ELVA

5.3K 78 8
                                    

Angel's perspektiv

Klockan ringde. Den är 07:45. Idag så ska jag till skolan men jag känner verkligen inte för det. Linnea stannar hemma, vilket är ganska självklart. Om den här David är i skolan, så kommer det att bli ett slagsmål mellan honom och Oscar. 100%. Men han blev polisanmäld, så han borde iallafall sitta häktad.

Med långsamma steg gick jag ur sängen och ställde mig framför spegeln. Mitt hår var rufsigt, kinderna puffiga, mörka ringar under ögonen. Blod hade format sig på mina pyjamas byxor. Fuck, jag har mens. Snabbt tog jag av mig min pyjamas och ställde mig i duschen. Vattnet sköljde nästan bort all orolighet, all rädsla. Alla känslor. Allt blod. Det ända som återstod var ett skinn med ett skelett under. Mitt hjärta bultade hårt. Jag kan inte andas. Jag är arg. Så otroligt, fruktansvärt arg.

Snabbt stängde jag av duschen, torkade min kropp och mitt hår. Jag satte upp en tampong. Jag borstade även tänderna. Till outfit blev den en vitstickad tröja, blåa jeans och en klocka. Jag satte på mig lite enkelt smink. Jag drar snabbt på mig jacka och skor.

"Jag drar, hejdå" sade jag högt.

"Men ska inte Tyler skjutsa dig?" ropade pappa.

"Nej, jag går" sade jag innan jag gick in i hissen. Vägen till skolan var inte jättelång, men det tog ungefär 20 minuter. Jag behöver verkligen gå en stund själv, för att rensa tankarna. Jag pluggade in hörlurarna och började gå. Idag var det ganska skönt ute, för att vara i sent augusti. När jag såg skolan närma sig, drog jag ur lurarna för att bestämma mig för vilket humör jag var på idag. Jag vet att alla mina dåliga sidor skulle försvinna när jag kramade Maya, men just nu ser jag bara svart.

Jag gick förbi parkeringen när en välkänd bil svängde in. Jack's bil. Han kom ut och tittade på mig, med ett flin. Jag gick förbi men en hand tog tag i min handled, vilket resulterade med att jag stod väldigt när Jack. Jag backade och drog bort min hand.

"Jack, jag är seriöst inte på humör just nu. Snälla låt mig vara idag. Det hände så mycket fucked up saker igår så jag behöver en normal dag" sa jag suckandes, med mina ögon fästa i hans.

"Fine, allt för dig babe" sade han och gick förbi mig, med resten av killarna bakom sig.

"Kan du sluta? Kan du på riktigt sluta kalla mig babe?" sade jag frustrerat vilket fick honom att vända sig om. Han höjde på ögonbrynen och flinade och fortsatte gå. De andra hälsade till mig, och jag besvarade de med ett ögon himlande. Får väll bli ett irriterat humör idag.

Jag la ned mobilen i jackfickan och gick in i skolan. Vid mitt skåp stod Maya och väntade, okej vid våra skåp. När hon såg mig sken hon upp i ett leende, och likaså gjorde jag. Hon kom rusandes fram till mig och kramade om mig. Jag kramade henne och log.

"Hur mår du?" frågade hon när jag la in väskan i skåpet.

"Kunde väll haft det värre" sade jag och tittade in i skåpet.

"Angel..." sade hon. Jag suckade.

"Nej, men på riktigt. Det är väll okej" sade jag ärligt.

"Fast jag är jävligt arg" tillade jag.

"Mm. Jag förstår det till 100%. Vem var det?" frågade hon. Jag log men suckade.

"David Scott" svarade jag.

"Va? Nej, det kan inte ha varit han" sade hon. Jag tittade förvirrat på henne.

"Jo, det var han. Vad menar du med att det inte kunde varit honom?" frågade jag.

"Han har alltid varit snäll mot andra, vad konstigt att han gjorde dethär" sade hon.

"People can change" sade jag. Det visste ju jag. Pappa var inte längre den jag alltid hade sätt honom som. I mina ögon hade han förändrats något enormt.

"Men vad är grejen mellan dig och Jack?" frågade Maya. Chockat tittade jag upp på henne.

"Vilken grej? Det finns absolut ingen grej" sade jag till mitt försvar, för det finns ingen grej.

"Men jag, och många andra, har sett att det är någonting mellan er. Man kan se det på era blickar ni ger varandra" sade hon med ett leende. Jag fnös till henne, men hon släppte inte sitt leende.

"Det finns ingen grej. Han vill väll bara ligga med alla på hela skolan" sade jag och vände blicken till skåpet.

"Om du säger det så," sade hon och tog ut sina NO böcker, "kommer du?" tillade hon. Jag nickade och vi smällde igen skåpen innan vi gick till NO lektionen. Jag suckade men gick efter. Vi gick in i klassrummet och satte oss längst bak. Lektionen började och allt var som vanligt. Jack och hans gäng kom in efter 20 minuter av lektionen och nu verkade det som att lärarna inte brydde sig längre. Maya sa till mig att de kom försent hela förra året också, men lärarna hade kanske förväntat sig lite mer detta år.

Jag känner att jag blir iakttagen så jag tittar runt i klassrummet för att hitta vem som tittar på mig. Mina ögon landar på ett par välkända grå/blå ögon, som på något sätt alltid får mig svag ända ut i tårna. Jag tittar upp på Jack och förväntade mig att han skulle titta bort, men det gjorde han inte utan hans ögon fortsatte att titta in i mina. Jag försökte att sluta kolla in i de, men de var så fruktansvärt vackra, så min blick letade sig alltid tillbaka. Jack, som märkte detta vinkade med ena ögat och flinade. Snabbt vek jag undan blicken och tittade ned i bordet för att gömma den rosa nyans som började ta plats på mina kinder. Jag la tillbaka mitt fokus på lektionen tills den var slut.

Efter en 80 minuters lektion så var den äntligen slut. Jag hick ut ur klassrummet med Maya hack i häl. Vi gick mot våra skåp för att lämna alla våra saker då vi nu hade lunch. Jag tog fram skåps nyckeln och låste upp skåpet och la in mina böcker. Jag blev klar mycket längre innan Maya, så jag kollade med i mobilen. En varm arm drog tag i min midja vilket slutade upp med att jag stod väldigt nära personen. Ett flämt for ur min mun och när jag tittade upp på vem det var var jag sekunder ifrån att himla med ögonen. Jack.

Jag kunde känna hans magrutor med hjälp av hur pass nära vi stod varandra. Hans andedräkt luktade som en blandning mellan rök och mint. Hans ögon tittade ned i mina och jag var tvungen att titta upp mot honom, så han är väldigt mycket längre än mig.

"Släpp mig" beordrade jag argt och med ett flin gjorde han som jag sa.

"Du är söt när du är arg" sade han roat med hans naturliga flin på läpparna. Jag kunde inte undvika den rosa nyans som tog plats på mina kinder, men lät den försvinna lika fort som den kom.

"Och du är fortfarande en lika stor idiot" sade jag med ett fejkat leende, vilket han märkte då han skrattade mot mig.

"Du är söt när du rodnar. Fortsätt med det" sade han som om han inte hade hört det jag tidigare hade sagt.

"Jag bad dig att inte hålla på något idag, vilket inkluderar det här touchy-touchy du håller på med. Jag tror inte att di förstår vad som hände igår, så jag behöver att vara lite ifred, med Maya" sade jag menande. Han släppte sitt flin och blev direkt allvarlig.

"Jo, Angel jag förstår vad som hände igår. Jag vet allt," sade han seriöst och allvarligt, "och jag vill också att du ska veta att jag är jätteledsen över vad din syrra gick igenom" tillade han. Han tittade in i mina ögon och jag nickade.

"H-hur vet du?" frågade jag.

"Jag fick höra det av några killar, som är kompisar till äcklet" sade han irriterat. Jag nickade bara och vända blicken från honom och in till mitt skåp. Han vinklade mitt huvud mot sig själv och tittade på mig.

"Hejdå, babe" sade han och flinade. Han släppte mig och gick. Jag andades kraftigt ut den luft som jag ovetande hade hållit inne. Irriterat slår jag igen det och suckar argt.

"Kom, vi går bara" sade jag när Maya tittade på mig. Vi gick till matsalen tog mat och sedan var skoldagen snabbt slut. Jag åkte hem med Maya hem till mig och vi gjorde ingenting.

Ord: 1415

Every badboys dream (AVSLUTAD)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن