0.1

201 11 6
                                    

Şu anda doğru gördüğümden emin değilim yok yok doğru . Tam karşımda jungkook ve lisa öpüşüyo. Bunlar küçüklükten beri hep kavga ederledi nerden geliyo bu samimiyet. Hemen ben geldiiiiim diye bağırdım ikiside birde bana bakıp hemen ayağa kalktılar. İkisinin de gözleri kocaman açıldı ve yanakları kızardı. Yaklaşık on saniye kadar öylece durduk. Sonra bir anda lisa boynuma atltıp hoş geldin jaeeee dedi. Sanki az önce kuzenimle öpüşen o değildi.

Salona geçip oturduk ikiside gözlerini kaçırıp duruyodu. Türkiyeye giderken çok kötüydüm bu yüzden ikiside sürekli "şimdi nasılsın, daha iyimisin" gibi sorular soruyorlardı.

Gerçektende türkiyeye giderken berbat durumdaydın bir kere intihar etmeye çalışmıştım. Hatta bundan dolayı bir çok kez de psikoloğa gitmiştim.

Lisa: Nasılsın jae neden bize döndüğünü söylemedin. Neler yaptın orda arkadaş edindinmi yeni yeni yemekler yedinmi tadları nasıldı er-

Jungkook: Lisa bir sakin ol nefes al

Ben: Bence de lisa öncelikle şimdi çok daha iyiyim. Bu arada önceki yaşanmışlıkların hepsini unutun sadece güzel anıları hatırlayın çünkü ben öyle yapıcam artık bazı şeylere alışmanın vakti geldi eski hayatıma yeniden devam edicem sizde öyle yapın tamam?

Bunları söylerken gözümden bir kaç damla yaş düştü. Jungkook'a dönüp "hadi teyzeme gidelim onu çok özledim bu konuşmaayı bi de onunla yapmam lazım" ikiside tamam dedikten sonra çıktık ben lisa ile birlikte o evde yaşıyodum bu yüzden bavulumu orda bırakıp çıktım.

Kapıyı çalıp beklemeye başladık. Beş saye sonra kapı açıldı. Teyzem beni görünce bir anda boynuma sarılıdı. Jungkooklara söylediklerimin hepsini onada söyledim oda aynı şekilde beni onayladı. Sonra teyzemi evede bırakarak üçümüz bir kafeye gittik . Onlara orada yaptığım her şeyi anlattım. Babam türk olduğu için küçükken bana öğretmişti bu yüzden zorluk çekmemiştim ama gerçekten türkiye harika bir yermiş.Sonrasında lisa ile jungkook anlatmaya başladı. Lisa nın min yoongi adında bir kuzeni varmış oda bizim okulda hatta bizim sınıfımızdaymış. Biz zaten daha önce üçümüz aynı sınıftaydık. Biraz soğuk herşeye gülmeyen uyumayı seven sessiz ve sakin biriymiş. Açıkçası çocuğu görmeden dikkatimi çekmişti. Umarım arkadaş olabiliriz.

Sonra lisa jungkook devam etti oda lisanın kuzeniyle çok iyi arkadaş olmuş hep ikisi takılıyomuş. Onlar bunu anlattıktan sonra şu öpüşme mevzusunu açıcaktım ki jungkook be diyecemi anlamış gibi yapıp işinin olduğunu döyleyip gitmişti daha doğrusu kaçmıştı. Bende lisaya sorarım.
- eee...lisa ben eve geldiğimde jungkookla baya samimiydiniz. Anlat bakalım ben yokken ne geçti aranızda
- eee... şey... o konu şey ya... bi-bişey geçmedi yani ... oşey yapıyodu sonra bende şey yapınca şey oldu işte... off ya bak şimdi şey oldu biz onunla yine herzamanki gibi tartışıyoduk sonra ben ona biraz fazla diklendim ıda bir anda öptü bei o sıradada sen geldin.
- ohaa çüşş yani şimdi baya baya öptü seni ay inanmıyorum sevgilimisiniz siz şimdi. Bir anda "yaşasın" diye bağırmaya başladım.
- yaa jae ne sevgilisi yanlışlıkla oldu o sevgili galan değiliz biz saçmalama hep o gıcık egonun teki
- hıhı tabi tabi yani şimdi o seni öpünce hiç mutlu olmadın ondan hoşlanmıyosun öylemi?
-evet öyle
Bir an bana öyle bi baktıki üstüme atlıcak diye korkup sustum.

Sonra birlikte eve gittik ben eşyalarımı yerleştirdim şu an yarıyıl tatilindeydik ve yarın okul vardı. Hemmen yattım acaba şu yoongi nasıl biri umarım arkadaş olunabilicek ve dinlemeyi bilen biridir. Gerçi jungkookla arkadaş olduğuna göre iyi biridir. Ben bunları düşürken yavaş yavaş gözlerim kapandı.

Evet arkadaşlar sizce yoongi ile jaerim arkadaş olabilicekmi? Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın...😘😘💙

Yaaa çok sevimli çıkmamışmı ama

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yaaa çok sevimli çıkmamışmı ama... Sarı bi insana ancak bu kadar yakışır

SILENT PAIN |||MYGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin