TVÅ

8.8K 88 50
                                    

Angel's perspektiv

När vi landar så går vi genast till att hämta våra väskor. Det gick ganska fort att flyga, och jag såg två filmer och sedan sov jag, vilket var väldigt skönt.

När vi kommer ut från flygplatsen så möts vi av ett vimmel av folk, taxis åka iväg, chafförer med namnskyltar. Till min förvåning står vårat namn på en av skyltarna. Förvirrat kollar jag upp på pappa.

"Varför står vårat namn på en av skyltarna?" frågade jag honom.

"Därför att vi har en egen chaufför som kommer köra oss till de ställen vi vill åka till" svarade han. Jag nickade men är fortfarande lika förvirrad.

Vi gick till honom och vi fick reda på hans namn som var Tyler. Han verkade väldigt snäll så jag hoppas också på att han var det. Han körde oss till våran gata och vi klev in i byggnaden. Det fanns en hiss till våran våning vilket jag tycker känns lite läskigt, för då kan ju hem som helst komma in liksom.

"Wow" var det ända jag fick ur mig när vi kom in. Det var så mycket finare i verkligheten.

"Angel, Linnea det här är våran städare som nästan alltid kommer vara här. Hennes namn är Elizabeth. Och det här är våran kock Marcus som också nästan alltid kommer att vara här" sa pappa. Vi hälsade på varandra och de verkar vara snälla.

Jag gick ifrån de andra för att utforska mitt nya hem. Jag gick till rummet som jag gissade var mitt, och jag hade rätt. Mina gamla möbler stod på sin plats. Sängen stod längs väggen som fönstret låg på, garderoben stod på långsidan, sminkbord/skrivbord stod längs väggen där dörren till badrummet ledde till. Från fönstret såg man även ut över Central Park. Jag släppte väskan på sängen och släppte ur mig en svag suck. Dags att börjar packa upp.

Jag började med att hänga upp kläderna, därför att det var flest lådor med kläder i. Jag satte på min spellista och låten For You av Liam Payne och Rita Ora sattes på. Klockan var nu 13:25 och jag tänkte hålla på att packa upp hela dagen.

                                      * * *

Jag vaknade av lätta knackningar. Jag hade tydligen somnat. Klockan var 15:16. Jag kommer ihåg att jag la mig ner i sängen efter att ha packat upp nästan allt, men då hade jag väll antagligen somnat. Pappa stack in huvudet, så han var väll den skyldige till att ha väckt mig.

"Gumman, jag måste åka och jobba, men jag har satt in pengar på ditt och Linneas konto så ni kan ju ta er en shoppingrunda" sa pappa.

"Okej, hur länge blir du borta?"

"Jag tror inte att jag hinner hem till middagen, men Markus kommer att fixa mat åt er" svarade han. Jag nickade och han kom fram och pussade mig på pannan.

"Hejdå pappa"

"Hejdå gumman" han stängde dörren efter sig och jag tog all min ork till att gå upp ur sängen.

Jag öppnade garderoben och tog fram ett par bootcut jeans och en Odd Molly tröja, samt en svart jeansjacka. Till skor valde jag mina svarta Sandro sneakers. Jag tog på lite nytt smink och borstade även igenom håret. Det knackade på min dörr.

"Miss Angel, vill du ha något att dricka?" frågade Elizabeth.

"Tack, men nej tack" svarade jag och log. Hon log och stängde dörren. Jag tog lite parfym innan jag själv gick ut. Jag hade knappt börjat inreda eller packa upp mina saker än, men jag gör det när jag kommer hem igen. Jag tog en sista blick av rummet innan jag stängde dörren. Jag tror att jag kommer trivas här ändå.

Every badboys dream (AVSLUTAD)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें