SEX

6.6K 80 46
                                    

Jack's perspektiv

Idag så mår man som man förtjänar. Jag tror nog att jag aldrig har haft en så jobbig baksmälla. Även fast jag drack så mycket igår så har aldrig mitt minne varit så klart. Jag kommer ihåg exakt hur hon såg ut när hon kom in igenom dörren. Hennes klänning drog fram hennes fantastiska kurvor, och det röda läppstiftet passade otroligt bra till hennes outfit. Det var bara hon som var i rummet. Och det är bara hon som snurrar runt bland mina tankar.

Iallafall så vaknade jag precis hos Adam. Vi tänkte att det kanske är bäst att vi sover över här, så kan vi vara snälla och hjälpa till att städa för engångsskull. Både Adam och Chris sover nu. Jag gick till badrummet för att ta en dusch och sedan fräscha till mig lite. När jag kommer ut så sitter de båda i sängen och håller på med mobilerna.

"Eyy, godmorgon" sa Adam.

"Morron" svarade jag. Även jag tog upp mobilen och gick in på instagram.

"Såå, blev det något ligg igår eller?" frågade Adam mig, och jag kollade upp från mobilen.

"Ja" svarade jag, men jag ljög. Jag ville inte säga att jag inte var sugen och att jag bara hade mina tankar på Angel. Han behövde inte veta det.

"Jag såg att du fick till det lite med Angel" sa han och vickade på ögonbrynen. Jag flinade och skrattade till lite.

"Jo, men det blev ju lite action" svarade jag. Det var ju inte sant, men jag vill inte att han ska veta något annat.

"Nice" svarade han med ett flin, likaså gjorde jag.

"Eh, ska vi ta och städa upp den här röran nu?" frågade Chris. Jag nickade och vi började röra oss mot köket, där den största röran befann sig.

* * *

Efter vi hade städat klart så blev vi klara vid 16:30. Ingen av oss är speciellt duktiga på det, så det blev några fler pauser än det skulle, vilket också betyder att vi blev tröttare och latare för varje paus.

"Ey, ska vi köpa pizza?" skrek jag ut då de andra var någon annanstans i huset än var jag var.

"Kan vi väll, vi har ju inte ätit något rejält idag" svarade en röst, som jag tror tillhörde Adam. Jag nickade, men kom på att ingen av de kunde se mig, och det förblev tyst från mitt håll.

"Jag ringer och beställer" hörde jag Chris säga i en normalare ton, då han gick nedför trapporna och in till vardagsrummet, där jag befann mig. Han beställde det vanliga. Två kebab, en till mig och en till Adam. Och sedan en Vesuvio till Chris, för att han är en mes. Eller snarare en tönt. (A/n. Jag älskar vesuvio så det är inte så jag menar, bara så att ingen tar illa upp).

Angel's perspektiv

Huvudvärken dunkar som aldrig förr. Jag ligger fortfarande i min säng och det gör även Maya. Balkongen dörren är öppen och utanför hör man NYC livliga dag. Klockan är 14:35 och vi har inte gjort någonting idag.

"Jag är kissnödig, men jag orkar inte gå upp" gnällde Maya med en suck. Själv släppte jag ur mig ett skratt. Hon suckade igen men reste sig upp och gick mot badrummet.

Min mobil plingade till, och jag såg att det var en snap från Alva. Jag öppnade den på en gång och fick en bild där hon såg ledsen ut och hade skrivit: 'Hur är det i NYC? Saknar dig, puss <33'. Jag svarade med en likadan bild och skrev: 'Det är jättebra, saknar dig oxå <33', och så skickade jag iväg. Jag la ner mobilen i sängen igen och återgick till att titta ut genom mitt fönster.

"Angel, kan du komma hit?" frågade Maya.

"Är det viktigt?" frågade jag henne, och hörde ett tyst hummande. Långsamt reste jag mig ur sängen och gick till 'korridoren' där jag hörde henne ropa ifrån. Hon stod vid en byrå och tittade på några tavlor och familjebilder.

Every badboys dream (AVSLUTAD)Where stories live. Discover now