"Bare en chance."

337 31 13
                                    

Han slipper grebet om mine kinder og fører hans hånd om min nakke, hvor han presser mig blidt mod hans læber. Jungkook holder stadig den intens øjnekontakt lige inden hans bløde læber kysser mine.

 Jungkook holder stadig den intens øjnekontakt lige inden hans bløde læber kysser mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alting står helt stille i lige præcis dette øjneblik. Jeg spekulere på om mit hjerte nogenside kan banke normalt efter det her. Men nok det der bekymre mig mere end noget af alt det andet, er vores venskab.
_____________
Jeg vågner op med et sæt. "Pyyyyha.. bare en drøm." Siger jeg lettet og tørre sveden af min pande. "Hvad sker der for mig? Hvorfor drømte jeg om Jungkook?" Spørger jeg mig selv forvirret, hvorefter jeg kigger over på mit skrivebord og ser gaven til Jungkook. "Aish... Glemte jeg den seriøst i går." Det går så derefter op for mig, at jeg faktisk ikke kan huske noget fra der hvor jeg var ude og bowle med drengene.
Jeg husker tydeligt der hvor vi spiste sammen, men det eneste jeg kan huske efter det. Men jeg kan også godt huske, at vi var på vej ud og bowle, hvor vi også fik et par drinks.

Jeg bestemmer mig for at tage min mobil og skrive til Jungkook, for måske kan han forklare mig hvad der skete i går.
________________
Jungkook's og Y/n's beskeder:

Y/n
Umm.. Kookie?

2 minutter senere

Jungkook
Ja, hvad så?

Y/n
Jeg kan ikke huske noget fra i går efter vi fik nogle drinks.
Kan du hjælpe mig lidt her med at huske? :)

Jungkook
Altså det er ikke fordi jeg ikke ville hjælpe dig Y/n,
men jeg skal til træning.

Y/n
Kan jeg ikke bare komme efter træning?

20 minutter senere

Y/n
Kookie...?

Jungkook
Altså jeg kan ikke sige, hvornår vi bliver færdige.

Y/n
Det gør ikke noget, så venter jeg bare. Please Kookie, jeg er desparat!

Jungkook
Fint, men jeg skal træne nu , så jeg skal nok skrive senere.

______________
Jeg kigger et stykke tid på min mobil før jeg smider den tilbage i sengen. Derefter samler jeg min dyne sammen og putter den om min krop, sådan jeg holder varmen.
Solens stråler skinner igennem mine vinduer og lokker mig hen til det for at kigge ud. Jeg rejser mig derefter op fra sengen og går hen mod vinduet.

 Jeg rejser mig derefter op fra sengen og går hen mod vinduet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Min barndoms kærlighedWhere stories live. Discover now