9. Bölüm - İlk Öpücük

2.6K 232 87
                                    

" Jacop... Bebeğim..." diye inledi.


" Ona vereceğim. Anlıyorum. Her şey yolunda Abby. Sorun yok."


Abby'nin bedeninden bir titreme geçti ve sonra bedeni hareketsiz kaldı.



////****////



Chanyeol kükredi, pençeleri dışarı fırlarken saçları daha da kalınlaştı.


Bella'ya baktı. Lilly ağzı açık kalmış halde, kocaman açılmış gözlerle ona bakıyordu.



////****////



" Böyle etrafta dalgalanmaya devam edemeyiz. Bir yerlerde daha fazlası olmalı. Jacop ve Lilly'nin bir eve ihtiyacı var. Topluluğa. İstikrara."


Sürüye... Şimdi birbirlerine sahiplerdi ama Craig haklıydı, köklerini salabilecekleri bir yere ihtiyaçları vardı. Kendi bölgelerine. " Bir yer bulacağız."


" Baekhyun'un buna karşı olduğunu biliyorum ama Kurtuluş Adası'na ne dersin? Yaklaşmanın bir yolu var mı? Kıyıya çıkmadan teknemizden kontrol etmenin?"


" Dürbünümüz var ve belirli bir mesafeden izleyebiliriz. Ben..." Kalbi birden sıçradı. Craig'e her şeyi anlatmalıydı. Chanyeol'un onları güvende tutmak için tüm yeteneklerine ihtiyacı vardı ve artık saklamanın bir anlamı yoktu.


////****////


" Seni seviyorum."


Baekhyun'da gevşeyerek " Ben de seni seviyorum. Ölme tamam mı? Ölmeyelim tamam mı?"


" Anlaştık."


Chanyeol onu kendine çekerek sıkıca sarıldı. Dalgalar tekneyi sallarken sadece nefes alıp birbirlerine sarıldılar.



***************************************




Uzun bir süre birbirlerinin kollarında teselli bulduktan sonra Baekhyun geri çekildi ve gözleri yeniden güvertedeki kana ilişti. " Çıkarabileceğimizi sanmıyorum. Çok fazla kan vardı Chanyeol. Çıkarabileceğimizden fazla..." Chanyeol uzanarak onun elindeki fırçayı aldı. " Bir de ben deneyeyim. " Ama Baekhyun haklıydı. Abby'nin kanı adeta ahşabın içine gömülmüştü ve çıkmıyordu. Baekhyun başını iki yana salladı." Jacop her gün bunu göremez. Yapamaz. Lanet olsun! " Kızgınlıkla ayağa fırladı. " Yapmak istemedim... Onları umursamak istememiştim. Onlara güvenmekten korkmuştum evet ama bundan daha fazlası vardı. Nedeni buydu. " Tahta üzerindeki kan lekesini işaret etti.

Save Me 2 - ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin