Dreyko Hogwarts'a Gidiyor

1.6K 149 29
                                    

O sabah Lüsyüs erken kalktı. Çünkü oğlu Dreyko bugün Büyücülük Okulu Hogwarts'a gidecekti. Oğlunun ilk okul günü olduğu için Lüsyüs çok heyecanlıydı. Şarkı söyleyen aptal şapka onun bir safkan Slyterin olduğunu anlayabilecek miydi? "Anlamazsa patlatırım!" Diye düşündü Lüsyüs. Oğlunu Hogwarts Expresi'ne bırakmalıydı. En güzel kıyafetlerini giydi ve tabi ki saçlarını taradı. Oğlunun da saçlarını taradı. Sonra şöförünü aradı ve 65 metrelik jakuzili limuzinini getirmesini istedi. Bu Lüsyüs'ün en sevdiği limuziniydi ve sadece çok özel günlerde kullanırdı. Lüsyüs tüm bunları yaptıktan sonra hazırdı. Salona geçti ve karısının hazırlanmasını bekledi. Normalde Lüsyüs onu bu kadar beklettiği için karısını patlatırdı, ama bugün iyi günündeydi ve kimsenin onu sinirlendiremeyeceğini düşünüyordu...

Tren istasyonuna geldiklerinde Dreyko çok heycanlıydı. Lüsyüs ise oğlunu çok özleyeceği için biraz üzgündü ama birkaç gün önce aklına gelen dahiane fikri sayesinde oğlunu daha az özleyecekti. Lüsyüs bu fikri sunmak için oğlunu yanına çağırdı.

"Bak oğlum bu bir telefon. Bununla beni görüntülü ya da sadece sesli arayabilirsin. Böylece sanki yüz yüzeymiş gibi konuşabiliriz. Bu arada sakın bu telefonu müdürün görmesine izin verme. Bu teknelojik çağda Mugglelar uçan araba yapmaya yaklaşmışken, o hala baykuşlarla haberleşmenin doğru olduğuna inanıyor."

Lüsyüs telefonu çıkarıp Dreyko'ya verdi.

"Saol baba!" dedi Dreyko ve Lüsyüs'e sarıldı. O an tüm Lüsyüskolik ve Dreykohead'ler için çok duygusaldı. Tren istasyonundaki birkaç kişi mükemmellikten patladı.

Lüsyüs oğlunu sihirli duvardan geçirdi ve peron doluz üç çeyrek'e getirdi. Tam oğlunu trene bindirecekken onu gördü.

Harry Potter birkaç fakir Weasley ile orada duruyordu! Lüsyüs Dreyko'ya Harry'i gösterdi ve şöyle dedi.

"Bak oğlum bu Harry!Milyonlar kazanmamıza ve dünyaca ünlü olmamıza engel olan çocuk! Fikrin tamamen benden çıktığı bir kitapta başrolü oynayan çocuk!VE EN ÖNEMLİSİ KİTABIN ADININ LÜSYÜS VE DİĞERLERİ OLMASINI ENGELLİYEN ÇOCUK! Ayrıca öldüren lanetten sağ kalan tek insan, züppe Potter'ın melez oğlu! Dreyko, o bizim baş düşmanımız!"

"Tamam baba, merak etme bunu asla unutmam!"

"Görüşürüz oğlum. Kendine yeni safkan arkadaşlar bul!" Lüsyüs oğlunun omzunu sıvazladı.

"Görüşürüz baba!" Dreyko trene bindi ve bir koltuğa oturdu.

"Slytherin'e girmezsen seni evlatlıktan reddederim ama baskı hissetme!" diye Dreyko'nun arkasından bağırdı Lüsyüs.

Ve tren haraket etti. Lüsyüs ve karısı tren gözden kaybolana kadar onu izledi sonra ise Lüsyüs'ün 65 metrelik limuzinine binerek uzaklaştılar...

Lüsyüs'ün HayatıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin