chapter 21 eragon pov

22 0 0
                                    

Lieve Eragon
Ik durfde dit niet recht in je gezicht te zeggen dus ik heb het maar op een papiertje geschreven en ik was bang voor je reactie. Ik vind je eigenlijk al heel lang leuk.[
toen ik dat las ontplofte er een enorme bom van vlinders in mijn buik en een gevoel van blijdschap ging door mijn hart heen. Er was nog maar een ding dat door mijn hoofd spookte ze vind mij ook leuk!
Maar ik durfde het niet te zeggen. Vlak voordat ik ontvoerd werd door de Ra’zac wilde ik het wel vertellen maar toen moesten ze me zo nodig ontvoeren. Dus toen kreeg ik de kans er niet voor. Maar het belangrijkste is dat je weet dat ik van je houd, en dat als jij niet van mij houdt dat ik dat accepteer. Maar ik kon hier niet langer mee rondlopen. Ik moest het gewoon vertellen.
Liefs Tinwe.
Ik loop half in gedachten verzonken door de deur naar buiten. Mijn voeten leiden mij naar Tinwe’s vertrek. Ik loop de deur binnen en zie Tinwe in de klauwen van Meathr liggen slapen. Ik ga naast haar liggen en sla een arm om haar heen. Meathr word even wakker en schenkt mij een glimlach, of iets dat daarop lijkt, en valt weer in slaap. Nog even bewonder ik het mooie gezicht van Tinwe en dan val ik in slaap. Met Tinwe in mijn armen.

like you could change me (Eragon)Where stories live. Discover now