2. Bölüm - Korsan

2.8K 247 48
                                    

" Burası Kurtuluş Adası. Biz 29-9-6-5-3 derece kuzey ve 78-0-8-5-7 derece batıdayız."


" Boş miktarda yiyeceğimiz ve suyumuz var. Enfeksiyon ve şiddetten uzaktayız. Burası güvenli bir yer ve hepinizi kabul edebiliriz. Yeni bir yuva inşa ederken bize katılın. Burası Kurtuluş Adası. Kasımın yedisi."


////****////


" Şu anda buraya varmak üzereyiz. Daytona sahili. Bahsettikleri sözde ada ise Körfez'in diğer yakasında görünüyor."


Chanyeol dikkatle haritaya bakarak onun söylediklerini anlamaya çalıştı. " Bu adadan bahsedildiğini daha önce hiç duymamış mıydın?"


" Hayır." Baekhyun karnını kaşıyınca bakışları hala çıplak olan sevgilisinin bedenine kaydı ama kendini zorlayarak yeniden haritaya döndü.


" Fakat orada bir ada olabilir mi?"


" Belki. Özel bir ada olabilir ama bahsedildiğini hiç duymadım."


////****////


" Aynı şeylerle yeniden başa çıkamam." Kabin sıcacık olmasına rağmen Baekhyun'un kollarının arasında titrediğini hissetti. " Kimseye güvenemeyiz. O adaya gidemeyiz."


Chanyeol tutuşunu gevşetti ve ellerini onu yatıştırmak istercesine vücudunda aşağı yukarı dolaştırmaya başladı. " Gitmeyeceğiz."




****************************************




" Merhaba? Dinleyen herkese uyarı gönderiyorum! "


Acil durum kanalında yakaladığı adamın sesini duyunca Baekhyun'un kalbi zıpladı. Az önce yelkenleri sarmayı bitirmiş, çıplak ayaklarının altında hissettiği ısınmış güvertede yürüyerek telsizin başına geçmişti. Chanyeol ise güvertenin uç kısmına elinde kamerasıyla oturmuş ileriye doğru bakıyordu. Adam yeniden konuştu.


" Hilton Head'dan kaçının! Her tarafı istila edilmiş durumda. Zar zor kaçabildik. "


Lanet olsun... Baekhyun adaların istila edilmemiş olmasını umut ediyordu. Yakında tedarik için karaya çıkmaları gerekecekti. Kuzey Carolina boyunca enfektelerden kaçınmak için ellerinden geleni yapmışlardı. Vericiyi eline alırken güneş gözlüklerini burnunun yukarısına doğru itti. Anlamsız olduğunu bilmesine rağmen sormadan edememişti.


" Teşekkürler 4-0-0. İngiltere'den hiç haber aldınız mı? "


Adamın sesi telsizden çatırdayarak geldi. " Enfeksiyonun orayı da çok kötü vurduğunu duymuştum. Olduğunuz yerde hiç askeriyeden bir iz var mı?"

Save Me 2 - ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin