8. Bölüm - Veda

2.2K 241 33
                                    

" Ne?" Bokserını çıkararak duşa yöneldi. " Kimsenin bu saçmalıklar için zamanı yok artık. Daha önce de homofobiye dayanamazdım şimdi sabrım sıfırdan da az."


Chanyeol doğrularak oturur pozisyona geçti. " Evet bunu görebiliyorum. Ama sanırım bunun Jacop'un davranışlarıyla bir ilgisi yok. O sana aşık oldu Baek. Bunu göremiyor musun?"



////****////



Gaz kelebeğini çekti ve başka bir şeye çarpmadan Bella'ya ulaşabilmek için botun yönünü sabitledi. Botun ucu aniden yüklenen güç yüzünden önce havaya kalktı, sonra ileri atıldı. Alıp verdiği nefeslerin sesi enfeksiyonluların sesine karışıyordu. Sürüngenler iskeleye doluşmuşlardı. Başka bir yere gidemiyorlardı, sadece ellerini onlara doğru uzatıyorlardı.


" Görünüşe göre hala yüzemiyorlar. Bizim şansımıza onu da yakında öğrenirler." Sesi kulaklarına uğultular yüzünden zorlukla ulaşıyordu. " Tanrım bu... Yakındı." Başını iskeleden çevirip Abby'e baktı.


Ve onu, kanları güneşte parıldayarak botun içine akar halde buldu.



************************************




Baekhyun dizlerinin üzerinde Abby'e doğru ilerledi, ellerini uyluklarına doğru uzattı. Aklında inkarlar çığlık atsa da, genç kadın ısırılmıştı. Buna hiç şüphe yoktu. Eti baldırından aşağı doğru acımasızca parçalanmıştı ve onun iskele boyunca nasıl koşmayı başardığı hakkında en ufak bir fikri yoktu. Ama en kötüsü de kan Baekhyun'un parmaklarının arasından inanılmaz hızla pompalanarak dışarı akıyordu. Enfektelerden birine dönüşmese bile ölecekti.


" Jacop! " Abby çığlık attı, yaşadığı dehşet hissi yüzünde açıkça belli oluyordu. En azından şu an için bilinci yerinde gibiydi. " Onu seviyorum. Söyle ona..."


Baekhyun başını sallarken femoral atardamarın parçalandığının farkında olmasına rağmen ellerini yaraya bastırmaya devam etti. Zombiye dönüşmeden ve Baekhyun onu öldürmek zorunda kalmadan önce kan kaybından ölmesi onun için daha iyi olurdu. Konuşmakta zorlansa da boğazını temizledikten sonra " O-Ona söyleyeceğim. " dedi. " Ve ona iyi bakacağım. Onu koruyacağız. Söz veriyorum. "


" Anne! Anne! "


Jacop'un sesi botlarına ulaşıyordu ve Abby çaresizce başını iki yana salladı. Baekhyun başını kaldırdığında Jacop'un Bella'nın motorunu çalıştırdığını görerek ayağa fırladı. " Hayır! Orada kal! Motoru kapat! Sakın hareket etme Jacop! "


Jacop sözlerine itaat ederek motoru kapattı. " Annem iyi mi? " diye bağırdı. " Anne?! "


" Ben onunla ilgileniyorum. Sen olduğun yerde dur! " Jacop ve Lilly'nin bulundukları yerden Abby'i göremediklerini fark etmişti.


Save Me 2 - ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin