NITTON

4.9K 74 14
                                    

Inte genomläst

Angel's perspektiv

Jag vaknade av att någon snarkade, högt. Jag såg Maya sova bredvid mig i en Hello Kitty pyjamas. Jag tittade på mobilen, klockan är 09:30. Det är ändå en ganska bra tid att vakna. Jag hade fått några notiser på instagram och några snaps. Jag svarade på de och gick in till badrummet som låg utanför Mayas rum. När jag ska gå in öppnas den hastigt och jag ramlar ner på rumpan. Ut kommer ingen mindre än Jack, utan tröja. Det är som att han vill att jag ska titta. Han märkte tydligt att jag kollade på hans abs.

"Oj, hur gick det?" frågade han roat. Jag himlade med ögonen och han sträckte ut sin hand för att hjälpa mig upp, och jag tog emot den. När jag stog på fötter drog han mig mot honom, och höll kvar mig. Jag kollade upp och in i hans magiska ögon. Jag kände värmen Stig i hela kroppen och min andning blev tyngre.

"Godmorgon" sade han raspigt. Jag försökte svara honom men lyckades inte så bra när det bara kom mummel från min mun.

"Okej... ehm jag måste på toa" sade jag och kom tillbaka till medvetande. Han flinade.

"Ska jag hänga med?" frågade han flinandes.

"Ha-ha, jättekul" sade jag och drog mig ifrån honom och gick förbi honom in på toa. Jag ställde mig framför spegeln och kollade granskande på mig själv. Mitt hår var rufsigt, min hy var blekare än den brukar och mina läppar var lite svullna.

Jag gjorde mina behov och tvättade ansiktet. Sedan gick jag ut igen och gick till Mayas rum. Hon sov fortfarande så jag väckte henne. Ett argt 'vad?' flög ur hennes mun och jag skrattade lätt.

"Dags att gå upp" sade jag och satte mig i sängen och såg när hon reste sig, bytte om och fixade till håret.

"Let's go eat breakfast" sade hon entusiastiskt. Vi gick ut från hennes rum och hörde massa ljud komma från köket. Jag och Maya hick dit och vi såg killarna, utan tröjor, stå och leta bland stekpannorna.

"Ehm... vad gör ni?" frågade Maya. De hoppade till av våran ankomst.

"Vi ska göra pannkakor" sade Theo glatt. För glatt.

"Men vi hittar inte stekpannorna" tillade Jack. Jag och Maya skrattade åt de.

"Andra lådan till vänster om spisen" sade hon sedan och de tittade tacksamt på henne. Jag och Maya satte oss på barstolarna vid köksön mittemot killarna som gjorde pannkakssmet.

"Tack, babe" svarade Theo. Jag och Jack tittade genast fundersamt på varandra och sedan tittade jag på Maya, som rodnade en aning.

"Hmm, babe. När blev du babe?" Frågade jag henne. Hon ignorerade min fråga så jag tog upp mobilen och kollade lite instagram.

Jag kollade försiktigt mot Jack och han vände upp sitt huvud mot mig. Han log mot mig och jag kollade in i hans ögon. Jag avbröt vår ögonkontakt och la fokus på Theos extremt dåliga matlagningskunskaper. Men efter många om och men så blev pannkakorna klara och vi åt. De var faktiskt ganska goda, mycket bättre än vad jag förväntat mig. När vi ätit klart gick jag upp till Mayas rum. Jag bytte om, borstade tänderna och packade min väska. Jag gick mer för trappan och såg att Jack kollade på mig, men ett leende.

"Maya? Jag drar nu" skrek jag ut. De alla tre gick ut i hallen och Jack och Theo kollade förvirrat på mig.

"Drar? Vart ska du?" frågade Jack.

"Jag och Linnea ska ha en syster dag, det är en tradition vi har haft sedan långt tillbaka. Vi ska shoppa, äta middag och gå på bio tillsammans" sade jag glatt.

Every badboys dream (AVSLUTAD)Where stories live. Discover now