SEXTON

4.8K 70 10
                                    

Angel's perspektiv

Jag vaknade lugnt och stillsamt. Men när jag slår upp ögonen får jag en stor chock. Jag är inte hemma hos mig. Jag tittar mig runt i rummet och kan konstatera att jag är hemma hos en kille. Jag hör steg komma, i vad jag tror är en trappa. Sedan öppnas dörren till rummet där jag är.

"Det är bara du" sade jag lättat när jag såg att det var Jack, utan tröja.

"Vadå 'bara jag'? Kommer du inte ihåg att du sov här inatt?" frågade han roat. Finns det verkligen någon gång då han inte har sett en situation roande.

"Nej. Vänta vi gjorde väll inget?" sade jag när jag kollade ned på vad jag hade på mig och såg att jag hade hans t-shirt?

"Nej, det gjorde vi inte. Förutom att vi kysstes på festen." sade han med ett flin.

"Nej, nej. Varför?" frågade jag irriterat.

"Det var något med att Oscar inte fick se dig stå med mig eller något sådant. Men vad spelar det för roll? Varför spelar allting vi gör ihop någon roll?" svarade han. Nu var det hans tur att låta och vara irriterad.

"Därför att jag inte vill bli sårad och för att du är en player. Snälla försök inte att undgå fakta" sade jag med lite för hög ton.

"Absolut att jag har varit en dålig person, men sedan du kom in i bilden så har jag förändrats. Jag har inte tänkt på eller legat med tjej sedan jag träffade dig" svarade han. Hans ord fick mig att bli stum.

"Har du inte?" viskade jag med ett litet leende på läpparna.

"Nej, det har jag inte. Jag vet att du inte vet hur jag var för 5 månader sedan men jag antar att du har hört saker om mig, så hur kan du inte se att jag har förändrats?" frågade han.

"Jag-jag vet inte" svarade jag och vände ner blicken mot täcket.

"Hur fick jag på mig din t-shirt?" frågade jag efter ett tag vilket fick honom att skratta.

"Jag lånade ut den till dig igår eftersom att du inte ville sova i din tröja. Men som sagt, vi gjorde ingenting" sade han. Jag nickade och satte huvudet i mina händer. Jag släppte ut en suck och blundade en aning.

"Jag måste hem. Vart är min klänning?" frågade jag. Han pekade på soffan och jag tog tag i klänningen och gick till badrummet. Jag blev förskräckt av min egna spegelbild. Mitt hår ser ut som ett fågelbo, jag har mascara under ögonen och mina läppar är torra. Jag borstade genom håret med mina fingrar och tog en hårsnodd som jag såg ligga på handfatet. Jag satte upp håret i en hög tofs och bytte om till min klänning, som inte alls var lika skön som Jacks tröja. Jag gick ut ut badrummet och gick in i Jack, som nu hade kläder på sig.

"Ehm, jag ska väll gå nu då" sade jag utan att titta i hans ögon.

"Jag antar det" sade han och lät mig går förbi honom ned för trappan. Jag hittade mina klackar, men bestämde mig genast för att gå barfota. Jag vände bak blicken och såg Jack stå vid dörren.

"Hejdå" sade jag.

"Hejdå, babe" jag suckade och skulle precis säga emot när han stängde dörren. Jag suckade och hörde hans skratt genom dörren. Jag började gå mot det håll jag trodde central park låg, och efter ett tag hittade jag dit. Jag hittade min väg hem till mitt hus och åkte upp. Ingen var uppe men jag såg att alla var hemma, till och med pappa. Jag vet inte om jag vill berätta om David för honom längre. Jag känner att han inte riktigt har visat intresse på oss på senaste.

Jag gick tyst in till mitt rum och sedan in i badrummet. Klockan var bara 09:45. Jag tog av mig mina kläder och gick in i duschen. Jag tvättade håret och kroppen noga och sköljde sedan av mig. Jag gick in till mitt rum efter att jag noga hade torkat mig. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och en slapp t-shirt, sedan fönade jag mitt hår och satte upp det i en bulle. Och så satte jag mig i sängen med mobilen i handen. När jag kollade på Snapchat fick jag se att Jack hade lagt upp på sin story. Det var en bild på mig när jag sov.

Vad känner jag ens för honom? Har jag känslor? Jag måste väll känna någonting? Jag kan inte undgå att inte känna något. Jag har känslor för honom.

Jag bestämde mig för att ringa Maya, och efter några minuter svarade hon.

"Vad vill du?" sade hon argt. Jag tror att jag råkade väcka henne.

"Godmorgon på dig med" svarade jag skrattandes.

"Jag har ett problem" tillade jag.

"Tell me about it" sade hon.

"Jag tror att jag börjar få känslor för Jack" sade jag generat.

"Jag visste det" sade hon. Jag kunde höra hur hon satte sig upp i sängen för att fokusera mer på vårat samtal.

"Va? Hur?" frågade jag.

"För att du är min bästa vän" svarade hon.

"Okej, men hur ska jag göra då? Jag vet inte vad jag vill" sade jag.

"Jag har märkt på honom att han känner något för dig också. Jag tycker att vi väntar och ser" sade hon. Jag nickade men kom på att hon inte såg det.

"Okej" sade jag.

"Jag vill sova mer nu, hejdå" sade hon vilket fick mig att skratta.

"Hejdå"

När vi hade lagt på lutade jag mig tillbaka mot väggen och andades ut. Det var bra väder ute idag, men jag vet att jag kommer vara inne hela dagen.

-

Det knackade på dörren och in kommer pappa. Jag ler lite och går upp för att krama eftersom att jag inte sett honom på så länge.

"Men lilla gumman" säger han med en ledsen röst, jag antar att han har fått reda på vad som har hänt.

"Jag mår bra nu" sade jag, fortfarande i hans famn. Bilder spelas upp ifrån händelsen, bilder där jag inte har någon tröja, bilder där jag gråter, bilder från när jag är trygg i Jacks famn.

"Förlåt för att jag inte har varit hemma, men det har varit mycket med jobbet" sade han när vi dragit ifrån.

"Vart har du ens varit?" frågade jag honom.

"I London. Jag har med mig några presenter" sade han. Han gick ut ur mitt rum men kom tillbaka efter ett tag med en Chanel påse?

"Vad har du köpt?" frågade jag exalterat.

"Öppna" sade han med ett leende. I påsen låg det först lite godis men sedan när jag öppnade en liten låda så låg det ett silvrig armband.

"V-va? Varför köpte du detta?" frågade jag pafft.

"Jag tyckte att du behövde det" sade han. Jag log och kramade honom igen. Sedan gick han ut och jag satte på mig mitt armband, la mig i sängen igen och bokstavligen kollade på mitt armband till jag skulle gå och lägga mig.





Förlåt förlåt förlåt. Jag har haaaaft sååååå svårt att skriva och helt ärligt, det har varit så skönt med sommarlov och välbehövt att jag inte orkat göra så mycket. Jag kan inte lova att jag kommer att uppdatera så mycket men här kom det iallafall ett kapitel. Det var inte superlångt eller bra alls men jag känner att ni förtjänar en uppdatering.

Kram på er <33

Every badboys dream (AVSLUTAD)Where stories live. Discover now