&Balık"

2.6K 242 281
                                    

-1-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-1-

Tolga gözlerini kocaman açmış karşısında onu süzen adama bakıyordu. Aybüke annesine Tolga'dan bahsetmişti ve genel olarak babasının da bilmesi gerekiyordu ama şimdi böyle olunca, bir sıcaklık gelmeye başlamıştı alttan alttan.

Aybüke:"Ba-Babacım, gece gece ne işin var burda?"

Adam bakışlarını Tolga'dan ayırmadan konuşmak için hareketlendi.

Namık:"Sana sürpriz yapalım dedik annenle. Bir de annen, hoşlandığın çocuk varmış dedi! Kimmiş, neymiş, öğrenmeye geldim"

Tolga duydukları ile sertçe yutkundu. Ilk kez bir kızla bu kadar ileri seviyeye taşıyordu ilişkisini. O yüzden böyle olması normaldi.

Aybüke:"Anladım. E hoş geldiniz o zaman babacım.. Bu arada bu Tolga, babacım."

Adam ters ters Tolga'ya bakmaya fevam ederken, Tolga Aybüke'nin onu tanıtması ile hemen fırlatıp, Namık'ın elini tuttu ve adete uygun bir şekilde öptü.

Tolga:"Memnun oldum, efendim."

Namık:"Birazdan memnun olup, olmadığını göreceğiz. Aybüke! Gecenin bu saatinde bu Tolga beyle ne işin var dışarıda? Ayrıca neden eve seni o bırakıyor?"

Tolga yavaşca geri çekildiğinde, resmn sırtından soğuk terlerin aktığını hissetti. Belli ki adam onu sevmemişti. Yoksa neden böyle yapsın ki?

Aybüke:"Babacım içeriğe geçelim, anlatıcam"

Aybüke rahatsız bir şekilde babasına baktı. Normalde babası böyle bir ada değildi. Tamam, katı kuralları vardı ama yine de modern aile babasıydı. Öyle eski kafalı değildi. Kızına güveni tamdı örneğin. Onun kendi yolunu bulmasına engel değil, destek olurdu. Fakat şimdi her şey değişmişti. Belli ki tozlu rafa kaldırdığı kayınpederlik içgüdüleri artık tetiklenmişti.

Asuman:"Namık, bir gittin, gelemedin. Ne oldu?"

Içeriden yükselen sesle, Tolga biraz yana doğru kayıp Aybüke'nin tam yanında durakladı. Kızın enerjisden güven almaya ihtiyac vardı ama Aybüke de gerilmişti.

Namık:"Aybüke hanım, gecenin on ikisinde, eve Tolga denilen adamla teşrif etmiş, onu tartışıyorduk!"

Asuman:"Tövbeee.. Burda tartışılacak şey mu bu? Ah, Tolga, nasılsın?"

Kadının neşe yüklü sesi ile Tolga'nı gerginliği bir kat daha azaldı. Hemen ileri atılarak Asuman annenin eini tuttu ve öptü.

Galata'nın Kızkulesi| TamamlandıWhere stories live. Discover now