4. Bölüm - Yeni Konuklar

2.7K 263 21
                                    

" Biz birbirimize sahibiz. Başkalarına ihtiyacımız yok." dedi annesi kararlı bir ses tonuyla ama ablası Maddie sadece gözlerini devirmişti.


" Ama neden? Diğer kurtlar neredeler? Neden sen ve babam hiçbirini tanımıyorsunuz, bilmiyorsunuz? Kuzenimizin falan olması gerekmez mi?"


" Çünkü bu çok tehlikeli." dedi annesi. " Kendi başımıza daha iyiyiz."


Christine dişlerini sıktı. " Bize hala nedenini söylemedin!"


Şimdi ailesinin kendilerini diğer kurtlardan neden izole ettikleriyle ilgili cevabı öğrenebilmek için her şeyini verebilirdi. İyi bir nedenleri olduğunu biliyordu. Sadece keşke onlar öldükten sonra yanında biri olsaydı, anlayan biri...


/////****/////


" Dinleyen var mı? Size yiyecek ve yakıt vereceğiz! Size istediğiniz her şeyi vereceğiz! Lütfen sadece yardım edin!"


Arka planda başka bir ses ağlayarak bağırdı. " Babacığım!"


Ufak bir kız çocuğuna ait olan ses Chanyeol'un omurgasından aşağı bir titremenin inmesine neden olmuştu. Baekhyun'la birbirlerine baktılar. Sonra Baekhyun uzanarak telsizi kaptı.


" Dayan! Geliyoruz!



*************************************



Dümeni tutmaya çalışan Baekhyun gözlerine dolan buzlu su yüzünden etrafı doğru düzgün göremiyordu. Dümeni tutan parmakları soğuk yüzünden uyuşmuştu. Yardım isteyen tekne iddia ettiği yerde olsa bile zamanında yetişebileceklerinden emin değildi. Hissettiği bütün yorgunluk gitmiş gibiydi, şu anda adrenalin ona enerji veriyordu. Palasını ve küçük silahını yatak odasında sakladığı için onu bulamamışlardı, şu anda cebindeki ve sırtındaki ağırlıklarını hissedebiliyordu. Bu kez hazırlıklı olacaktı. Soğuk su acımasızca yüzünü döverken küçük kızın ağlama sesi beyninde yankılanıyordu. Bu derinlere gömdüğü bir anıyı yüzeye çıkarmıştı.


Su etrafını sarmıştı ve ciğerleri nefes alabilmek için yanıyordu. Her zaman suyun altında gözlerini açmaktan korkardı çünkü Minho ona gözlerini açarsa balıkların gözlerini yiyeceğini söylemişti. Ama şimdi onları açmış, karanlık suyu tarıyor, güvenli bir yer arıyordu. Ve sonra güçlü eller onu yakalayarak sudan çıkarmıştı. Nefes almak için çabalarken babası onu güverteye çekti. Ona can yeleğini giymediği için bağırıyor olmasına rağmen Baekhyun sevildiğini hissetmişti.


Küçük kızı boğulmaya terk edemezdi ama...


Sanki bücür yanındaymış ve eli çıplak tenine vurmuş gibi yerinde sıçradı. Bücür veya onun gibi başkaları olabilirdi, onları incitebilirlerdi. Bunu yapmak için çocuk kullanıyor olabilirlerdi. Fırtına sırasında tuzak kurmak riskli olabilirdi ama iyi mazeretti.

Save Me 2 - ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin