0.8

88 5 22
                                    

Odanın her yerinde kan vardı. 5-10 saniye öyle bekledik. Yoongi... ölmüş... olamazdı... değilmi?

İçeriye girip incelediğimizde camın açık olduğunu gördük. Yani bu da demek oluyorki az önce odada biri ya da birileri vardı ve camdan aşağıya atlayıp kaçtılar?

Camdan aşağıya baktığımda atlananilicek kadar alçak olduğunu gördüm bu da tahminimi doğruluyordu.

H:Bakın burda bir not var.
L:Hani

Hoseokun yanına gittiğimizde  gerçekten bir not vardı ve hoseok seslice okumaya başladı.

"Her şeyin bir bedeli vardır"

J:Bu da ne demek şimdi?
L:Y-yoksa onu kaçırdılarmı!

Biz olanlara bir anlam vermeye çalışırken aşağıdan bir kapı kapanma sesi geldi. Korkudan elim ayağım titriyodu. Hepimiz birbirimize mal mal bakıyoduk. Ben tam bulunduğumuz odanın kapını açıcağım sırada biri benden önce davrandı ve çat diye kapıyı suratıma açtı pardon çarptı.

Hem canımın acımasıyla hemde korkudan altıma yapma hissiyatıyla iki mahalle öteden duyulacak bir tizde çığlık attım. O sırada yerle öpüştüğümden gelen kişinin kim olduğunu göremiyodum.

Yavaşça kafamı kaldırdığımda gelenin yoongi olduğunu görmüştüm. Ama... bir saniye 3. dünya savaşından çıkmışçasına kötü görünüyodu.

Y:Sizin ne işiniz var burda!!!

L:B-biz seni merak etmiştik evine geldik sonra yukardan s-silah sesleri gelince de m-merak ettik.

H:Yoongi ne oldu sana böyle burdaki kanlar... bu not... bize herşeyi anlatmalısın.

Y:Siz salona geçin ben burayı temizleyip geliyorum.

Şu anda ona sıkı sıkı sarılmak istiyodum. Ama hali çok kötüydü. Hemen dediğini yapıp aşağıya indik. Ona ne olduğunu çok merak ediyodum.

Yoongi'den

Lisalarda iken jaeyi dikkatlice inceliyodum. Sonuçta belkide o kağıtta yazdıkları doğru olmayabilirdi. Ama benimle sırf bu yüzden arkadaşlık kurmak istediğini sanmıyodum. Belki de bir sürtük nerden bilebilirdim ki.

Onlar konuşurken telefonum çaldı arayan kişiyi gördüğüm de kaçlarımı çatmıştım. Hemen mutfağa giderek telefonu açtım.

"Ne istiyosun lan çık git hayatımdan. Yoksa gerçekten seni kendi ellerimle öldürücem. Kardeşime yaptıklarından sonra seni yaşattığıma dua et"

"Aaa yoongi eski dostun la böylemi konuşuyosun sen çok ayıp"

"Bana bak min sung ne istiyosun sana defalarca kez söyledim onların ölümüne ben sebep olmadım!!!"

"Gerçeği ikimizde çok iyi biliyoruz eğer o gece çakmakla oynamaya ısrar etmeseydin yangın çıkmazdı ve ailem şu anda yanımda olurdu!!! BEN NASIL SEVDİKLERİMİ KAYBETTİYSEM SENDE AYNI ŞEKİLDE KAYBEDİCEKSİN!!! EĞER HEMEN ATTIĞIM KONUMA GELMEZSEN ŞU ANDA YANINDA OLDUĞUN ARKADAŞLARININ ÖLÜM TARİHİNİ ERKENE ALIRIM!!!"

Şerefsiz telefonu yüzüme kapattı. Biri kuzenim, biri yeni tanıştığım bir kız diğer ikisi de en yakın ve tek arkadaşım. Lanet olsun o beyin özürlü adam ailesinin ölümünden beni sorumlu tutuyordu ve şimdide intikam almaya çalışıyo. Konum geldiğinde evdekilere gitmem lazım deyip hemen çıktım. Benim arabamla gelmiştik. Arabaya atlayıp attığı konuma gittim.

Buradı depo gibi bir yerdi. Şerefsiz kim bilir burda ne işler yapıyordu. Arabadan inip yavaşça oraya doğru ilerlemeye başladım tam içeriye gireceğim sırada kafamda bir acı hissettim ve gerisi karanlık...

***

Gözlerimi açtığım sandalyede oturuyordum. Ellerim ve ayaklarım bağlanmıştı. Arkadan ses geldiğinde oraya döndüm. Evet tamda tahmin ettiğim gibi min sung p**i gelmişti.

"Nasılsın yoongi kardeşinin intiharından sonra bir daha görüşmemiştik"

"Ne istiyosun lan benden yaptıkların kardeşime yaptıkların yetmedi mi!!"

"Şşş yoongi bu kadarla yetineceğimi düşünmemiştin değilmi? Bana yaşattıklarından sonra sevdiklerinin hepsini gözünün önünde öldürüceğime dair söz verdim. Ne demişler tutamayacağın sözü vermiceksin."

"SENİ GEBERTİRİM"
"KİM KİMİ GEBERTİYOMUŞ GÖRELİM"

Diye bağırdı ardından içeriye adamlarından 4-5 kişi girdi. Ellerimi çözdüler tam yumruk atıcaktım ki. Arkamda olan adam diz kapağımın arkasına bir tekme geçirdi. Sonrasında yere yatırıp dövmeye başladılar.

Ben yerde acı içinde kıvranırken min sungun sesini duydum.

"Şimdilik bir süre daha uzak durucam senden ama sonrasın da hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıp sevdiklerini gözünün önünün önünde tek tek öldürücem. Hatta öyle şeyler yapıcamki hiç beklemediğin kişilerden kazık yiyceksin." Sonrası karanlık...

***

Gözlerimi açtığımda orman gibi bir yerdeydim. Başım dönüyodu ayağa kalkmaya mecalim yoktu ama zorda olsa başarıp nerde olduğuma baktım. Evet ormanlık bir bölgedeydim. Ve bu yeri biliyordum. Biraz aşağısında cadde vardı.

Oraya doğru ilerledim. Geçen arabalardan birine otostop çekip evimin adresini söyledim. Yolda giderken min sungun dediklerini düşünüyordum. "Hiç beklemediğin kişilerden kazık yiyceksin" derken ne demek istemişti ki. Eve geldiğim de bırakan kişiye teşekkür edip kapıya doğru yöneldim. Ama kapı açıktı?

İçeriye hızlıca girdim yukarıdan konuşma sesleri geliyodu. Kapıyı açtığımda jae nin çığlığıyla bir an sağır olduğumu sanmıştım.

Tabi bana ne olduğunu falan sorduklarında aşağıya inmelerini ve herşeyi anlatıcağımı söyledim. Ama odam da kanlar vardı ve bir de not.

"Her şeyin bir bedeli var"

Bunu kesinlikle min sung yaptırmıştı. Hemen odaya temizleyip aşağıya indim. Şimdiki derdim bizimkilere nasıl bir yalan uydurucağımdı...

Gelecek bölümlerde olaya namjoon ve solar karakterleri de dahil olucak...

SILENT PAIN |||MYGWhere stories live. Discover now