2.3

49 9 13
                                    

[Fırat Akarsel - Dünya Gibi]

Bir ay sonra, 25.12

Alkan:

Alkan: Barınaktan kedi sahiplendim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Alkan: Barınaktan kedi sahiplendim

Esin: Sırf bunu sevmek için gelebilirim

Esin: Adı ne?

Alkan: Esin

Esin: Efendim

Alkan: Kedinin adı Esin

Esib: NE

Esin: NedEN YA

Alkan: Senin gibi uyuduğu için sana benzettim

Alkan: Sonra adını neden Esin koymayayım ki dedim

Esin: İyi halt ettin

Alkan: Neden gelip Esin'le tanışmıyorsun?

Esin: Gelip Esin'le tanışacağım

Telefonu kapatıp kenara atarken kendimi de yatağa atmıştım. Şu son haftalar benimle daha çok konuşuyordu ve sanırım ben de onunla daha çok vakit geçirmeye başlamıştım. Ama bizi, birbirimize bu kadar bağlayan neydi de bu kadar alışmıştık? Farkında değildik.

Dolaptan siyah-beyaz bir hoddies çıkartıp koluma asarken pantolon seçmeye çalışıyordum. Mavi yırtık pantolon, siyah yırtık pantolon ve tahmin edilmesi zor lacivert yırtık pantolon arasında seçim yapmam oldukça zordu ama ben yine de zor bir seçim yaparak siyah yırtık pantolonu aralarından seçip alırken dolabın kapağını ellerim dolu olduğundan ayağımla kapattım.

Kısa süre içinde giyindiğimde pijamalarımı yatağın altına iteklerken göz ucuyla pencereden dışarıya bakıyordum, dışarıda dizimi geçecek kadar kar yağdığından uzun botlarımı, atkımı ve beremin yanında gri montumu alma zorunluğuyla asansöre bindim. Bugün okulda sınavlar üzerine büyük bir toplantı düzenlenmişti bu yüzden okul tatildi ve yarın hafta sonu olduğundan toplamda üç gün tatil yapmış oluyorduk tabii bu benim fazlasıyla işime geldiğinden değerlendiriyordum. Beril de bunu ablasıyla gezerek değerlendiriyordu. Sarp'ın olayından sonra bir ay geçmişti ve onu çoktan unutmuş olmalıydı, yani umarım.

Montun fermuarını çekerken babamı bu hafta, hatta geçen hafta da ziyaret etmediğim aklıma gelmişti. Seslice oflarken asansör durdu. "Gitmek zorunda mıyım ki?" diye mırıldanarak apartmandan çıktım.

Ortamızda bir apartman daha vardı ama kısa olduğundan onun penceresi benim penceremden gözüküyordu. Ve bu yüzden benim penceremden beni gözetliyordu. Tanrım.

surly IIWhere stories live. Discover now